Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

haslanka

-------**_*TyLkO*_*My*_**--------

Polecane posty

Gość hehehehhehe
no nie bierzesz ale chcesz zaczac bo poczytalam topik od poczatku :O :O wiec przynajmniej teraz nie sciemniaj oj dziecko dziecko strasznie ZENUJĄCA jestes :O

no chce, chce!! kiedys napewno.. haha! i prosze nie wciskaj mi takich bajek.. bo naprawde uwierze;] hehe.. urojona ciaza przez pania HEHEHE -->to by dopiero bylo zenujace! :p

Gość hehehehhehe
no i to by bylo na tyle bo z BEZMÓZGAMI nie rozmawiam :P 🖐️ bujaj wrotki dziewczynko :O :O :O :O p.s jak głupi musi byc twoj chlopak skoro mu twoja tepota umyslowa nie przeszkadza :P

haslanka, faktycznie się motasz. ;) Przecież sama napisałaś: hmm.. szczerze mowic mam wykupione-czekam do pierwszego czerwonego dnia.. i juz sie nie moge doczekac ;] harmonet! ciumas :)

Gość hihihihih-hehehe
hehehehehe.. skoro Ty nie jestes taka gównirą to po co się czepiasz? skoro dziewczyna zalożyła ten topik, to chciała się czegoś dowiedzieć. A Ty zamiast porady dajesz jej błotem w twarz i ją poniżasz.. moim zdaniem to Ty jesteś żałosna!

no tak napisalam.. ale stalo sie inaczej. bo okres powinnam dostac pozniej a dostalam 3 dni temu -a ze bylam na wakacjach to sobie to podarowalam.

hehe.. widzie ze juz do tego dochodzi ze musze sie tlumaczyc.. ;/ jak nie to bede pustakiem albo czyms innym;/ bo znajda sie tacy! hahhaa.. no w kazdym razie jest jak jest! powtorze jakby ktoras nie pojela.. tabl mialam zapisane na uregulowanie okresu.. i na 2 miejscu jako anty

Gość hihihihih-hehehe
nie przejmuj sie:) nie warto! takie osoby jak HEHEHE szukaja wrażeń.. bo po co kto by się zapczepiał w kogoś i szukał jakiś niedociągnieć w wypowiedziach:/ może nie ma przyjaciół i to jest tego przyczyna;] pozrawiam:*

apropo to moim zdaniem brać tabsy na uregulowanie okresu jest bez sensu bo jak odstawisz to znow bedzie po staremu

Nie chcę się czepiać, staram się tylko zrozumieć obie strony. :) A jeśli chodzi o uregulowanie okresu, to wcześniej napisałaś coś innego. Chyba, że ja to inaczej zrozumiałam. ;) Cytat: wkurzylam sie i powiedzialam ze gin mi zapisala na uregulowanie okresu (kapnela sie co jest grane) ktoregos razu przeryla mi caly pokoj i znalazla.. hmmm :)

to co mam brac zeby mi sie to wszystko uspokoilo..?? bo nie powiem ze to jest fajne :[ no widzisz kazdy moze odczytac takie zdanie inaczej; -łapcie mnie dalej za slowka ;/

Gość xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
a moze tak jakis nowy temat

Gość dropsiara
z wielka checia! nie wiedzialam ze takie sytuacje zadarzaja sie na forach.. buuu_malo sympatyczne. Laski zamiast sobie pomagac, doszukuja sie jakis bzdur. Zakonczmy to!

ohohoh co ja widzę :P :P :P Haslanka motasz się motasz ale mie nic do tego :P :D :D a co do brania tabsów na uregulowanie to zgadzam sie z MONIAK - ja po odstawieniu mam jeszcze bardziej nieregularne niż przed braniem :P pozatym jak już kiedyś pisałam jesteś młoda i okres moze Ci sie do 20 roku zycia jeszcze sam wyregulować także jak tylko dlatego chcesz brać tabsy (bo już w sumie nie wiem co Tobą kieruje :P) to raczej sie wstrzymaj bo sobie jeszcze bardziej namieszasz w organiźmie daj mu czas, zeby sam sie uregulował a nie bierz dlatego, ze wszystkie koleżanki biorą bo to jest teraz cool opowiadać na przerwach w szkole , ze BIOREEEE TABSYYYYYY tak, żeby wszyscy słyszeli :P :P

