Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość babe28

kocham mojego faceta, ale on jest nudny w łóżku

Polecane posty

Na pewno zagrzejesz, jak chcesz dłuzej tam zostac. Bądź twarda, silna, żadnych słabostek to na początek a wszystko sie ułoży, czego Ci szczerze życzę powodzenia

Babe ---> 🖐️ ;) ;) ;) wiesz to prawda, że mogłaś już wcześniej z nim porozmawiać ale i tak dobrze, ze teraz się na to zdobyłas i zobaczysz teraz może być już tylko lepiej ;) ;) swieta racja pisze ---> rozbawiłeś mnie swoim postem :D :D :D mój facet bynajmniej nie chodzi jak w zegarku i nie skacze koło mnie jak koło francuskiego pieska bo ja takowym nie jestem :D mamy swoich znajomych , swoje zainteresowania i ani ja nie skaczę koło niego ani on koło mnie ja sobie sama potrafię czas zorganizowac i jak on akurat wychodzi gdzies ze znajomymi to nie robię scen tylko dzwonię do swoich koleżanek i wychodzę z nimi :P i bynajmniej żadną lalunią nie jestem cokolwiek to znaczy :O a że dużo ze swoim facetem rozmawiam to jest przepraszam złe wg Ciebie ? :O może dlatego własnie Twój związek się rozpadł bo nie rozmawialiście tylko Ty dawałeś się wykorzystywać i nosiłeś za swoją lalunią zakupy i dmuchałeś jej na pomalowane paznokcie :O :O także nie osądzaj kogoś swoja miarą i nie oceniaj jak nie masz pojęcia jak wygląda rzeczywistość :P :P 🖐️

pozdrawiam babe28 :) rozmowa potrafi zdziałać cuda :) trzeba w to (u)wierzyć. całuski for all :) 😘

wyszukałam mój topic wszystko wrocilo do normy znowu od 2 tygodni to samo ludzie sie nie zmieniają chyba zaczynam rozumieć ludzi, ktorzy zdrdzaja zostaja w starym związku, bo albo za pozno na nowe, boja sie tego co ma byc, nie maja innego wyjscia

Gość do babe28
jak napisalas ze Twoj facet ma 187cm i wazy 112.5kg to jakbym o swoim czytalam bylym!! No ale ja w UK jestem i on teraz schudl do 94kg!!

Gość do babe28
a na seks tez nie mial ochoty bo to zmeczony, a to zestresowany... taaaaaa

Gość do babe28
poza tym klamal jak najety, juz z nim nie jestem, po 4.5 roku znalazlam w sobie tyle sil by skonczyc ten toksyczny zwiazek... i jestem taka szczesliwa!!! zycze Ci duzo sily i cierpliwosci!!! 🌻

ja tez jestem w uk kompletnie sama, nie mam gdzie isc qwa moze moj tez klamie i ma seks w pracy, hehehe chyba w czasie przerw, nie to smieszne jak sobie poradzilas napisz mi kilka slow prosze

rany ale ja nie mam ani sily ani cierpliwosci i zebym prace miala, jestem zdana kompletnie na niego nie wiem od czego mialabym zaczac rany chyba jestem do dupy do niczego sie nie nadaje, chyba tylko do gotowania, prania, sprzatania i zbierania po podlodze jego gaci i skarpet fuj

Gość dggh
babe28 , ja uwazam ze to normalne, facet jest sporo starszy od Ciebie i ma inne potrzeby. I co postanowilas ? Odchodzisz, zostajesz?

poszukaj pracy - po prostu się nudzisz - rutyna Cię zabija i podsuwa Ci różne pomysły, wspólczuje Ci - jakbym siedziała w domu to bym chyba szału dostała!!!!

suffolk, cambridge dokladnie nic nie postanowilam, to prawda rutyna mnie zabija ale tez nie wiem od czego zaczac tak naprawde to siedze w tym cholernym domu i uzalam sie nad soba i oczywiscie wykonuje swoje obowiazki pieprzone obiadki prania i te inne, prasuje mu koszule ukladam rzeczy jestem zalosna popadlam w jakies otepienie praca tak ale od czego zaczac tutaj bardzo ciezko z praca a jak udaloby mi sie znalezc to ile moge miec na reke 200, nie wiem wynajecie pokoju z obcymi ludzmi, rrany nie wyobrazam sobie, dlaej utrzymanie o cholera to ide prasowac te koszule, to zart rzecz jasna, ale z tego najrozsdadniejszy

