Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość babe28

kocham mojego faceta, ale on jest nudny w łóżku

Polecane posty

dziewczyny nie czytałem od deski do deski...... wydajecie się niegłupie.....więc po co małżeństwo po co dzieci..........? bo, że was cipka swędzi rozumiem..ale po co komuś robic krzywdę ???? tego nie zrozumię.......

Gość wspomnienie o dobrym seksie
a co twoim zdaniem moge zrobic_-przeciez rozmawialam z nim o tym , nie wiem co sie stalo , wczesniej sex 4 razy w tygodniu a od 5 miesiecy nic ....

trzeba było wcześniej pomyśleć................. zawsze się wam wydaje będzie lepiej.... i nie pisz, że chłop jest do bani to największe skurwysyństwo pod słońcem jak Cie nie zdradza i jest wierny nie masz prawa złego słowa powiedzieć......po prostu ma inny temperament i tyle i nie jest przez to gorszy........ bo ktoś może powiedzieć że jak cipka Cię swędzi to jesteś kurwa, a tak jest? chyba nie..............

ale niestety na poczatku nie widzi sie zadnych minusow, pozniej facetowi (mojemu w kazdym razie na pewno tzn bylemu) wydaje sie, ze ma juz ce na stale i staje sie soba

Gość onnnnnnnna
nie wyobrazam sobie zycia bez seksu, a taki seks raz na jakis czas i ciagle w tej samej pozycji, to nie seks nie patrzylabym ile jestem z kims, lozko jest bardzo wazne i mimo poukladanego hmmm tzw poukladanego zycia odeszlabym przeciez nie ma sensu szukac kochanka, to glupota

Mężczyzna do kobiety nad ranem: - Przysięgam, jesteś pierwszą kobietą, którą pokochałem! - Nie musisz przysięgać, zauważyłam to! Czym różni się penis od żarówki? - Niczym, i to i to można zastąpić świecą. Młoda żona po nocy poślubnej do swojego męża: - Może zrobisz mi kawę. Chyba, że tego też nie potrafisz Jak poznać, że facet miał orgazm? Chrapie. Jaka jest różnica miedzy punktem G a pubem? Wielu mężczyzn wie, jak znaleźć pub. Dlaczego seks z mężczyzną jest jak serial brazylijski? - Kiedy zaczyna być interesująco, wszystko się kończy aż do następnego razu. Mąż: A może dla odmiany szybki numerek? Żona: Odmiany od czego ...? Co dla mężczyzny znaczy gra wstępna? - Pół godziny błagania. Dlaczego mężczyzna w łóżku jest jak mikrofalówka? 30 sekund i po wszystkim.

COCHEED=> a wiesz jakoś tak często bywa że przed slubem to wy się chcei zabić, i sex jest i czułosć i opiekuńczosć, i wyjścia na spacery i do kina i wogóle jest cool robicie cuda wianki, a potem po ślubie w miarę upływu czasu wasza była laska zamienia sie w kure domową : Praca, dom ,zakupy, sprzatanie , dzieci, i tak naokragło dodam obiadki, kolacje dla was no jeszcze wam ciuchy łacznie ze skarpetkami i bielizną uprać no i wszystko wyprasować. A wy wracacie z pracy straszliwie zmęczeni , jecie obiadek , drzemka, potem piwko i tv a jak was najdzie ochota to straszliwy 5-10 minutowy sex i nie weźmieciewtedy pod uwage że ktoś po całym dniu takiego skakania jest zmęczony i ma serdecznie dość własnie napatrzyłam się na moje kolezanki i cieszę się że jestem sama tak sama z własnego wyboru!!!!! nikt mi nie mówi co mam robić , nie muszę sie tłumaczyć jak sobie kupię coś drozszego, i w przeciwieństwie do moich koleżanek nie prowadze samochodu jak mój pan i władca sie opije ...tylko sama siadam i jadę i jak już nikt mi nie mówi jak mam jechać. mam czas dla domu, dla siebie , na wyjazdy, wczasy i wiesz: Jaka jest różnica pomiędzy żoną a kochanką? Trzydzieści kilo. Jaka jest różnica pomiędzy mężem a kochankiem? Trzydzieści minut. a wiesz czemu jest taka róznica w kg między żona a kochanką? Kobieta niezamężna wraca do domu, patrzy co jest w lodówce i idzie do łóżka. Mężatka wraca do domu, patrzy, co jest w łóżku i idzie do lodówki.

Gość
o, znowu powtarzasz te bzdurne stereotypy :D co Ty jakaś niespełniona feministka jesteś czy co?

