Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

asasas

szukam dziewczyny zaopiekuje sie toba i bardzo mocno pokocham pisz czekam

Polecane posty

z cierpliwoscia misia koali i z niezwyklym namaszczeniem smaruje dzemikiem plecki karalucha majac nadzieje ze przyciagnie wieksza czesc karaluszego spoleczenstwa ku zgladzie w wyniku spotkania z w/w laczkiem :D

Qwertz----to źle...skup sie na jednym a nie tak...jedno oko na Maroko a drugie na Kaukaz :P

Kabel----widze,że albo masz jeszcze czekoladę ze środkiem dowcipnym....albo chcesz zgarnąc jeszcze jakąś nagrodę :D:D:D

Fioletowych nie:P fioletowego to mam siniaka na tej,no......:D

nie ma za co:) a siniaka chętnie się pozbywam :D tylko po co Ci on:D

To wspinaj sie tylko na wyżyny :) ale tak,żebym jednak mogła dojrzeć swego Anioła;)

hej qwertz ogólnie ze wszystkim potrzebuje zmiany,pracy,miejsca zamieszkania dusze się,codzienność mnie przytłacza. ale ja tak mam raz na pół roku

witam :) o wzroscie chyba bardzo wiem co czujesz. Ja juz nie wytrzymuje sama ze soba :O

papieroska :) bardzo chetnie :) qwertz widze ze u Ciebie tez podobnie :O nie wiem co sie ze mna dzieje, ale dobrze nie jest. wlasciwie calkiem niedawno sobie to uswiadomilam i musze sie jakos w tym wszystkim odlalezc, ale nie wiem jak, nie umiem. Jestescie pierwszymi osobami ktorym pisze cos takiego.

Gość ssdsdsddsds
wypipszaj stad qurwertz

Gość ssdsdsddsds
wypieprzaj stad!!!

ja mam wrazenie ze powinnam naprawic, poukladac tyle spaw.. tyle tylko, ze nie wierze ze cokolwiek uda mi sie zrobic. Takie poczucie beznadziejnosci, ze az boli. I dlatego NIC nie robie w tym kierunku, zeby bylo lepiej, co z kolei mnie bardzo denerwuje. Bardzo dobrze jest miec takich przyjaciol :) bardzo dobrze :) Bo tym ktorych mam na "zywo" wole nie zawracac glowy, oni mysla ze ja sobie zyje mniej - wiecej beztrosko. Opowidaja mi o swich problemach, takich bardziej skrystalizowanych - wiadomo o co chodzi, a przy nich moje klopoty wydaja mi sie jakies takie niewazne.. ech.. wlasnie jest to chyba poczucie przegranego.. moze nie zycia, ale napewno czegos rownie waznego. pomaranczko.. :O

czy znak zodiaku ma wpływ na nasze zachowanie? nie wierze ale długo nie mogę być w miejscu mam więcej świadectw pracy niz lat nie mogę wytrzymać niż pół roku ponad od razu umieram