Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

asasas

szukam dziewczyny zaopiekuje sie toba i bardzo mocno pokocham pisz czekam

Polecane posty

kabel------dzięki wielkie,ale co ja mam do tego topiku?:O

kabel-------znów masz rację:) zresztą jak przystało na Anioła;) a ja jak przystało na owieczkę we mgle gdzieś na chwilkę zabłądziłam...;) Ale już jest ok i to najważniejsze :)

najważniejsze,że nie natrafiłam na zgłodniałego wilka :D Anioł czuwa........;) nie każdy ma takie szczęście:)

Pewnie że się liczy :D.....ale pod warunkiem,że jest to mój osobisty Anioł ;) innego bym się trochę obawiała.

Czyżby znowu na mnie spadł obowiązek zamknięcia topikowych drzwi?Jeśli tak to zamykam i miłych snów życzę:) Kabel-----dziękuję....wiesz za co :)🌼

🖐️o wzroście-----co wczoraj tak późno? Jak mnie dziś bolą korzonki 😭....miałam pracować do 18 ale nie dałam rady,przerwałam wszystko i do domku :( Jedynie pozycja siedząca wchodzi w grę.....cóż,na siedząco można tylko przed kompem lub czytać książkę...chyba zabiorę się za czytanie bo i tak żadnego karakana nie ma. Kiedy ta tabletka zacznie działać😭.....chyba się starzeję :(.... Miłego wieczorku.

Niech mi ktoś powie,że TO zaraz minie :(😭 Biorę drugi apap....

witajcie dzieciaki :) 🖐️ ukulele >>> czy przypadkiem nie przewialo Cie na ostatnim spacerze ? :O o wzroscie >>pewnie ze lepiej :) tylko czesciej byloby jeszcze lepiej :)

Gość sie sypie
może pomasuję?;)

Gość sie sypie
to pomysl dlaczego tępa głowo>>>>>>>>>bo jak sie pojawia to gada tylko z toba😡udlaw sie usb

sie sypie..... hmmm moze gada tylko ze mna ale to ze znikasz daje mi do myslenia a mozesz mi wierzyc jestem w tym dobry ....szczegolnie w analizowaniu... tepy ?! to ostatnia rzecz jaka mozna mi zarzucic ;) o wzroscie >>> nigdzie nie napisalem ze stary jestem :O...fakt pierwsza mlodosc mam za sobą.....

Gość jap....