Gość onnnnnnnna
ale sie usmialam, dokladnie jak w zyciu hehehehe dobre tylko w zyciu to zalosne czemu tak duzo kobiet rozczarowuje sie do seksu, czy faceci przed slubem udaja, ze go lubia, nuda? nie sadze, bo mozna sobie urozmaicac igraszki nie rozumie, jak mozna nie miec ochoty na seks ci faceci sa chorzy mam 37 lat i wciaz apetyt na seks, na pomysly w lozku a tu dupa w pizdu chyba zrobie ak jak wiekszosc kobiet poszukam sobie faceta do seksu i tylko do seksu musze tyko pozbyc sie spodnicy hehehe

NIGDY nie byłam nie jestem i nie będe feministka -wyraziłam swoje zdanie i opinie chyba po to jest forum prawda? A że wolę być z w/w względów sama to mój wybór Czyzbyś zazdrościła?

Gość onnnnnnnna
Magda ma racje, cholerna racje wiecie w moim wieku z dwojka dzieci fakt nie sa to male dzieci mozna jeszcze sprobowac, bycia samej ale cholernie sie boje, zy sobie poradze, gdzie pojde do rodzicow, o nie, jest czasami tak w zyciu ze nie ma wyjscia, po prostu nie ma i finansowo i wiekowo ten facet na boku to nie jest glupi pomysl, bo duzo facetow, tez ma koszmar w domu, sama juz nie wiem wiem tylko, ze chce seksu, baaaaaardzo jak tylko znajde chwile, to sama sie zaspokajam, ale to na dluzsza mete wkurwia, potrzebuje faceta miedzy nogami, taka jest prawda

Onnnna=> faceci maja ochote na sex ale w ich wydaniu i wtedy kiedy uważaja to za słuszne i wtedy kiedy to oni chcę bez względu na to czy ty masz ochote.Jak im odmówisz bo jesteś zmęczona obraza majestatu! i maja takie powiedzenie- zebyś ty choć trochę obca była

Gość
No nie nazwałabym tego zdaniem raczej rozpaczliwym udowadnianiem sobie i innym, że wszyscy mężczyźni są be a kobiety, które się z nimi zwiążą to idiotki :p Mam nadzieję że jesteś szczęśliwa, aczkolwiek samotność to jedna z najgorszych rzeczy jakie jestem w stanie sobie wyobrazić, dlatego nie zazdroszczę takim osobom jak Ty.

Nie czarujmy się maja koszmar w domu bo babka jest zmączona juz i nie ma ochoty na sex po całym dniu tyrania=bo oni by chcieli by zrobić za nich wszystko i jeszcze sex w ich wydaniu i ich żony poprostu mają dośc-a innym opowiadaja jacy to oni poszkodowani, biedni i wogóle heh Jeszcze raz na temat feminizmu-a co jak ktoś ma odmienne zdanie od facetów to zaraz feministka , zaraz Be PRAWDZIWA CNOTA KRYTYK SIĘ NIE BOI

NIE MÓWIĘ ŻE WSZYSCY SĄ BE I NIE UDAWADNIAM SOBIE właśnie nie wszyscy bo faceci są jak plemniki 1 na milion zostaje człowiekiem

Onaaaa+> nigdy nie byłabym z żonatym facetem, który jeszcze użala się na zonę bo to często krzywdzące własnie dla ich żon które poprostu maja dość całodziennego tyrania więc nie dziwota ,że nie mają ochoty na sex. Proste jak on szuka kochanki tzn że go w tym czasie nie ma w domu i niestety nie pomaga małzonce nie mówię że to ogół ale jakieś 90%-tylko się uzalają , płaczą nie czarujmy się jak nie potrafił zadbać o oprzedni dom to jak zadba i utrzyma Twój. skoro szukał to jak załóżmy będzie z toba i mu cos będzie nie po nosie to i tobie rogi przyprawi-pójdzie do innej i też będzie płakał nad swoim losem jaki to on biedny Ilu juz takich na gadu gadu miałam biedulcy Ciekawe jakby ich żon posłuchać , a może właśnie załozycielka topicu jest tego przykładem ona tu sie zali a jej facet innej...heheheh

Gość
"Jeszcze raz na temat feminizmu-a co jak ktoś ma odmienne zdanie od facetów to zaraz feministka , zaraz Be PRAWDZIWA CNOTA KRYTYK SIĘ NIE BOI" ale ja nie jestem facetem :)

Gość onnnnnnnna
moje zycie po krotce tak wyglada wracamy z pracy o tej samej godz ja robie obiad, on siedzi i gra w pokera przed kompem, albo oglada tv, ogranicza sie do zdjecia butow, caly dzien w ciuchach z pracy, w tym czasie ja doprowadzam mieszkanie do ladu, w miedzyczasie krzyczy po kolejne piwa, ide wziac prysznic on kladzie sie do lozka zdejmujac ciuchy tam gdzie stoi, i zasypia, wychodze wtedy do salonu i robie sobie dobrze, oczywiscie nie kazdego dnia moje sugestie wziecia prysznica przed polozeniem sie spelzaja na niczym, jak ma ochote na seks hmm w jego wydaniu seks, to odwraca mnie na bok wykonuje pare ruchow, i konczy, w trakcie jeszcze ma pretensje, ze nie jest wilgotna hehehehe byly rozmowy, konczyly sie na moze w weekend dodam, ze nie cierpi kiedy zostawiam go przez 5 min samego, nie znosi kiedy wuchodze sama, kiedy stoje dluzej przed lustrem, twedzi po co, po co mi makijaz, po co mi szpilki, po co tamto i siamto, nawet nie wiedzalabym, kiedy spotykac sie z tym drugim smutne odejsc? hmmm

Współczuję ci ale z 2 mogłobybyc po pewnym czasie tak samo-przypuszczam że kiedyś było inaczej wiesz po czym poznac że facet ma kochankę? bierze prysznic 2 razy w tygodniu własnie dla tgo wolę być sama

Gość
a to przed ślubem nie widziałaś z kim masz do czynienia? gratulacje, jesteś słabą, uległą kobietą :o taką z przytoczonych wyżej dowcipów

Gość a co ma zrobić
kobieta taka jak ja??w sumie w podobnej sytuacji, bo mająca lat 32, wielki apetyt na seks, temperament i jest sama od wielu wielu lat? znależc faceta tylko do seksu??bo o to akurat nietrudno.....

Gość onnnnnnnna
zanim napisalam przeczytalam, co babe28 pisala, ona tez miala go wiecznie przy tylku, podobnie jak u mnie, seks tez podobny ona odeszla, ale ona ma 28 lat, nie ma dzieci, to nie byl jej maz nie nie mialam na mysli wiazac sie z zonatym facetem tylko spotykac sie z takim, ktory ma tez nude w domu nie to glupie, bez sensu, nie chce zonatego faceta marzy mi sie jakis flirn apoczatku zawsze jest tak cudownie na poczatku, ale mam znajomych, ktorzy sa szczesliwi nawet po 30 latach slubu, zazdroszcze mnie juz na to nie stac

NEUROSA pisałam że przed ślubem to oni są zaje*****ści!!!!!!!! i tak samo jak wyrywaja kochankę wtedy jeszcze sie użalaja jacy to oni biedni a jaka zona beee zauważ że wszyscy żonaci tak płacza na żony

Gość no fakt ale
do onnnna postaw wszystko na jedną karte i powiedz mu, ze jestes nieszczęśliwa, seks jes dla ciebie ważny jak sie nie zmieni odchodzisz takie życie to koszmar w każdym wieku można zacząć od nowa a jeśi, ktoś tam czeka n ciebie pomyśl o tym

jeśli mogę coś zaproponować... dosiądź go po prostu... jak będziesz na górze to sama będziesz kontrować prędkość... siłę... i swoje doznania... dodatkowo możesz stymulować łechtaczkę a on niech gładzi CIę po brzuszku.. hehe jeśli o mnie chodzi... to mam odwrotny problem... dla mnie stosunke nie może być krótszy niż 30 minut.. a niektóre dziewczynki w tym czasie potrafią dojść 2-3 razy i mają dość bzykania... ewentualnie lodzik... no ale jestem zadowolony bo teraz jestem z kobietą o równie dużym temperamencie...

Gość
nie wiem jak się wyrywa kochankę bo zupełnie mnie takie tematy nie dotyczą :) ale z moich obserwacji - faceci którzy byli fajni przed ślubem, są fajni również po nim - rzecz w tym, że często wybierając partnera jesteśmy zaślepieni miłością i tracąc rozsądek wybieramy tych złych :)

Gość onnnnnnnna
taki seks z nim to mialam chyba z pare razy gdzies na poczatku, jak probowalam, to spojrzaj na mnie glupio, co ja robie, i sprowadzil mnie ja swoje miejsce hehehehe uwierz mi to totalny impotent

Gość onnnnnnnna
chcialabym, zeby mnie facet dosiadl, doslownie, zerznal brakuje mi tego, a czuje sie jak dziewica

do: onnnnnnnna chcesz mojej rady ??? powiedz mu, że oczekujesz SEKSU !!! a jeśli on się nie postara, to znajdziesz sobie kogoś, albo odejdziesz... spytaj go co on to