Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brunetka_88

MAM ZA GRUBE UDA i TYLEK ! jak je odchudzic ????

Polecane posty

Gość brunetka_88
dtdtdt a przed dieta ile mailas w udzie?

Gość dtdtdt
okolo 50 moze 49..do tego robie tez folie od czasu do czasu na uda: balsam mieszam z imbirem i cynamonem smaruje sie , troche masuje i zawijam w folie na godzine. Tak 2 razy w tygodniu najlepiej, skora robi sie super ale trzeba systematycznosci.

Gość dtdtdt
teraz mam 45 wlasnie sie zmierzylam, czasem jem wiecej to dochodzi do 46 ale wiecej nie...

Gość ja znam
miesnie po callaneticsie? no bez przesady ! to najlepsze cwiczenia jakie znam na uksztaltowanie sylwetki! pozatym odchudzaja! zgubilam 5 cm w biodrach! 6 w talii, 5 w udzie i wogole wygladam super zgrabnie , miesnie sie ladnie zarysowuja ale nie sa jakies rozbudowane !

Gość brunetka_88
to mowisz ze dzieki cwiczeniom tyle cm poszlo z ud ?

Gość dtdtdt
mozna zgubic ale trzeba naprawde malo jesc, poza tym ja juz cwicze od okolo 12 lat i sprawdzilam chyba wszystkie dostepne cwiczenia, dla mnie najlepsze plywanie i bieganie ale moze dla kazdego cos innego..

Gość aa aa aa
a wypierdalaj stad a nie stekaj i wez noz i pousinaj spyrki ktore Ci nie pasuja koty chociaz pozra

Gość ja znam
tak wlasnie, nie stosowalam nawet zadnej specjalnej diety, moze troche staralam sie nie obzerac jak glupia, i jeszcze tylek oczywiscie mi sie zmniejszyl i zgrabniutki zrobil :) polecam ale mowie, tak jak juz jedna poprzedniczka tutaj, ze poczatki sa trudne - dla mnie byly okropne ale nie tak okropne jak wszystkie inne - mialam zero kondycji, po 20 metrach biegania moglabym chyba ducha wyzionac, :) pewnie dlatego latwo nie bylo, ale zacisnelam zeby i juz, choc czasem tak klelam na ta babe co je prowadzila ( cwiczylam przy filmiku sciagnietym z netu ) i znienawidzialm ta jedze jak mowila - teraz to samo cwiczenie powtarzamy lewa noga :) :) ale udlao sie !!!! choc i tak jej nie cierpie :)

Gość dtdtdt
aa a a aa sam wypierdalaj

Gość brunetka_88
dobra sciagnelam sobie cwicyenia callanetics wzdrukuje je i moze od jutra zaczne !

Gość ja znam
cos mi sie zdaje ze nie masz wystarczajacej motywacji :) moze od jutra? z takim nastawieniem troche pocwiczysz i rzucisz to w pieruny :) nie zebym Cie znala, tak sobie tylko gadam :)

Gość brunetka_88
hehe nie nie oto chodzi po prostu nie mam drukarki w domku i dopiero jutro lub pojutrze to wzdrukuje u taty w pracy heh

Gość brunetka_88
dtdtdt jeszcze jedno pytanko :) powiedz mi jak wygladal Twoj jadlospis ze udalo Ci sie tyle cm zgubic ! ja dzis jadlam : 1/2 banana 3 male chlebki ryzowe z serkiem i kefiru troche wypilam. buziak

Gość ja znam
:) no to trzymam kciuki zeby Ci sie udalo, ale zaznaczam zebys nie spodziewala sie oszalamiajacych efektow po miesiacu :) tego zadne cwiczenia nie zdzialaja, ale jakies efekty po miesiacu beda napewno i gdybys miala ochote znienawidzic pania od callana to polecam cwiczyc z filmiku (ja osobiscie z kartki po 1 razie pewnie bym zrezygnowala :) ) przy filmiku mialam wieszy zapal :) podaje wiec linka jakbys miala chec - (szukaj callanetics z mariola bojarska ) http://www.wizaz.pl/forum/showpost.php?p=2724978&postc%20ount=2880 (z Callan Pinckney autorka cwiczynien, to w sumie to samo :) )

