Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość basiorex

sytuacje w których chcieliście zapasc sie pod ziemię?

Polecane posty

Gość sardina
piszcie jeszcze ale sie pośmiałam

piszcie, piszcie dziewczyny :) już dawno nie śmiałam się tak :) :) :) :)

Gość zedzisia
zegarynka the best

A ja niedawno wpadłam w dół.Nic ciekawego powiadacie.Tylko że w ten dół ktoś narżnął .I tak szłam z tą obsraną nogą do kolana do domu.Ale wstyd,bo do domu było daleko.

Gość maksior
nie no dla mnie mistrzostwo swiata....poplakalamsieze smiechu!!!!!!!!!!!!!

Gość gary__
To małe miki. Ja w LO kiedyś spierdziałem się w klasie. To była wpadka mojego życia, nie powiem. Głośno się spierdziałem, tak że nauczycielka usłyszała, choć stała w sporej odległości. Właściwie to wszyscy usłyszeli... no i smród był nie z tej ziemi... ale co mi tam. Spierdziec każdy sie może.

w podstawowce, kolega wywolany do odpowiedzi pod tablice, puscil pawia, prosto pod nogi nauczycielki.

Gość sardina
a ja kiedyś będąc w poważnym gronie wprawnych dyskutantów pomyliłam Mołdawię z Mongolią, Wszyscy mówili o Mołdawii a ja o Mongolii. To był największy blamaż mojego życia.

Gość lengerke
dostałam kiedyś krwotoku z nosa w autobusie. Nie miałam żadnej chusteczki a w ręce parasol trzymałam - taki składany - wiec ten parasol pod nos... tłok jak nie wiem co, ludzie się odsunęli, ale nikt nie poratował chusteczkami.

Gość franek z budowy
Ja kiedys popelnilem gafe ktora polegala na tym ze na lekcji angielskiego zle wymowilem slowo NEAPOL a wemowilem je jak NIPPLES czyli { sutki } ale tylko nauczyciel mial ubaw bo nikt inny sie nie polapal :D

Gość linijkaaaaaaaaa
Mnie też często zdarzają się wpadki, choć teraz nci do głowy mi nie przychodzi. A to historia z lekcji matematyki z czasów LO. Cisza w sali kazy rozwiazuje zadania. A tu nagle słychac głośne beknięcie koleżanki tak na całą sale, hehe wszyscy mieli ubaw hehe nawet nauczycuelka:P.

Gość hulala
ja miałem kiedys przygode w szkole ,nauczyciel wyszedł na chwile do kibla czy gdzies tam i gdy go nie było postanowiłem sprawdzic swoje i nie tylko swoje -oceny w dzienniku no i sprawdzam sprawdzam pytają mnie z sali koledzy jakie mają oceny (bo bali sie sami zobaczyc ) a ja im mówie i tak byłem zaoferowany ogłaszaniem wszystkim co mają ze nie załważylem ze ten nauczyciel wszedł do klasy,później mi powiedzieli ze stał koło mnie z minute a ja go nie widzac uswiadamiałem nadal wszystkich kto jaką ma ocena

Gość ciewawostka
podnoszę

eee to mysmy sobie sami wpisywali oceny, u tych nauczycieli co sie dalo. raz tak wpadlam , ech co to byly za czasy.

Gość piczolub
o ja powiedziałem w trakcie rozmowy z kumplem o kur...wa !!!dosyc głośno a obok własnie przechodził policjant

Jak chodziłam do podatawówki,mama zrobiła mi na szydełku papucie,były bardzo ładne,więc poszłam w nich do szkoły.niestety po 1 godzinie papucie zaczęły się pruć,a ja zostałam na bosaka i tak chodziłam po szkole,dzieci płakały ze śmiechu,a mnie bylo głupio.Kiedy wracalam tak boso do domu,pewna pani przystanęła i powiedziała:biedne dziecko nie ma nawet butów.Wstyd.

