Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

asasas

szukam dziewczyny zaopiekuje sie toba i bardzo mocno pokocham pisz czekam

Polecane posty

troszke miałem dzisiaj zajec praca itp dlatego tak późno na neta ostatnio wchodze

ja też siedzę tu można powiedzieć bardziej intensywnie wieczorami a nawet w nocy-jest ciekawiej;) co tez takiego sobie o mnie myslales?

no wiesz o tym co moze sie z tej wirtualnej znajomości ciekawego\"urodzic\":)

qwertz nie wiem czy poważnie czy też nie zawsze jakiś dystans i tak należy zachować;) asasas poznałes już kogoś tą drogą czy to Twój pierwszy raz?

jasne ze poważnie, choc cie niewidze to sam fakt ze odpowiadasz na moje nawoływania :)wiele dla mnie znaczy

ta droga nie to mój debiut mam nadzieje ze niedopuścisz do tego by był ciąg dalszy :)bo ja napewno nie:)

o czym marze ,przedewszystkim o tym by kochac i byc kochanym bo bez tego w zasadzie wszelkie inne plany życiowe tracą znaczenie bo jesli o mnie chodzi to życie dla samego siebie nie ma sensu,skończyc studia założyc rodzine i wiele innych pragnieńa ty czukereczku podziel sie swoimi pragnieniami i osiagnieciami:)

Gość żaba ledwo ciepla dzisiaj
tak tak a noc jest "wielkim kosmatym pająkiem" :o🖐️ nawijamy ten makaron na uszy, co? :o

aha, witam się...cześć...🌻

asasas znalazłes juz tą przytulankę czy szukasz nadal?

no o tej miłosci bla bla bla to ja wiem, chyba nie jest ona dla mnie celem samym w sobie. Jeśli się przytrafi? ok. Jesli gdzies zabłądzi i mnie ominie? też ok. moje osiągnięcia? z takich mniej ważnych to zajęcie drugiego miejsca w konkursie recytatorskim w II kl sp :D, nie sfiksowanie jeszcze pomimo tych wszystkich problemów walących się z nieba, zaliczona matura i miejscówa na administracji w WSH. pragnienia? życie z jaknajmniejszą iloscią problemów, ewentualnie mogą być takie z którymi moge sobie raz dwa poradzić

nie przejmuj się jej zniknięciem - na kafe jak w Naj i Kapeluszu za 100tysięcy BAHDAJA - wszystko się tu dowiesz i wszystko się tu znajdzie.. 🖐️

jeszcze przed chwilą mój skarb tu byl cos dlugo nieodpisuje

czukereczku zbieram siły do drzwi a Ty go pilnuj i urabiaj... już my kobietki mamy te swoje sposoby ;)

jak tak czytam to widze ze jestes ambitna dziewczyna i to nas zapewne łączy tematu osobistych problemów nie poruszam bo w zasadzie kazdy je ma,

Gość franek z budowy
ale wy se ladnie gruchacie az mi sie cieplo zrobilo :D

leniwy jestem wtedy gdy moge sobie na to pozwolic szczerze ci powiem ze do wczoraj wierzyłem w przesad ze dla 19 czy 20 letniej dziewczyny 28 letni facet to juz starzec