Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

asasas

szukam dziewczyny zaopiekuje sie toba i bardzo mocno pokocham pisz czekam

Polecane posty

Helikopter----nie przesadzaj!Mogę Cię zapewnić że są super mężczyźni na tym świecie;).Nawet na przyjaciela się bardziej nadają niż niektóre kobiety...przekonuję się o tym coraz bardziej:)

nie .... ;) aniolowie nie doswiadczaja czegos podobnego ...mialem na mysli mojego przyjaciela ktorego zona odeszla 3 lata temu a on do tej pory nie wie gdzie jest ..

a mnie sie wydawało że w tych jasełkach to ja jestem aniołkiem juz sie całkiem pogubiłam widzisz czasami tak w życiu bywa ze ktos nie nadaje sie do zwiazku(czyli np ja) i nawet jak bedzie z kims bedzie wolal zyc w pojedynke. to ze jedna kobieta odeszla to nie znaczy ze kazda by tak zrobila,najczesciej to faceci zostawiaja

A Aniołowie nie mogą czasami poczuć pokusy?Zdradzić miłość,przyjań...............no tak tylko pytam.......;)

nie ma przyjazni miedzy facetem a kobieta chyba ze facet jest gejem - mialam przyjaciela bylo super swietnie sie dogadywalismy ale niestety zakochal sie we mnie i to juz nie moglo byc to co dawniej ja go traktowalam jak przyjaciela i wszytsko sie posypalo jak domek z kart ;/ a jesli chodzi o facetow to ja juz nie licze na to ze na mojej drodze pojawi sie jakis normalny facet ... byc moze dlatego ze juz myslalam ze takiego znalazlam ale okazalo sie inaczej - po 2 latach .. wiec to chyba duzo czasu na poznanie kogos... nie mam zaufania do facetow i chyba nie bede juz miala ... szkoda tylko mojego cierpienia a to ze tu facet napisal taki topic to chyba jest jeden na milion ... wow a kiedy taki facet stanie na mojej drodze :P moze w nastepnym zyciu ...

masz racje qwertz... w tym coś jest, ale zazwyczaj sa to mezczyzni ktorzy w związku zbyt krotko trzymani byli ...ot zerwali sie z lancucha i jazda :O

helikopter-w każdej chwili mozemy poznac kogoś wyjątkowego,i kiedy o poznajesz nie widzis wad,czas ci biegnie szybko.po pewnym czasie zauwazasz jedo wady i jesli go zaakceptujesz mozesz z nim byc. nie nadaje sie ,bo mialam kilka zwiazków w swoim życiu wole byc sama

Helikopter------nie wierzysz w przyjaźń między kobietą a mężczyzną?.....Ja wierzę:).....i nie chciałabym się mylić....:(

qwertz - wiem ale zdziwilo mnie ze facet tez potrafi cos takiego napisac i cos takiego czuc bo jak dla mnie to facetom tylko to w glowach zeby uwodzic , flirtowac.. fanka_franka wiem i zdaje sobie z tego sprawe tylko sie zastanawiam czy ja moge byc z jakim kolwiek facetem bo mam do nich wstret.. pogadac pogadam ale zeby byc z kims... a o wiernosci pewnie ze mozna tylko trzeba czuc chceic i byc normalnym czlowiekiem a nie "zwierzeciem" ...

ukulele no niestety przestalam wierzyc - faceci nie patrza na Ciebie jak na przyjaciolke tylko kobiete a jak patrza to w miare uplywu czasu i spedzania razem fajnych chwil zmienia zdanie i pomysla ze chca byc jednak z ta przyjaciolka bo jest super ...

helikopter-----nie wszyscy..... Ja bardzo wierzę w przyjaźń i jest dla mnie bardzo ważna...bardzo.Nie chciałabym przyjaźni stracić:)

helikopter-studiowałam na politechnice i uwierz mi jest wielu facetów ktorzy bedą widzieć w tobie przyjaciólkę moze to ty dajesz im jakies znaki,prowokujesz qwertz czasami chciałabym być niegrzeczna :)

fanka_franka no co ty nie daje zadnych znakow po prostu gadalam spedzalam z nim czas smialismy sie ...itd.. no co ty a teraz to w facetach chyba juz przyjaciol nie zobacze ... nie wiem ,prowokantka zadna ze mnie bo skoro ja nie chce czegos wiecej to po co bym miala dawac jakies znaki dla zabawy .. no chyba za dla nich to sa znaki - a dla mnie nie ale zachowanie mam normalne bo jestem normalna .. a mam wielki uraz do facetow.. a szkoda bo potrzebuje milosci... jak wszyscy :)

Kabel-----a jeśli np.jedna i druga strona ma współmałżonka to taka przyjaźń jest mozliwa??????Czy to już coś złego?

\" a mi kabel USB\" milosc 2 wolnych ludzi okej ... ja jestem za... ale jak jest milosc z 1 strony - z jego strony co zrobic... jak traktujesz jak przyjkaciela a on chce milosci ... bycia razem

helikopter>>> milośc tylko w powiesciach i filmch przychodzi nagle w normalnym zyciu jest to proces ktory potrzebuje troche czasu i kazda ze stron moze obserwowac zachowania drugiej osoby a tym samym zalączyć dystans :)

Kabel-----też tak myślę...ale niestety większośc ludzi nie wierzy w taką przyjaźń!

Helikopter-----powiem Ci,że mam dobrą koleżankę,ale nie mogę powiedzieć,że przyjaciółkę.Jakoś tak wyszło że mam właśnie przyjaciół,dwóch,i mam nadzieję,że te przyjaźnie będą trwać jeszcze długo,długo.........mam nadzieję....:)