Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

haslanka

-------**_*TyLkO*_*My*_**--------

Polecane posty

heheh naprawde czlowiek to sie portafi usmiac z takich rzeczy czasem:D

ale hola hola to jest jeszcze ciekawsza historia :P bo to było tak, ze : cytuję Haslankę : \"dodam ze to zaplodnienie bylo spowodowane reka\" ---> to już pokazuje nam jak niski jest poziom IQ osoby piszącej :O :O \" wlozyla mu reke w majtki i mowi ze bylo wilgotno, pozniej zrobil jej palcowke..\" --> czyli facet miał palce suche bo nawet jak sie preejakulat wydobywał to dotknęła go dziewczyna a nie \"koleżanka\" (:P :P ) no ale jak wiadomo w dzisiejszych czasach nastolatki pokroju Haslanki zachodzą w ciąże nawet jak je facet serdecznym palcem lewej stopy piknie w pępek :O :O :P :classic_cool: takim głupiutkim dziewczynom powinni piczki zaszywać dopóki nie zmądrzeją a ich kolesiom penisy na supełki wiązać :O bo inaczej głupota będzie sie szerzyć :O

to dotknęła go dziewczyna a nie \"koleżanka\" łeeee :O :O miało byc, ze dotknela \"koleżanka\" a nie facet, ktory potem wsadzil palce do piczki :P

ej dziewczyny wklejcie link do ulotki Diane 35 bo mi sie zgubila ulotka:o

Moja ulotka (ta przy tabletkach) wygląda inaczej i przeczytałam ja wnikliwie i nic nie pisze o unikaniu alkoholu. Ale gdzieś na tym forum czytałam że alkohol nie wpływa na skuteczność wchłaniania, tylko trzeba uważać by nie zwymiotować.

Maleńka...Dokładnie tak jak mówisz...Ale wiesz, zdziwiło mnie to, że tak tam było napisane, w tej ulotce na necie, bo ja nie mam normalniej ulotki, bo zażywam Cilest, więc sugerowałam się tą na necie:)

witam was..drogie dziewczyny...powiedizcie....mi podczas seksu....albo gdy was facet piesci......ile razy....dochodzicie do orgazmu..... gdyz mi...... 3...4....razy.,.....podczas jednego kochania.......słucham...czy....to mało......czy duzo.....

Jak to \"aaaaaa\" nie masz ulotki? Nie było w opakowaniu...Chyba że miałąś tak jak ja z moim pierwszym listkiem że babka dała mi listek bez opakowania :/ Nie chodze juz do tej apteki! \"zastanawiam się\" Tylko pogratulować, ja tam mam góra do 3 a casami wcale :(

nie moge... nie było mnie dwa dni a na kafe zalęgły się jakieś puste dupy, które sie boją że zajdą w ciąze przez majtki... ciemnogród ! jesli bede miec córke to bede sie starac żeby nie była taką piczą

Moim zdaniem to nie ma co tak naskakiwać na tą laskę, zwyczajnie istnieją, istniały i będą pewnie istenieć dziewczyny które są mało zorjętowane w sprawach seksu! Dla mnie jest to zwyczajnie przykre, bo jak się mało wie i jest się na tyle nie dojrzałym to najlepiej się za to nie brać! Bo seks to przyjemność dla dorosłych ( i nie koniecznie dowód w portwelu o tym świadczy)! A My dziewczyny jesteśmy po to by takim sierotkom udzilać informacji ___________________________________________________ To było takie moje skromne zdanie. Nie miałąm zamiaru kogoś nim urażać, jeżeli ktoś poczuł sie dotknięty to przepraszam

No to niestety fakt, że bedą istnieć nie jest zbyt pocieszający gdyż.... nieziemsko mnie wkurwiają :)

zastanawiam sie...Dużo... Maleńka...Mam ulotkę w papierku od swoich tabsów, ale ja biorę Cilest, a o Twoich czytałam na ulotce na necie bo nie mam innej, bo nie zażywam tych tabsów:) Co do tych dziewczyn to jest tak, że wystarczy się przyznać, że się czegoś nie wie, a nie ściemniać, żeby pokazać jakim to się jest super(no a w tym przypadku-dennym)...

Gość kozulka z napisem
ja am pytanko...wczoraj sie wyglupialam z chlopakiem , nie doszlo do wspolzycia..ale nie w tym problem..otoz chodi mi o to ze podczas tych wyglupow zalozylam mu kondona i on sie pozniej zsunal jak sie ocieral o mnie....myle ze to pod wplywem wilgotnosci.....zastanawiam sie czy tak zawsze jest ze kondon sie moze zsuwa...albo poprostu lepiej uzyc o mniejszej srednicy nie 54 mm tylko 49???co myslicie...jak uniknac takich sytuacji....

Gość sagatka
uprawiałam seks bez zabezpieczenia ale bardzo króciutki partner nawet bardzo sie nei podniecił wiec nei dosżło do wytrysku ale bardz sie boje ..czy moge wyc w ewentualnej ciązy..wczesneij przez rok brałam tabletki a teraz od 2 miesiecy nie... pomozcie co mam robic!! czy moge byc w ciazy??

hejka dziewuchy, !!:)🌻:) koszulka z napisam...mysle ze kondon zsunal sie z 2 przyczyn 1-byl za duzy jak na grubos czlonka i dlatego wilgoc spowodowala ze zjechal z fiutka:/przy otarciu...dlatego najlepiej beda ta o mniejszej srednicy np.durex 49 mm...nie wiem jakie sa to dokladnie ale takie granatowe z zamkiem na opakowaniu..a najleiej odwiedz stronke z durexa:) segatka...wydaje mi sie ze ryzyko ciazy jest male..nie doszlo do wytrysku wiec nie powinnas byc w ciazy....ale z drugiej strony w wydzielinie takze moga byc zawarte plemniki ktore mogly zostac wprowadzone do pochwy...wiec na 100% nie bedziesz pewna. najlepiej wykonac test lub zglosic sie do gina.. pozdro:)

Gość sagatka
seniorit dziekuje :)