Gość brunetka_88
dtdtdt jestes? jak bedziesz to napisz o co Cie prosze:D

Gość brunetka_88
ja znam dzieki dzieki :) heh

Gość ja znam
staralam sie nie obzerac slodyczami i fastfoodami - przyznaje raz w tygodniu mi sie zdazyly jakies frytki albo pizza :) ale jesli bedziesz jadla duzo nabialu - twarog i piersi z kurczaka (w polaczeniu z witamina C , co przyspiesza spalanie tluszczu ! ) to nawet jakies odskoki nie wplyna na tempo chudniecia, np na kolacje sobie rob twarozek albo piers z kurczaka i do tego zjedz witamine C - spisz i tluszczyk sie spala :) jakby Ci sie udalo zrezygnowac z bialego pieczywa i slodzenia herbaty to efekt murowany (choc nie wiem czy slodzisz :) )

Gość ja znam
myslalam ze to do mnie bylo :) haha

Gość brunetka_88
nie do Ciebie ale dzieki ! kazda rada jest dla mnie cenna ;) nie jem wogole pieczywa duzo warzyw i owocow . Jem tylko chlebki ryzowe. 0 makaronu i ziemniakow. Duzo wody min. Herbatek nie slodze i pije tylko zielona :) Schudlam z 58kg ale dlugo to trwalo dlatego nie ma teraz jojo :)

Gość ja znam
kobieto to jak zaczniesz cwiczyc callanetics to zobaczysz dopiero efekty ! nie wiem dlaczego mi sie ubzduralo ze objadasz sie slodyczami :) :) cos zle przeczytalam - przy diecie callanetics dziala rewelacyjnie, bez zadnej diety nawet gubi sie cm ale to trwa dluzej o wiele.... eehh sama zobaczysz :)

Gość brunetka_88
napisze co zjadlam dzis dokladnie i powiedzcie czy uwazcie ze to duzo czy malo: - 2/3 banana i 1/2 kefiru light -3 male chlebki ryzowe z serkiem smietankowym i odrobina miodu - 3 male chlebki ryzowe suche(1 chlebek ma 13kcal) - lod maxi fruit jagodowy (ma tylko 79kcal) no i to wszystko... po pierwsze nie glodze sie jakos tak wyszlo ze nie chce mi sie dzis jesc tak bardzo ;) po drugie nie przekraczam 900kcal chocby niewiem co. A po trzecie - mam nadzieje ze tylek i uda mi dzieki temu zeszczupleja bo brzuch to juz mam wklesly ! :)

Gość dydydyyd
hej juz jestem .waze 49 czasem dochodzi do 50..

Gość brunetka_88
= ok 400kcal az sie nie spodziewalam ze tak malo ;) na kolacje zjem jablko i nektarynke czyli zakoncze na 500kcal :D super!

Gość dtdtdt
to ja

Gość brunetka_88
oo fajnie ze jestes:D a mozesz napisac co jadlas ze masz takie fajne wymiary teraz?:D

Gość brunetka_88
?:)

Gość dtdtdt
ja jadlam normalne kanapki,zupy,pomiedzy posilkami owoce, unikalam tluszczy - ale nigdy nie bylam glodna..no i slodyczy unikalam..okolo 1000-1200 kalorii na dzien. wsumie teraz jem to samo ale wiecej i nie tyje a w weekend zawsze jem fast foody i slodycze przez 2 dni i potem wracam do normalnego odzywiania

Gość brunetka_88
a powiedz mi ile wazylas przed odchudzaniem ? ja schudlam lacznie 7kg ale to nie koniec :)

Gość brunetka_88
tylko najgorsze jest to ze jak waze ponizej 51kg to juz zaczynam zle wygladac na twarzy - zapadniete oczy i policzki i to jest w tym najgorsze!