43 lat to koniec seksu dla faceta slyszalam ze w tym wieku wlasnie maja cholern ochote, ma w domu calkiem niezla dupe i nic

oj a moze to brzuszysko mu naprawde przeszkadza dotrlo do mnie, ze wazy sie codziennie, mniej je, raz w tyg slodycze, tylko ale waga mu jakos nie spada, a na pewno nie brzuch wydaje takie dziwne dziwieki, gwizdza, ale nie tak normalnie pewnie wymyslam teraz ostatnio bylo 113 kg

Gość niedoswiadczona ale radze
a nie mozesz mu tak w zartach powiedziec teraz cos w stylu: a mialo byc lepiej/czesciej, jestem glodna seksu itp. albo sama przejmij inicjatywe i sie na niego rzuc? :) no nie wiem ale sprobuj zartem mu przypomniec o tych weekendach i takie tam

nie wiem czy czytalas caly topic robilam i nie takie rzeczy a teraz szczerze nie chce mi sie zeby zwrocic jego uwage to chyba musialabym zainstalowac rure po srodku pokojui na niej zatanczyc hehehe naprawde nie chce mi sie za godz bedzie w dom u nie bede obwijac w bawelne, prosto z mostu powiem ze seks jest nudny, ze potrzebuje wiecej, to przed chwila wymyslilam a niech sie dzieje co chce moj byly mi kiedys powiedzial, ze jak nie jestem porzadnie wyruchana, to zle chodze i mial racje w tej chwili bardzo zle chodze i zauwazam u siebie agresje, obym tylko nie zaczela byc zlosliwa, a potrafie chce krotko i wezlowato powiedziec jak i co, bez wdawania sie w dyskusje i w odpowiednim tylko momencie ugryzc sie w jezyk bo jednak kocham tego mojego nudziarza

przeczytalam caly. nie wiem po co ale przeczytalam. mow prostu z mostu dopoki Cie na to stac i patrz co sie dzieje. zycze zmiany w prawdziwego ruchacza :P

do niedoswiadczona ale radze ja sobie tez zycze z calego serca az mnie podbrzusze boli dzieki wielkie dzieki

ide teraz robic sie na bostwo rany tez to robie rutynowo przed jego przyjsciem a noz sie wydarzy hehehe jutro napisze co i jak nie daj boze jak zauwaze u niego tempy wyraz twarzy no to wtedy wybuchne nie nie bede sie nastawiac to bez sensu trzymcie kciuki pzdr

trzymamy trzymamy:) pzdr

hej wszystkim wlasnie ide jade przejrzec oferty do job centre czyli postanowilam znalezc prace jak znajde odchodze od niego wczoraj bez zmian, gdy mu powiedzialam ze wrocilismy do rutyny wybaluszyl galy, i powiedzial znowu to samo jestem zmeczony, w weekend pogadamy to wszystko pytanie jak dlugo bede szukac jakiejs pracy

Gość jajajaaa
Babe28, a nie pomyslalas ze on rzeczywiscie jest zmeczony, ten facet jest po 40-tce, Ty jestes jeszcze mloda, a on ma swoje lata, nie wiesz jak bedziesz sie czula bo wielu godzinach pracy majac 4 dychy na karku. I dobrze sie zastanow bo ciezko znalezc normalnego, kochajacego faceta, moze znajdziesz takiego co bedzie brykal w lozku jak szalony, a bedzie przy okazji bedzie Cie ranil.

hej a moze znasz jakis cudowny srodek wiesz rozsadnie piszesz przemawia przeze mnie zlosc, wielka zlosc nie bede juz pisala jak kocham go, bo bylo juz o tym okropne, ale masz racje calkowicie tylko wiem, ze to oznacza brak seksu do konca zycia zdrady nie uznaje czyli czekac a moze, i na razie wibrator do reki hmmm smutne to dziekuje ci

