Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość babe28

kocham mojego faceta, ale on jest nudny w łóżku

Polecane posty

Gość hmmmmmmmmmmmmmmm
ciekawe na jak dlługo, żeby nie było tak, że brak kasy itp za co kupisz sobie te rzeczy, na ktore z nim bylo cie stać, a teraz niestety w tej chwili zachłystujesz się wolnością, ale jak długo, oby to ci nie przeszkadzało, ale znam kobietki, one mają potrzeby, chyba, że trafisz na kolesia z kasą powodzenia

Gość pojdzie do pracy to bedzie
miala kase

Gość pogodzona z zyciem
mialam podobną sytuację, z tym, że ja wróciłam do mojego faceta po półrocznej przerwie, nie umiałam sie znależć, nie radziłam sobie, po drodze poznawałam różnych facetów, ale to wszystko bylo na 5 min w tej chwili jesteśmy już małżeństwem, seks jakby lepszy ale bardzo rzadko z uwagi na prace, dziecko przestaam o tym myślec, jak jest to dobrze, jak nie ma tez nie jest źle, wnioskuję ze 28 to twój wiek, wiec za młoda już nie jesteś, życze szczęścia, ale za nim je znajziesz ile czasu uplynie o ile w ogole znajdziesz powodzenia

nie mam zamiaru wracać i wcale nie czuję sie staro, wrecz przeciwnie, żal mi ciebie wlasnie pojde do pracy będe miała kasę wcale nie musze mieć nowego samochodu, czy firmowych ciuchów

Gość i to mi sie podoba
spotkasz kogos z kim bedziesz szczesliwa i juz!! A ten 'byly' nie walczy o Ciebie? Nie chce, zebys wrocila?

Nie bardzo mam ochotę o nim pisać może tylko, że płakał, ale nie chcę o tym teraz mówić ja zachowałam sie jak wyrachowana suka, ale już po prostu nie mogłam w tej chwili nie wolno mi myśleć, za wcześnie to bardzo, bardzo smutne

jestem taka durna, ze nie umiem muchy skrzywdzić, a muszę normalnie żyć, więc nie wolno mi o nim myśleć, moja znajoma hehe zabrała mi telefon, to dobrze i wylaczyła, nie wiem gdzie schowała, na pocztę też nie wchodzę, właściwie zmienię adres, siedzi tu przy mnie , tłumacze jej co robię co tu pisze właściwie musiałam jej przetłumaczyc cały mój topic od początku, jest cudowna

Gość pamietasz mnie
pisalam ci ze sie z nim predzej czy pozniej rozstaniesz i tak sie stalo, tak trzymaj, miley ma rację, dobrze, że masz kogos, kto jest przy tobie, ciekawe jak twój były, a ty pewnie niedługi kogoś poznasz, czego ci życzę

Gość ja tez tak...
heloł Komiczne🌼 Smiley🌼 Babe🌼 U mnie jakby lepiej,ale nie zawsze...ehhhh

hej napisz cos wiecej co znaczy lepiej, ale ... nie mogę doczekać się weekendu musze wyjść, czekam

hej Smiley mam zamiar bawic sie na calego dawno nie spalam w lóku sama hehehe dziwnie jest usmiejesz sie, ale nadal nie wiem, jak sie wstawia te cholerne znaki, np kwiatek albo usmierch hehe za dugo pralam mu te wstretne skarpetki

Gość hmmmmmmmmmmmmmmm
o smiley hmmm czule cie pozdrawiam buziaczki

Gość ja tez tak...
jest lepiej tzn jak juz jestesmy w łózku... ale teraz jest przepracowany i niezbyt często się kochamy:((wychodzi rano przed 7,a wraca czasem nawet ok 21-rozumiem to.brakuje mi go,nie-dokladnie to brakuje mi sexu z nim...kurczę i tak zle,i tak nie dobrze:-O

Smilery???????????????????????????????????/ cos wiecej ja tez chce kto to???????????????????????????

do ja tez tak rozumiem ach ten seks koszmar ja próbowalam w weekendy ale tez nie wyszlo a jak w weekendy u ciebie tez nic?

Gość ja tez tak...
w weekendy jest u nas jego dziecko,spia razem -mala jest bardzo czujna,wiec nawet na igraszki w salonie nie ma szans:((

:) ;) 🌼 ❤️ poniosło mnie jakis pewnie wielbiciel na kafe ładnie cie pozdrawia

oj udało się dzieki Smiley poczułam sie jak blondynka sorki blondynki, to z powiedzenia do ja tez tak, zatkało mnie, czy rozmawiałas z nim?

