Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ddddddddddddd

Czy znacie osoby które ożeniły się lub wyszły za mąż przed 20 rokiem życia?

Polecane posty

Gość ddddddddddddd

ja miałam 20 lat gdy wyszłam za mąż

moja ciocia 19 lat jej córka 18 lat , jej mąż 19

ktoś z dalekiej (bardzo) mojej rodziny pokolenie mojej mamy \"ciotka\" - 16 lat ciąża jej córka 15 - lat ciąża czyli stare powiedzenie sprawdza się

to nie my :D a tak na marginesie, to bylo 10 lat temu; dzis jestesmy nadal razem i wiekszosc marzen spelnilismy. Ale bylo ciezko, wiele par pewnie by sie poddalo... ja bylam nie do zniesienia, dzis wiem ze bylam jeszcze dzieckiem...

ja nie byłam w ciąży...do dzisiaj nie mamy dzieci...bo ja nie chcę

Gość rozkoszna-grubaska
dzieci są rozkoszne :) i można je karmić słodyczami wtedy stają się takimi uroczymi pulpetami :) jak ja np. :) a kiedy dorastają mają słodka nadwagę :)

Gość kanapka z serem
jesli jakaś para bierze slub przed 20 rokiem zycia to musi być z powody wczesniej, nieplanowanej ciąży

nie musi, ale to jedyna droga do uzyskania go. w moim przypadku to byla prawdziwa milosc, chcielismy razem zamieszkac ale rodzice nas wysmiali. doszlismy do wniosku ze przeciez i tak bysmy chcieli miec dziecko za pare lat, wiec dlaczego nie teraz, a i zamiezkamy dzieki temu razem... Wszystko poszlo po naszej mysli.

no u mojej kolezanki tak wlasnie bylo- nieplanowana ciaza ale na szczescie wszytsko im sie uklada i synke rosnie zdrowy:)

Gość hands...
bzdura mogą pobrać się z miłości każdy dojrzewa w innym tempie

Zona mojego kuzyna miala nieskonczone 18 gdy wzieli slub. powod: ciaza. Prawie dokladnie 10 lat temu mieli slub, ale czas leci...

Gość urszula28
ja byłam w takiej sytuacji miałam 15 lat nieplanowana ciąża ale nie wyszłam za mąż nie mogłam a bękart to za duży wstyd dla rodziny więc miałam skrobankę... może i to było najlepsze wyjście

u mojej kuzynki ciażą była z premedytacją, bo chcieli razem mieszkać a rodzice sięnie zgadzali bo za młoda bo rok przed maturą no to sobie zrobili dzidzię i dopieli swego

Gość Muuusiaaczek
Tak, moja siostra, w wieku 19 lat POWÓD? --->>> CIĄZa

urszula28---> jestes jakims czubem z glupimi zartami, czy to prawda? jesli to prawda to chyba musialo byc niedawno ze jeszcze w tobie tyle zlosci. a jesli masz 28 lat to nie rozumiem jak po tylu latach nie potrafisz pisac o tym normalnie, przeciez wiesz ze to nie byla twoja wina...

Gość urszula28
to dziecko pojawia sie w moich snach... to było 13 lat temu... ale do dziś nie sposób zapomnieć pomimo, że wiem, że nie byłabym w stanie go wtedy wychować, a rodzice nie pomogliby mi

Moje dwie kumpele miały 19 jak wychodziły za mąż- nie były w ciąży dwie natomiast wychodziły w wieku 18- ciąża Zresztą u nas dośc sporo takich dziewczyn:P

urszula---> nie rozumiesz tego ze dopoki sobie nie wybaczysz, nie stworzysz normalnej rodziny. Przez to beda cierpialy nastepni ludzi- twoj maz, dzieci... Nie bylas z tym nigdy u psychologa?

Gość urszula28
byłam, pięć lat później ale już na pierwszej wizycie rozpłakałam się i nie była w stanie mówić, patrząc psychologowi w oczy tutaj jest trochę lepiej bez kontaktu wzrokowego ale i tak dziwnie się czuję mówiąc o tym..