Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

asasas

szukam dziewczyny zaopiekuje sie toba i bardzo mocno pokocham pisz czekam

Polecane posty

Kabel--------właśnie to piję :).......rentgena w oczach masz czy co?:D Ale fakt....wole samo mleko bez miodu:) Dzięki za @

heheh nie mam rentgena :D...aniol jestem wiec musze wiedzieć i widziec wiecej ;) chetnie wyslalbym kawalek filmu ale nie mam mozliwosci...to kamerka analogowa na male kasetki...a krotkie sekwencje nagrane telefonem sa mizernej jakosci

Kabel,pamietasz?Ja tez Tobie chciałam wysłać fragmenty filmu z wczasów nad morzem:).Ja mam kamerkę na płytę,ale nie do dziś nie mam pojecia jak to zrobić:O hahaha....ale mam inny pomysł ;)

dawno wymienilbym na inna ale szkoda mi sie jej pozbywac bo jest nowa...na plytki chyba juz nie zdaze kupic raczej skupie sie na takiej z twardym discem ale pierwej GPS bardziej mi potrzebny Aaaa co wymyslilas ? :)

Aaaaa......nie za ciekawski jesteś?:) Hahaha podobno Anioł wie i widzi więcej......a jednak nie wszystko ;)

Pudło!!Nigdy byś na to nie wpadł:O...chyba aż taka przewidywalna nie jestem? Co za pewność siebie :P:D

heheh nie jestes przewidywalna dla smiertelnikow :D....coż by byl ze mnie za aniol gdybym nie umial przwidywac hmmm stracil bym twarz :)

:D:D ......musisz stwarzać pozory,że WIESZ nawet kiedy NIE WIESZ:D....tak na wszelki wypadek - żeby nie stracić nic ze swojej anielskości;) A tak serio to mój pomysł może dojdzie do realizacji za jakieś parę lat:O....jak znam życie.

mamy czas......najwazniejszy jest pomysl i chec jego realizacji :) Coooo ja pozorant??? heheh to jak w stopce qwertz :D nawet jesli nie ma racji to i tak ją ma :D

Najważniejsza jest CHĘĆ realizacji.......... zaraz Ci zadam małe pytanko przez skype\'a ale to nie ma związku z moim pomysłem:D

No wiesz co😠 Straszysz ludzi bezpodstawnie.....myślałam,że coś poważniejszego się stało:P Ja przeżyłam złamaną rękę to Ty przeżyjesz tym bardziej rozbite kolanko:)

masu...masu...masu...masu....masu....masu...masu....masu................lepiej?Czujesz choć trochę ulgi:)?

powiem tak ..gdy wstanisz od klawiszy chodzenie bedzie sprawiac bol....jak rozchodzisz bedzie ok...bol powroci gdy zechcesz usiąs....sluchaj kolana czy cos nie zgrzyta, gruchocze..

Ooooo ja niedobra,zła kobieta:( a Tobie kabel nie pomasowałam po wypadku:(.........

:O......nie pomasowałam NOGI miało być (bez skojarzeń proszę:) )

To czekam na zlecenia:).....ale nie zycze Ci powtórki z rozrywki :)

Powiedzmy,że jestem pod wrażeniem.........ale nigdy się nie domyślisz co ja miałam na myśli ;).......nie wszystko można wiedzieć.