Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

asasas

szukam dziewczyny zaopiekuje sie toba i bardzo mocno pokocham pisz czekam

Polecane posty

Anka, Starachowice i 22 a Wy???? imiona juz znam.. temat wagi narazie pomijamy? czy nigdy nie padlo to pytanie? ;)

ja wiem gdzie jest Dabrowa.. niedaleko Katowic.. kolezanke tam mam :) a napiszcie gdzie sa Starachowice :D

qwertz do Lodzi tez czesto jezdze.. a wlasciwie przez Łodz.. do wawy mam 180 km.. bardziej na doooooole :D

qwertz no zgadłaś! woj ślaskie, okolice wawy:) Starachowice? cholera już wyobrażam sobie mape Polski ale za cholere nie potrafię zlokalizować:O

Polska jest malutka wiec do Wawy kazdy ma blisko i wszyscy mieszkaja niedaleko.. z czego akurat ja sie nie ciesze :O to toscik.. za kabaczki i za Polske ;)

kulaj czy gdzies kolo Dabrowy sa Myslowice? albo jakos tak? I tam jest jaks dziwna szkola wyzsza?

Są mysłowice, ale ich nie znam, byłam tam raz w zyciu, o żadnej szkole wyższej w nich nie słyszałam whispers nie było w naszej powiesci :(

qwertz dobrej nocy przysiegam uroczyscie, ze nie bede wymiatala podwiazkami po zadnych meblach, meblo-sciankach i i innych sprzetach i narzadach ;)

kulaj majtki to poluzuj - nie wiesz, ze teraz sa modne luźne gatki? ;) mozemy nadrobic? to bardzo chetnie w jakiejs powiesci wystapie :) tylko nie jako drzewko czy kamyczek..

oooo dobra ale na wrotkach i koniecznie w krotkiej, rozowej mini.. jak sie opije to moze byc toples :D :P

ok! w barze spotkasz miłośc swojego życia! jednak niewdzięczny paskud puści cie kantem. Zadręczając się na topiku pt\" najpiękniejsze wiersze o miłości\" niczym Super niania znajdziesz tam swojego przyszłego męża!

moge rozdawac piwo w barze pod Zapomnieniem.. ale tylko wtedy jak Ty w tym czasie bedziesz szczuc czekolada na dietach :D

ale odwalilas scenariusz. ho ho ho nie wiem czy w wierszach sobie poradze, cienko z recytatorstwem :O

ok mogę dręczyć biedne dietowiczki;) nie martw się, Twój mąż oleje to ze nie potrafisz recytować. Poleci raczej na twoje wrotki:classic_cool: będziesz dla niego kręcić piękne tulupy na wrotkach

a czy tulupy beda mi przeszkadzaly w spiewie? bo moge cos zaspiewac :) a jesli na wierszach to moze jakas poezje spiewana wlasnie sobie to wyobrazilam :D

mozesz też wystepować w rewii na lodzie, gdzie wypatrzy cie twój przyszły kochanek i będziesz miała dylemat moralny\"zdradzić? nie zdradzić?\"

ale nie zdradze, bo nie jestem brunetka :P wiec pozostane wierna ale nieszczesliwie i platonicznie zakochana w niedoszlym kochanku i teszte tulupow bede krecic dla Niego. ale gdzie happy end? czy to raczej dramat bedzie... jak zatancze, zaspiewam i to na wrotkach to przewiduje dramat w kryzysie ;)

i wtedy sam wielki gines sie we mnie zakocha.. niestety beda mu przeszkadzac moje wrotki, ale juz bedzie za pozno zeby je zdjac, bo utkna mi na nogach na wieki wiekow. Amen ;)

a wtedy gines wpadnie na makabryczny pomysł! będzie chciał ci odciąć wroteczki razem z nogami:O PS:Znasz bajke o zaczarowanych trzewiczkach?

jak mi ginnes odetnie moje nunie to nie bedzie dramat.. dramat pojawi sie jak bedzie mi chcial poprzecinac struny glosowe ;) nie, nie znam tej bajki? :(