No proszę ale popisane:) haslanka...Ale jak to, po co test!? hehehehhehe...A widziałaś, że jak jej zadałam pytanie, znaczy napisałam coś takiego...(Jak to...Ona mu włożyła rękę w majtki, a on jej strzelił palcówkę, to gdzie tu ciąża!?On przecież nie robił jej palcówki jej palcami tylko swoimi...)...To nawet nie odpisała nic...No bo sory, nie mam z tym racji!? hihihihih-hehehe...Ale ona ewidentnie się mota...I czemu mi nie odpisała na pytanie!?I w ogóle gdzie tu ciąża ma sens...Skąd to się w ogóle wzięło w jej głowie!?Może Ty mi odpowiesz na to pytanie...Ona mu włożyła rękę w majtki, a on jej strzelił palcówkę...Czym!?Jej \"zabrudzonymi\" palcami!? arnianka...Brawo:)Wystarczyło się bardziej przyjrzeć i od razu widać, że haslanka ściemnia...

hehe no juz nie moglam wytrzymac, poczytuje topic i leze i kwicze ze smiechu:D zeby robic kogos w bambuko trzeba miec najpierw dobra i przemyslana strategie haslanka:D

ej no co chcecie ? :P :P ja bym też sie wstydziła o taką rzecz pytac wiec pewnie podparłabym sie koleżanką :P :P

o jeny ale to zabrzmiało :P oczywiście gdybym była aż tak ....... żeby nie znać podstawowych mechanizmów zachodzenia w ciaże :P :P :P :D

Ja się nabijam z tego, że ona poczuła wilgoć w gaciach u kolesia i zajdzie w ciążę, bo on jej zrobił palówkę...Kurwa gdzie to na uszy a gdzie nogi...

ja rozmiem wystydzic sie zapytac swojej kolezanki na zywo ale zeby tu sie wstydzic i wymyslac glupoty? wilgotno w majtkach chlopaka, heheh moze sie zesikal:D :classic_cool:

haslanka...No wyjaśnij mi w końcu co miały za znaczenie Twoje wilgotne od członka Twojego faceta paluszki do palcówki, którą jak się domyślam on Ci zrobił swoimi palcami!?...Hmm, a może to on sobie wsadził łapę w gacie i później Tobie strzelił palcówkę, bo ja już nie kumam, a strasznie mnie to ciekwi!

Figaa...Nie no w sumie wilgotno to mógł mieć od śluzu czy coś, ale co to ma do rzeczy w tym co napisała to ja nie wiem...

heheh sama sobie zrobilas? przy nim, znaczy ze najpierw zaspokoilas faceta potem sama siebie:D

haslanka...Co miało znaczyć to Twoje swoimi palcami!! -hahahahahhaha- ...To było wyjaśnienie!?Widać mało inteligentna jesteś skoro nawet nie potrafisz mi wyjaśnić!? Prosto z mostu się poprawić!!!Wolisz się pogrążać w tej beznadziejności!?

Figaa...Wiesz co to chyba o to jej chodzi...Ona się teraz nie chce przyznać do tego, że sama sobie palcówe strzelała, ale żeby niby lepiej brzmiało napisała tak jak napisała, teraz się mota...Hahaha

no nie poległam....................:D:D:D:D:D wiecie plemniki są jak mrówki moze jej przebigly gdzie po nogach i tam dalej....kto to wie.......... nie no serio to myślalam że glebe zalicze jak to przeczytałam........ dzięki aaaaaa że mi powiedziałas o tym normalnie humor mi sie od razu polepszył :classic_cool: