Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Cukrzyk29

Starsze i stare kobiety za winną gwałtu uznają dziewczynę

Polecane posty

Katis ---> nie wiem jaką ideologię masz na myśli. Wydawało mi się, że ja i \"mówcie co chcecie\" cały czas mówimy o jednym i tym samym...

Gość tak naprawdę to bredzicie
te laski na dyskotekach rzedko co spotyka, spotyka dziewczyny,ktore np, pierwszy czy drugi raz tam poszly - do przemyslenia

Gość pulcino
Nie rozumiem jak kobiety moga pisac takie bzdury o innych kobietach :O Jest lato. Wszystkim przekonanym o tym, ze kobiety same prowokuja gwalcicieli, radze poubierac sie w spodnie i golfy w 30 stopniowym upale, bo nigdy nie wiadomo, kto czyha za rogiem. Paranoja! I jeszcze jedno do "mowcie co chcecie": We Wloszech, calkiem niedawno, byl taki przypadek, ze sad uznal, ze nie doszlo do gwaltu. Wiesz dlaczego? Bo tamta kobieta, w chwili, gdy zostala napadnieta miala na sobie jeansy. Stwierdzili, ze gwalciciel nie byl w stanie sam je z niej sciagnac, wiec zrobila to sama, a wiec zgodzila sie na seks. Jak widzisz zawsze znajdzie sie ktos, kto zrobi ze zgwalconej kobiety suke. Chyba juz tylko zelazne majki z klodka pozostaja kobietom :/

Gość mówcie co chcecie
wielbiciel, tak tak, mówimy o tym samym:) ale ja swoje zdanie zamierzam bronić, bo uważam że mam rację i koniec

Gość klaudynaaa
Tez jakoby jestem zwiazana z tematem ... ahh duzo by gadac... Robilam test osobowosci wg dalay lamy - wyniki sa niezwykle (z trzech tylko pytan) tu : http://tnij.org/testosobowosci

Gość lisica w pomarańczach
[Czy bliskie jest wam stanowisko, że w 90% do gwałtu by nie doszło gdyby dziewczyna się porządnie zachowywała. W sumie widać dużo ubranych wyzywająco dziewczyn na ulicach ("suczek") więc coś w tym jest...] gowno prawda i tyle w temacie

Gość lisica w pomarańczach
o kuuurwa njie zauwazylam ze sie zlapalam na tego debilnego spamera :O