Gość jajajaaa
Tak naprawde nie ma zlotego srodka w tej sytuacji i kazda decyzja jest po czesci dobra i po czesci zla, oprocz tego mamy do czynienia jeszcze z wielka niewiadoma. Odejdziesz...poznasz kogos, bedzie super w lozku, a facet moze okazac sie nieczulym palentem i zlamie Ci serce. Odejdziesz...poznasz kogos, super w lozku, super facet, polaczenie cech charakteru tego obecnego + ogień. Odejdziesz...bedzie fajny seks z kims innym, ale nie bedziesz umiala pokochac, skoro ten jest idealem pod wzgledem charakteru. To sa takie ewentualnosci gdy podejmiesz decyzje, ze jednak nie dasz rady i chcesz zrezygnowac z tego zwiazku. Jednak powiem Ci szczerze, ze masz wielkiego farta, ze masz obok kogos tak kochajacego, opiekunczego, ot dobrego mezczyzne. Wiem, wiem, seks jest wazny, bardzo wazny i to pewnie trudy podjecia decyzji. Ja na Twoim miejscu zrobilabym tak, poszukala pracy, oderwala sie, miala tez swoje zycie oprocz tego domu, skarpetek, obiadow. Jestes mloda kobieta i to naturalne ze musisz sie tez jakos rozwijac, praca w domu jest ciezka i pochlania energie ale sadze ze zawodowy rozwoj to o wiele wiecej ! Skoro macie pieniadze to znajdz cos nawet mniej platnego, ale fajnego, co pozwoli Ci sie spelnic.

chyba z 20 x czytalam to co napisalas masz w sobie spokoj i opanowanie czego mi hbrakuje mysle chaotycznie i nerwowo ta praca wydaje mi sie najrozsadniejsza, to siedzenie w domu moze mnie wykancza jak rano pisalam bylam w jobcentre, poczytalam na opak, tak toche bezmyslnie od jutra zabieram sie za szukanie pracy, musze miec jakies zajecie i wyjsc z tego domu, pogadac z ludzmi jak tak dobrze sie zastanowic to faktycznie on pracuje 9 godz ma swoj wiek wyglada na zmeczonego a ja stercze nad nim i tylko chce i che na razie skupie sie na tej pracy, dzis jak wroci powiem mu co postanowilam buzka dla ciebie jajajaaa

Gość jajajaaa
Tak, staram Ci się to ze spokojem przekazac, a takze uswiadomic ze masz w domu skarb :). Przede wszystkim sadze, ze potrzebny Ci kontakt z ludzmi, zajecie, wspolpraca z innymi, poprzez to siedzenie w domu, Twoj facet stal sie niemal calym Twoim towarzystwem, calym swiatem. A mloda energiczna kobieta nie bedzie sie spelniac wylacznie stojac przy garach, lub robiac pranie. Tak to sobie mozna zyc na emeryturze, a nie wtedy gdy wchodzi sie w zycie :). Tzn to tez zalezy od czlowieka i jego temperamentu, ale sadzac po Twoich wpisach wnioskuje ze masz duzo energii :D . Zycze Ci powodzenia, realizacji wszystkich planow, szczescia i spelniania w zwiazku.

kochana jestes chcialabym miec taka jak ty osobe przy sobie, przyjaciolke tu takowej nie mam jest tylko on dzieki serdeczne, zycze ci szczescia rowniez nie moge z tej mojej glupiej klawiatury wpisac zadnej emotikonki, cos z nia nie tak jest buziaki xxxxxxxx

Gość ja tak mysle
po prostu masz pecha dziewczyno twoj byly był extra w łóżku, w zyciu nie twój obecny jest extra w życiu, w łóżku nie nielicznym udaje sie znaleźć idealne szczęście moze nie zaraz i nie za rok, ale na pewno zaczniesz szukać kogoś, kto da ci to czego pragniesz czyli seks nie wierzę, ze wytrzymasz długo w celibacie wytrzyamłem z moja ozięblą malżonka 5 lat, na szczescoe dzieci nie mieliśmy, na chwilę obecną jestem sam i interesuje mni seks, do czasu aż nadrobię te 5 lat powodzenia

Gość do babe28
Heja!! Ja mieszkam w Greater London, niby 5 strefa Londynu, ale kod pocztowy juz inny :) No coz, staralam sie jakos wzbudzic w nim pozadanie, bielizna, te sprawy i nic... No raz na miesiac, dwa, chociaz na poczatku kochalismy sie codziennie, co drugi dzien, potem raz w tygodniu, a potem... :o porazka... ja tez czulam nieatrakcyjna, etc. Ja wiem, ze mial stresy w pracy, ze byl zmeczony, ale potrafil lezec godzinami przed TV albo jezdzic na piwo po pracy, wiec come on!! Teraz jestem z mlodszym facetem i nie musze sie wysilac nawet, zeby sie chcial kochac... heheh wystarczy, ze sie do niego czasami przytule czy go pocaluje i juz. Ja pracuje na caly etat, on tez pracuje i to do tego 7 dni w tygodniu, ale ochote na seks ma wlasciwie zawsze. Potrafi mnie obudzic w srodku nocy i sie kochamy :D i to lubie :D