Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Cukrzyk29

Starsze i stare kobiety za winną gwałtu uznają dziewczynę

Polecane posty

Gość Cukrzyk29

Stare kobiety które "swoje przeżyły" i znają życie gotowe są winić dziewczynę... znajdując TO jako odwieczny zwyczaj który mają na przykładzie ojców, synów czy sąsiadów... co o tym myślcie? Czy bliskie jest wam stanowisko, że w 90% do gwałtu by nie doszło gdyby dziewczyna się porządnie zachowywała. W sumie widać dużo ubranych wyzywająco dziewczyn na ulicach ("suczek") więc coś w tym jest...

Gość BeznadziejnaOsobaPrzepowiadaja
coś w tym faktyczni jest

Gość niekoniecznie
Często ofiarami gwałtu bywają kobiety niewyróżniające się co do stroju i urody. W sumie rzecz w tym, że niekiedy człowiek trafia w złym czasie i w złym miejscu na złych ludzi.

moj drogi, kobieta moze isc nawet z gołą dupa a facet nie ma prawa jej tknac!!!!!!!!!!! i nie szukac winy w kobietach lepiej niech te zboczence zapanuja nad swoim ptaszkiem

Gość a ja się tylko spytam
o gwałt na dziecku, na małej dziewczynce, też to ona jest winna?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dla mnie sprawa jest prosta, jesli kobieta mowi \"Nie\", a pomimo to dochodzi do stosunku to jest to gwalt. Wyglad kobiety nie ma tu znaczenia, nawet jezeli jest naga to nikt nie ma prawa jej skrzywdzic.

Gość jestem starsza a moze nawet
stara i tak nie uwazam. Prosze nie uogólniac Moze raczej głupsze i glupie

Gość gkkkkkaaa
Kobieta, która twierdzi, że inna kobieta została zgwałcona "bo sama się prosiła" jest skończona idiotką. A to cecha niezależna od wieku. Dobrze tu ktoś napisał: kobieta może chodzić z gołą d..., gołych brzuchem i w mimi spod której widać majtki, a jak mówi "nie" to "nie" znaczy "nie" i każdy gnojek ma trzymać ręce przy sobie. Mam 40 lat dla jasności.

Gość a czym wróżniła sie
82 letnia kobieta,którą zgwałcił 16 latek???...:(

Gość mówcie co chcecie
ja uważam że w wielu przypadkach lasencja prowokowała sex - nie gwałt. porozbierane w dyskotekach, ocierające się o faceta czy jawnie głaszczące OBCYCH kolesi po przyrodzeniach - to nie zaczęta do sexu? dla mnie owszem. wychodzą razem - czy do kibla w tejże dyskotece czy do samochodu na parkingu - porozmawiać?? :O dobrze wiedzą co się może stać. to samo z panienkami czekającymi, aż im facet piwo kupi - za 5zł! i zdziwienie, bo czegoś dospali - jakbym miała taką możliwość (stawiając się na miejscu tego kolesia - wydać 100zł na dziwkę w agencji czy 5zł na małolatę z dysko to prosty rachunek. kwestie sumienia pozostawiam, mnie takie rzeczy moralnie przerastaja, tylko taki przykład podaję) możecie sobie pisać, że gołej niema prawa tknąć (no, chyba że strażnik miejski;) ) - BZDURA- zwłaszcza w dzisiejszych czasach - dzięki netowi - sex jest uprzedmiotowiony do czynności sprawiającej przyjemność facetowi, kobieta do roli zabaweczki - temu się nie sprzeciwiacie, a gwałtom tak? to też jest gwałt, tylke że na kobiecości jako takiej. zabrzmiało feministycznie ale w sumie tak jest:) faceci niestety mają więcej siły.. i to wykorzystują. a to, że frustraci czy nie umieją utrzymać na wodzy - są tak NAUCZENI że chcę to dostaję nie usprawiedliwiam facetów! ale uważam, że masa dziewczyn sama się pogrąża..

Gość kasia..................
jak w upały widze porozbieranych kolesi to mam ochotę rzucic się na takiego i zgwałcić, fajnie że dużo z was uważa że to nie była by moja wina

Gość mówcie co chcecie
masz problemy z czytaniem ze zrozumieniem? całą wypowiedź się czyta, nie pojedyncze zdanka. tak, mając 20lat dodam, uważam, że masa dziewczyn sama prowokuje czynności seksualne poza tym - nie miałabyś tyle siły fizycznej, aby zgwałcić, a faceci mają wina tkwi nie tylko w nich samych (choć oczywiście największa) ale też w samych dziewczynach i całym systemie opartym na sexie itp. fotka.pl itp są doskonałym przykładem

okej jesli sie o faceta ociera i maca go po jajach przez caly czas jak tanczą to jasne ze prowokuje. ale jak idzie ulicą, nawet w topie czy bluzce z dekoltem to nikomu nie daje to przyzwolenia na gwałt. niech se gość zwali konia za drzewem jak nie umie sie opanowac :O

Gość mówcie co chcecie
no tak, dlatego piszę, że masa dziewczyn, nie że wszystkie. przecież to oczywiste

Gość pulcino
mowcie co chcecie Nie pomylily ci sie epoki? Czasy, kiedy wszystkiemu byla winna kobieta juz minely. Jesli dziewczyny prowokuja facetow, to sa po prostu glupie

Gość mówcie co chcecie
nic mi się nie pomyliło niestety.. są głupie - jasne ze są, moim zdaniem. co nie zmienia faktu, że prowokują w maxymalnie tani i tandetny sposób, a potem płaczą że zostały zgwałcone - o te mi chodzi. nie o wszystkie!

Czym innym jest przypisywanie winy, a czym innym prowokowanie (np. zachowaniem). Jeśli idzie koleś ulicą i nabluzga grupce karków, to chyba nie dziwne, że dostanie wpie**ol, nie? To chyba dość dobra analogia...

Gość gwałt moze miec miejsce
nawet w malzenstwie... bo kiedy mąż chhcea zona odmawia i nie chhce seksu to on nie ma prawa jej dotknąć bo to jest gwałt...

Gość mówcie co chcecie
oooo wielbiciel, o to mi chodzi mniej więcej..

Gość pulcino
A potem placza? Zdziwiona jestes? W takim razie trzeba najpierw sprawdzic, czy ofiara nie prowokala gwalciciela, bo jesli tak, to jest sama sobie winna. To robienie ofiary z kata. Bzdury

Wystarczy sobie poczytać topiki na uczuciowym, wiele dziewczyn przyznaje że ich facet czasem zmusił je do seksu, a przecież to gwałt!!Ale widocznie one nie widzą w tym nic złego:o zgwałcic moze maż, moze narzeczony, może obcy facet

pulcino ---> nie można powiedzieć, że jest winna, bo prowokowała :o ale nie budzi zdziwienia (przynajmniej mojego), że dochodzi do gwałtu po takiej czy innej prowokacji.

Gość mówcie co chcecie
jezu, robicie z igły widły. nie chodzi mi o to, że facet gwałci przypadkową dziewczynę czy partnerkę bo ona powiedziała "nie" a on się nie powstrzymał i zgwałcił. tylko - dziewczyna prowokuje, mówi "tak" a następnie zmienia zdanie - to nie jest jej "wina" jako taka (raczej głpota straszna) ale nie zmienia to faktu, że takiego gwałtu nie byłoby prawdopodobnie, gdyby nie jej zachowanie nie chodzi mi o obwinianie dziewczyn za to, że przyczyniły się do gwałtu (jessu:O) tylko o to, że CZĘSTO jednak są sobie winne. są, cokolwiek myślicie i uważacie.. takie ciche przyzwolenie jakby..

Gość mówcie co chcecie
no właśnie, wielbiciel, o to mi dokładnie chodzi. jednak facet potrafi konkretniej się wypowiedzieć, kobieta musi trzy tysiące zbędnych słów użyć heh

Jeśli ktoś twierdzi, że kobieta, która została zgwałcona, jest sama sobie winna, bo była wyzywająco ubrana i prowokowała, to oznacza, że mężczyźni nie są istotami ludzkimi, lecz zwierzętami. Przecież właśnie tym różnimy się od zwierząt, że potrafimy panować nad swoimi popędami. To najistotniejsza różnica pomiędzy ludźmi a zwierzętami. A jeśli taki gwałciciel nie potrafi panować nad swoim popędem, to jest zwierzęciem i to w dodatku dzikim zwierzęciem, które powinno się odizolować od społeczeństwa, trzymać w klatce, albo uśpić.

Gość pulcino
wielbiciel Jedyna wina tych dziewczyn jest to, ze sa mlode, nieostrozne i czesto nie zdaja sobie sprawy z tego co im grozi, natomiast jest pelno facetow, ktorzy poluja na takie.Rownie dobrze mozna usprawiedliwiac gwalciciela, bo byl pijany. Facet, ktory zgwalci kobiete jest zerem.

Gość pulcino
Nie ma czegos takiego "same sa sobie winne" :O