Gość ja tez tak...
Babe dlaczego cie zatkało?co moge poradzic????nafaszerowac kofeiną?:))

Gość ja i wiele innych
po dwoch latach małżeństwa mój facet raz w miesiacu wsadzi, przez 3 min nim porusza i kończy nie zdradza mnie, to wiem twierdzi, że nie potrzebuje a jak ja mu mówie, ze ja owszem, to szybko zmienia temat co ja mam robić mamy dwójkę dzieci jestem młoda, czuje sie atracyjnie, faceci mnie adorują, a ja ściskam kolana i czekam na cud koszmar

Gość ja i wiele innych
tez często myśle o kochanku nia miałabym problemu tym bardziej,że mąż prawie cały dzień jest w pracy od 9 do 20 ja nie pracuję więc nic tylko mogłabym sie z kims zacząć umawiać dzieci podrzuciłabym rodzicom i heja kurwa nie wiem co robic jak wy sobie razicie?

Gość ja i wiele innych
babe ty odeszlas ale nic cie nie wiazalo nie masz dzieci, bylas w wolnym zwiazku u ciebie to proste co teraz robisz? czy moze wrocilas? zalamka

Gość zalosne prawda
wiem, ze rozmowa nic nie daje malo tego pogarsza sytuacje on jaki jest taki bedzie i nic go nie zmieni kochanek to swietny pomysl w dupie z sumieniem, badz szczesliwaprzez te chwile z innym a mezusiowi mozesz tylko pokazac, ze cie w cale juz seks nie interesuje, do tego zacznij dbac o siebie przesadznie, kupuj sobie kosmetyki, nawet nadmiar, jakis ciuch, but moze sam sie zreflektuje a jak nie to tez nic chociaz z wlasnego doswiadczenia wiem, ze oni obserwuja i zaczynaja sie ze tak wyraze niepokoic sprobuj 🌼

Gość zalosne prawda
bo babe miala zupelnie inny problem wbrew pozorom tak wolna, bez dzieci to mogla sobie odejsc my nie wiec do dziela warto

Gość kasula siula
moja znajoma, dobra znajoma ma kolezanke, ktora jest mezatka z 10 stazem, ma 3 dzieci, no i meza do dupy w lozka ilez to razy plakala na moim ramieniu w koncu sie wkurwila, zaczela spotykac sie z facetem rowniez zonatym, ktory narzekal na zone, ze kiepska w lozka itd to trwa juz rok i jest teraz zadowolona, ale jak jest w jej malzestwie nie wiem, czy maz wie tez nie wiem nic nie mowi ale ma radosne oczy, tzn jest ok

Gość kasula siula
mylse, ze tym facetom i kobietom, ktorzy nie chca seksu, nie przeszkadza tak naprawde ze ich partner kogos ma malo, sa zadowoleni bo problem sie rozwiazal i im polwka dupy nie truje a tkwia w zwiazku bo wygodnie ot zycie

jutro juz idre do pracy, spotykam sie z kims, jaki jest w lozku nie wiem, ale sprawdze dokladnie, zanim pomysle powaznie mam problem z bylym wyczail dzie mieszkam, rany co za maruda, a ja juz o nim zapomnialam, szybko, bo nie bylo o czym pamietac

Gość ehhhhhhhh
babe28 czyli nie kochalas. Temat powinien byc inny... jedynie moj facet jest nudny w lozku... :o

hej wszystkim, Smiley rany nie zagladalam tu juz cale wieki, ale tyle dzeje sie, tzn po prostu pracuje, od 9 do 5, wychodze w weekendy, spotykam sie ze znajomymi, ktorych w koncu mam kupilam sobie autko uzywane hehehhe ale dumna jestem, myslalam ze bedzie mi ciezko bez kasy, ale wcale nie na ciuchy stac mnie co jakis czas i to calkiem niezle, wcale nie szczedzam, kurcze nie mam reki, kasa u mnie schodzi jak woda, ale mam to gdzies zycie jest jedno, wiem, wiem trzeba, ale z jakis czas chce wydawac cala pensje na glupoty, az mi sie znudzi, wtedy bede myslala zachlystuje sie wolnoscia wiecie co, pierwsze 4 tygodnie piatek, sobota i niedziela nawet biegalam z kumpelami po pubach, clubach, jak nienasycona, teraz troche mi przeszlo raz tylko w sobote no dobra piatek i sobota ale spokojnie caly czas jestem sama i mieszkam u mojej kolezanki jest ktos oczywiscie, ale to tylko na razie zerkanie, nie chce sie wiazac, nie teraz nie jest zle, baaaaaaardzo dobrze pozdrawiam wszystki serdecznie

Gość wspomnienie o dobrym seksie
mam tak samo ... tylko mam 38 latek mieszkam w uk mam wspaniale cialko i chlopa do bani ,,,co mi pozostalo nic ...wspomnienie o dobrym seksie ja nie moge odejsc mam dwoje dzieci ....ale marze o seksie...