Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karollinka 24

Silny przeszywajacy ból i pobolewanie brzucha w 4 miesiacu

Polecane posty

Gość Karollinka 24

Dziewczyny przeszedł mnie dziś taki silny przeszywający ból po prawej stronie, pod jajnikiem. Teraz jak siadam bądź wstaje czasem pobolewa mnie pod pępkiem brzuch. Czy to może być coś groźnego proszę niech ktoś ze mna porozmawia :(

juz o tym dzisiaj pisalam. wiazadla sie rozciagaja, ja tez jestem w 4 i tez tak mam, takie ptrzeszywajace. jka sie pojawi plamienie to zacznij sie martwic, na razie to Ci dzidzia rosnie. Mnie tez boli, tak samo.

Gość hjfxxhnn
słuchaj ja myślę ze nie można nic bagatelizować. Lepiej udaj sie do lekarza być może to nic poważnego ja miałam również takie bóle pojechałam do szpitala i okazało sie że mam rozwarcie. Byłam także w 4 miesiącu

Zgadzam się z poprzedniczką. Jasne, że nie ma co panikować, ale kobieta pewne rzeczy wyczuwa intuicyjnie i jeśli coś ją niepokoi to dobrze to sprawdzić. Ja ostatnio miałam dziwne pobolewanie brzucha i maluszek też bardzo dużo i mocno się ruszał, zaniepokoiłam się, okazało się, że wszystko jest OK, ale dostałam większą dawkę magnezu. Brzuch się nie napina i nie boli, maluszek się rusza, ale też spokojniej i dobrze, że poszłam do gina, bo uspokoiłam się, że jest dobrze i nie męczą mnie też dolegliwości. Pozdrawiam