Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mokrutka

DZiewczyny- sex z kobietą, co Wy na to?

Polecane posty

Gość mokrutka

Nie jestem dziewczyną ale uważam, że lepszy jest w trójkącie więc chętnie sie podłączę na trzeciego :D

Gość malutka1984
a ja mam ogromna ochotę spróbować;-)

No, to już mamy trójkę. Gdzie party? Jaki alkohol preferujecie? Czekam na maila

Gość fuuuuuuuuu
nogdy

Gość wszystko co
bi jest oblesne i homo tez

Gość nie dla mnie
bleeeeeeeeeeee :o

Gość lumix
dziewczyny bi sa najlepsze. Niezla jazda z takimi dwoma.

Kobietki BI są obleśne :O Tak samo mężczyźni biseksualni. Albo jest się hetero albo homo :O

Gość dcac
obrzydliwość... dla mnie to jakbym się chciała z własną siostrą kochać, mdli mnie na samą myśl, poza tym nie czuję sensu, ani nie pojmuję co w tym mogłoby być miłego fu

Gość ladna pieguska
ja bym chetnie sie zgodzila, a jesli kogos mdli to po co wchodzi na takie tematy? zgoczeniec jakis... a skad jestes?

Gość //łączenie tematów//
dwie laseczki 14:01 zaciekawioma145 mam ochote kochac sie zkobieta przy moim facecie czy ktoras z Was to przezyla? 14:03 farell Jeżeli miałbym się później dołączyć, to dlaczego nie. Nie widziałbym żadnych problemów. 14:04 Wolna od zawsze Przeżyłam, i było to cudowne, a potem mój facet rżnął najpierw w koleżanki c*pkę, a potem w moją, to cudowne odczucie, potem tak robił tylko że w pupę, na przemian. Coś niesamowitego 14:05 Wolna od zawsze na pamiątkę pozostały mi kłykciny i delikatny posmak kału w ustach 14:08 Wolna od zawsze Niestety dorobiłam się rzeżączki też, bo tak koleżanka była grzybkiem zarażona, ale co tam , raz się żyje 14:09 zaciekawioma145 kreci mnie takie cos i cholernie podnica mysl o tym musze sprobowac,moj men tez chce...... 14:14 zaciekawioma145 Zwłaszcza interesują nas te kłykciny. Choć pewnie grzybica też jest zabawna. Już się nie możemy doczekać 15:19 zaciekawioma145 spieprzaj podszywaczu!!!!!!!!!!!1 17:34 zaspokoic ciekawosc ja sie calowalam na oczach mojego i jej faceta. Gadali o gejach ze so przeciwko i td. i nagle ktorys powiedzial ze lesbijki to co innego- sa fajne. i jakos tak od slowa do slowa udowodnilysmy im ze tez mozemy z kobieta

No buło SUPER!!!! Mokrutka i malutka1984 to namiętne kocice o niespożytych siłach. Dobrze, że w przerwach pomiedzy moimi wyczynami zabawiały się trochę ze sobą bo chyba bym nie wytrzymał tempa. Mówię wam: seks w trójkacie 2K+M - to jest to!!!! :D :D :D

Gość nikaaa5
Dlaczego większośc opini to fuu i bleee?? A ja kiedys z moja najbiższą przyjaciółką, jak mialysmy jeszcze po naście lat, zrobilyśmy to z ciekawości :P Ale żeby dodac sobie pewności troche wypilyśmy :) I wiecie co to bylo super przeżycie, niczego nie żałuję, ale tez i raczej nie powtórzę :)

Gość muka_muka
ktoś już to napisał, ale ja wtóruję - jak ktoś myśli że to jest FUU i BLEE to niech stąd się goni, nie zagląda tu i nie psuje nikomu nerwów!!! bo tu jest temat wcale nie głupi ani nie niepoważny. Wszystko jest na serio i kogoś to bardzo interesuje. Mnie też interesuje taki temat. Ale nie uważam tego ani za fuu ani za blee no!

Tomaszek---> ty jej tak nie namawiaj tylko się podłacz na trzeciego. Bo jak będa figlować same to Tobie zostanie trójkat z Renią Graboską i Zosią Rączkowską :D :D :D

Gość muka_muka
---> nikaaa5 - fajnie Ci, że to zrobiłaś. Kiedyś też miałam taką zajawkę jak miałam naście lat, żeby spróbować. Ale nikomu o tym nie powiedziałam.

Gość nikaaa5
Nie no spokojnie nic mnie figlowac nie będzie :) Raz sprobowalam i naprawde ciekawe przeżycie, ale to mi straczy jednak wolę z moim menem, a zreszta przeciez nie zdradze go z kobietą :P

bywalec, ja swojego konia już sprzedałem na wyłączność pewnej pani i nie jest to renia, ani zosia, tylko Anna. Mam zezwolenie jedynie na patrzenie i chętnie z niego korzystam.

nikaa całowanie i bzykanie się z kobietą to nie jest zdrada faceta. Takie akcje są nawet wskazane. Więc wyrywaj jakąś panienke i się z nią bzykaj. :-) hmmm... mniam :-)

Gość muka_muka
nikaaa5 --> dobrze że spróbowałaś. Wiesz czym to pachnie i jak smakuje. A innych, mnie pewnie też, długo będzie zastanawiać, jak by to było...

Gość muka_muka
-> Tomaszekk wydaje mi się, że jesteś rozsądnym facetem, ale nie przesadzaj - całowanie kobiety przez kobietę też może być zdradą faceta. Zależy, co te kobiety poczują!!! Uczucia też są ważne. Można zdradzać myślami i dojść do czynów... Ja bym nie wykluczała tego całkowicie. Kobiety są dosyć odważne, myślę, że częściej próbują seksu wspólnego, niż faceci razem. :)

Gość nikaaa5
muka muka to sie nie zastanawiaj tylko działaj :)-oczywiście tylko z osoba zaufaną tak jak ja to zrobilam-znamy sie od dziecka i wzystko o sobie wiemy także bylam pewna,że niczego nie złapię od niej :) A tak na marginesie jak teraz opowiadam swojemu facetowi ze szcegołami jak to było-bo on o wszystkim wie- to uwierzcie mi dziewczyny tak święcących oczu u niego jeszcze nie widziałam ;)

muka-muka zdrada to jest to na co niegodzi się partner, a co sama za jego plecami robisz z innym i to facetem. A każdy facet chce by jego kobieta kochała się z inną kobietą i to na jego oczach, mimo że czasem tego nie mówi.

Gość muka_muka
->nikaaa5 - nie zrobię tego. Wiem że mnie motywujesz pozytywnie, ale... nie zrobię tego. Już nie teraz. Nie to że za stara jestem, ale jestem w stałym związku i nie chcę tu wprowadzać żadnych drastycznych zmian. Jest mi bardzo dobrze. --> Tomaszekk - wiem co to zdrada. Wiem też, że faceci często chcą patrzeć jak ich kobieta z inną kobietą baraszkuje... Wiem także, że często nie mówią tego swej kobiecie. Jednak dla mnie byłaby to zdrada. Gdybym tak zrobiła, to uważałabym ,że zdradziłam. A nie chcę zdradzać. Pozdrawiam :)