Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

czwartek

Odkryłem tajemnicę samotności ale nie jest to wcale wesoła nowina

Polecane posty

aragon, czasami zdarza mi mi się, że jestem nieśmiała, ale generalnie nie mam z tym problemu, na szczęście:)

ja od jutra zapracowana będę :) dzisiaj jeszcze mam wolne:D:D:D heheh ale rozumiem jak najbardziej;)

Gość gammmmmma
tylko uważaj żebys się nie przepracował;)

Gość gfhjkloiuu
Witam ,no proszę topik ślicznie się rozwinął. Co do wypowiedzi dzety chyba o tym,że nie wierzy,że mamy tylko jedną szansę. IOczywiście,że nie. Jak najbardziej nie! Ale tylko,jeśli mamy 20, 25, 30 lat. Uwierz mi, znacznie gorzej jest jeśli mamy 45, 50 , 60 lat. O tym myślałam pisząc o ostatniej szansie. Nawet nie zdajecie sobie sprawy, jak przerażająco szybko płynie czas a im jesteś starszy, tym szybciej płynie i tym bardziej wszystko ci się kurczy..... Ja wprawdzie 60-tki jeszcze nie mam (ha,ha), ale 20-tki też już nie. Im dłużej się żyje, tym gorzej i tym trudniej się przełamywać, na ogół przynajmniej, bo bywają wyjątki.

Gość mam tak samo...
tyle ze ja o tym co napisal autor juz wiem od dawna 🖐️

gfhjkloiuu fajnie że zaglądnęłaś :) oj czas ucieka ucieka więc szkoda go na smutki i trzeba walczyć o swoje szczęście:) wszystko jedno czy jest sie z kimś czy jest się samotnym...

dzeta, to prawda, czas ucieka i szkoda go marnować, ale to słowa...czasem potrzeba porządnego kopa żeby się otrząsnąć i to zrozumieć-zacząć żyć, czasem trzeba czasu, a czasem mur buduje się tak długo i jest tak wysoki, że...no właśnie zabrzmi to pewnie pesymistycznie ale można się do niego przyzwyczaić i nie robi się nic żeby go zburzyć a tych którzy próbują uważa się za wrogów ... to tak żeby była równowaga...do Twojej optymistycznej wypowiedzi;)

heh Ty zawsze musisz mnie sprowadzić na ziemię;) oj wiem wiem, sama sie niekiedy odgradzam ale ciągle walczę z tym bo cóż mi pozostaje, poddać się i narzekać? i wiem jakie to trudne...

a mnie się zawsze wydawało, że bujam w obłokach:) no ale ...do usług;) czasem można popaść w stan zawieszenia...to też jakiś sposób...można w ten sposób naładować baterie albo się jeszcze bardziej pogrążyć, ale to zależy oczywiście od tego czy jesteśmy silni, mamy motywację, itd...dużo tego...zależy co nam się dostanie w pakiecie... dziś już uciekam

intro, z Ciebie jest optymistka pomimo wszystko:) dokładnie tak jest :) zależy co dostajemy w pakiecie;) pozdrawiam

Może masz rację...potrzeba tylko sprzyjających warunków, żeby się ten optymizm ujawnił...kto wie;) A z tym pakietem to jest tak, że czasem można to i owo wymienić...prawda?:) albo chociaż próbować naprawić...trzeba tylko chcieć... :)

Cóż, miewa się czasem jakieś przebłyski;) Niestety muszę już uciekać 😭 Życzę Ci miłego dzionka🌼:)

oby jak najczęściej przytrafiały się takie pozytywne przebłyski :D również życzę Tobie udanego dnia :)

ciekawe gdzie Ci wszyscy ludzie, elllo jest tam ktoś?? jeszcze;)

miłośc i inne nieszczęścia hehhehe coś dla mnie;) a jak Tobie dzionek minął?

A ja dziś korzystałam z ładnej pogody:)...sama dobrowolnie na słonku siedziałam, tylko szkoda, że samotnie:o To mówisz, że miłość można zaliczyć do nieszczęść?;)

z pewnością ;) optymistyczne nieszczescie;) heh ja nie byłam w stanie dzisiaj gdziekolwiek iść odsypiała wczorajsza imprezkę, babską ale całkiem przyjemnął:D

O, proszę jak Pani się bawi;) impreza, kino, tak trzymać:) Wiesz, w damskim gronie też można się dobrze bawić:). Pomyśl co by było gdyby trafił się wam jeden rodzynek;)...a tak to luzik...mam rację? Dobrze jest mieć zgraną ekipę;) Oj żeby nas spotkało kiedyś to optymistyczne nieszczęście..nawet jeśli kiedyś miałoby się skończyć...bo warto nawet czasem z tego powodu pocierpieć...

intro nie znam Ciebie ale naprawdę Ciebie lubię:) tak tak nie mozna sie zamykac w swoi świecie:D:D:D tak tak chce zachorować na tę optymistyczną chorobę ;):D:D

Miło mi:), wiesz jak mam dobry dzień to nawet da się mnie lubić, poczekaj na ten gorszy;) Co do tego zamykania, to prawda nie można, ale czasem się człowiekowi wydaje, że to powiedzmy chwilowe...wiesz, czasem potrzeba spokoju i czasu, żeby sobie pewne rzeczy poukładać...a chwilka mija i kiedy się rozejrzymy wokół nas jest pusto:o ...to najpiękniejsza choroba;)

ojej ze mną jest podobnie sa dni gdy wszystko jest na źle.. norma:) jestesmy normalne:D a wogole studiujesz, po studiach jesteś, przed studiami?

Jestem normalna:classic_cool: Hmm...nie, nie studiuję, można mnie zaliczyć do pracujących - leniwych, no ale zawsze;) A Ty pisałaś, że kończysz studia, dobrze pamiętam? Co do normalności, myślisz, że istnieje jakaś definicja?