Gość Fretka Beretka
szkola srednia. nauczyciel mnie odpytuje z poprzedniej lekcji. on: wymien wszystkie stawy. ja (patrzac na wszelkie swoje czesci ciala): staw kolanowy, staw lokciowy, staw piersiowy... on: tak? to poruszaj stawem piersiowym. ja probuje. piers w lewo, w prawo: nie ma stawu piersiowego on: ciekawe jak do tego doszlas. :D klasa umarla jeszcze lata pozniej znajomi kazali mi ruszac stawem piersiowym

a jeżeli chodzi o pierdzenie, to będąc na wczasach we włoszech, szłam sobie z kumpelami znad morza do domu i idąc pierłam sobie głośno (dziewczyn się nie wstydziłam), no i mówię do dziewczyn sorry, a tu nagle wyprzedza mnie taki zajefajny facet (okazał się polakiem), który powiedział do mnie \"nic się nie stało\". Spłonęłam, zapadłam się pod ziemię. Obciach jak cholera.

o i jeszcze mi się przypomniało, jak kiedyś w niedzielę pojechałam do Centrum Handlowego i robiłam zakupy. Popołudniu szłam do kościoła, więc wskoczyłam w nową bluzkę. W kościele pełno ludzi się na mnie patrzyło. pomyślałam, chyba podoba się im moja bluzka. Przychodzę do domu a mój chłop pyta czy tak byłam w kosciele. Ja mówię że tak. A on do mnie że współczuje. Bo poszłam z taką wielką metką przyczepioną do bluzki z tyłu, na której była jeszcze cena :99,99. Obciach jak cholera

fajny temat i jeszcze coś śmiesznego mi się przypomniało. W marcu urodziłam dziecko i jak wychodziłyśmy ze szpitala, to mąż przyjechał nas odebrać. Pojechaliśmy pod blok, widziało nas z 15 osób. Każdy patrzył na nas, zagadywał. Wchodzimy do domu, a mój stary na nogach ma te niebieskie szpitalne buty. Ale była polewka ;-)

Gość frk-09
----------->mmiw dziewczyn się nie wstydziłaś? żałosne :O

Gość świetne
:D:D:D:D:D:D:D dawać dawac jeszcze

Gość plamkaa
Hmm.. ja kiedyś przy wstawaniu z klęczek na mszy walnęłam głową w miskę z wodą święconą:P W dodatku oszołomiona nie wiedzialam co się stało, tylko widzialam że kumpela się przewraca ze śmiechu i mało jej nie przysoliłam bo myślałam ze to ona mnie uderzyła ;D

Gość plamkaa
I wręczyłam nauczycielowi kwiaty na Dzień Nauczyciela zamiast " w imieniu" to " w intencji" 2 A :]

Gość jejjkuuu
kiedys ja i kumpela poszlysmy po pracy do nowo otwartego centrum handlowego. wielgasny hol, sklepy po obu stronach, a na koncu tego dluuuugiego holu - supermarket. no i kupujemy owoce, a bylo sporo promocji. bralysmy oczywiscie najtansze rzeczy i w pewnym momencie zobaczylam owoc ktorego nie znalam. biore go, ogladam, pytam kumpeli: co to jest? ona przyglada sie przez moment, po czym mowi: nie wiem, ale tanie, bierzemy! - pakuje to cos do koszyka. tak mnie to rozsmieszylo ze.......... posikalam sie ze smiechu!!!! mocz mi splynal nogawka, ona sie zorientowala i jak nie ryknie smiechem!!!!!!!!! wszyscy na nas, a ja w tyl wzrot i uciekam przez ten ogromnyyyyyyy hol!!!!!!!!! boze, nie chce wiedziec ile ludzi po drodze widzialo moje zasikane spodnie!!!!! dobrze ze chociaz na dworze bylo ciemno :O

a to już nie o mnie. Moja kumpela kiedyś przyszła na uczelnię w białych spodniach. Chodziłyśmy z zajęć na zajęcia. Każdy na nią patrzył, a ja nic na początku nie zauważyłam. Potem patrzę, a moja kumpela ma taką wielgaśną czerwona plamę na dupie bo okres dostała. Wstydziła się potem do szkoly przyjść. A kiedyś pamiętam na statystyce przyszła nasza mgr. Taka młoda, ale gruba kobitka. My patrzymy a jej się rozporek rozpiął. I tak prowadziła zajęcia przez całe 1,5 godziny, a my wszyscy sikaliśmy ze śmiechy, bo wystawały jej takie czerwone sztany spod spodu. Chyba miały być sexi.

Gość jejjkuuu
a kilka dni pozniej smialysmy sie z czegos w pracy z ta kumpela i przyszla szefowa i niby zartem do mnie: uwazaj zebys nie zmoczyla spodni :O matko, nie wiem czy ona mnie wtedy widziala czy ktos jej doniosl....:O