Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

haslanka

-------**_*TyLkO*_*My*_**--------

Polecane posty

Pod koniec sierpnia idę na wesele. I zastanawiam się czy w połowie wesela tak o 20 wypada się pzebrać w czarna długą sukienkę? Sukienka jest śliczna kupiłam ją na 100dniówkę mimo tego że 2 tygodnie wcześniej kupiłam inną (dobrze ze byłam na dwóch 100dniówkach :P ). Jest raczej długa choć nie do ziemi (taka przed kostki) i cała obszyta jest czarnymi cekinami co sprawia ze się mieni. Pytam sie Was bo \"chodzi\" przekonanie że na Śluby nie wypada chodzić ani w bieli, ani w czerni. Ale to będzie wesele i dość późna godzina. Co myślicie?

haslanka...Jak to...Ona mu włożyła rękę w majtki, a on jej strzelił palcówkę, to gdzie tu ciąża!?On przecież nie robił jej palcówki jej palcami tylko swoimi... fistik...Zielona herbata...Powoduje zajebiste trawienie... Maleńkka...Też mam umięśnione łydki;)

Maleńkka...Ja nie wierzę w przesądy, więc dla mnie to Ty dziewczyno idź w tej co masz, a nie tam jakieś przebieranie...Śliczną masz suknie, daj nacieszyć nią oczy od początku:P Ja idę na wesele w październiku i też zapewne w czerni...

malenka ja tez na studniowke kupywalam czarna dluga z cekinami mieniacymi sie:P mzoe te same??:p ONA MA LACZONY GORSET :)

No łączony gorset wiązany z tyłu. I ie jest taka długa bo ja mam 160cm i widać mi całę buty i troszke nóżki, dla wyższej osoby bedzi krótsza. Więc co te same? Do kościoła (na ślub) kupiłam sobie taka srebno czrną kieckę z koronką za kolana...Ale tamtą tą 100dniówkową chciałąm jeszcze wykorzystać.

A! i moja ma jeszcze tak pod spód osobną halkę z tiulem. To ja spadam na autobus bo do pracy sie jeszcze spóźnie. Miłego dnia:)

no moja tez ma halke i tez wizany gorset z tylu.. a te wzory przypominaja hmm platki sniegu??:> te cekiny?? maja ksztalt?? ej dziewyzny co trzeba brac i co jest skuteczne by nei miec sianowatych lamliwych wlosow?? BRALYSCIE JUZ COS?? I NIE ZASZKODZI TO TABSOM??

czesc dziewczyny...ostatnio kochalam sie ze swoim facetem i podczas stosunku zsunela sie prezerwatywa i zostala we mnie, dosc gleboko.O ciaze sie nie boje bo biore tabletki, ale zauwazylam ze bola mnie jajniki, plamie i podczas stosynku odczuwam bol. POMOZCIE...

fistik...Ja też mam trochę sianowate, ale nie wiem co na to zaradzić:o carolll89...Ale wyciągnęłaś tą prezerwatywę!?

Płatki sniegu to raczej nie...Jakieś takie zawijasy:P Na metce pisze "DANA collection". Ja mam dosć łamliwe włosy i wypadają mi biore na to Silice no i konieczne są odrzywki polecam z Dave ja mam do rozjaśnianych włosów, ale tez dobra jest do łamliwych (granatowa).

Mogę napisać skłąd SYLICI to odrazu mi napiszecie czy jest dobry dla tabletek anty :P Mi się wyaje ze tak, ale gożej jak się myle :/ SKŁADNIKI MINERALNE: wapń fosfor żelazo krzem. WITAMINY: kwas pantotenowy, paba, niacyna, biotyna. AMINOKWASY:L-lizyna,L-metionina. ZIOŁA skrzy polny, pokrzywa zwyczajna, warkolość członowaty.

Maleńka...Moim zdaniem nie szkodzą...Napisz mi jeszcze jakie bierzesz tabletki...

Maleńka...Zapytaj lekarza, jak stosować lek, gdy przyjmujesz jednocześnie: * Leki nasenne lub uspokajające. * Ampicylinę i niektóre inne antybiotyki. Tylko to jest napisane! A teraz jeszcze zauważyłam w tej ulotce(na necie jest cała), że przy stosowaniu tych tabsów trzeba unikać przyjmowania alko:P

dziewczyny kiedy zrobic test ciazowy..?? po planowym okresie.. czy mozna juz np. po kilku dniach od wspolzycia??

Gość hehehehhehe
haslanka sie boi ze zaszla przez palce chlopaka hahahhaa ale ostro sciemniala ze to o kolezanke chodzi bozeee jaka ona jest zalosna :O :O

podobno test jest bardziej wiarygodny po planowym terminie okresu.. przed zawsze pokazuje nieprawde:P ?!?!?!

hahaha.. co za lacha ;| pytam z ciekawosci jełopku! i o nic sie nie boje.. hahaha_co za skojarzenia *uuu ;/

to nie chodzi o termin okresu tylko o czas od współżycia, zapłodnienie moze nastąpic 7 do nawet 12 dni po stosunku, a trzeba jeszcze poczekać na wzrost HCG

hahaha.. z reszta mysl co chcesz :P bedziesz mogla opowiadac takie bajki swoim kolezanka ;] hahahahahaha.. ;];];];]

Gość hehehehhehe
Dziewczyny mam pytanie.. jesli moglo dojscc do zaplodnienia max20 dni przed okresem.. a po tych ok 20 dniach powinien wystapic okres.. a wlasciwie poczatek zazywania tabletek. to jest dolina, nie?! acha, dodam ze to zaplodnienie bylo spowodowane reka (glupia sytuacja_ale kumpela wstydzi sie kogokolwiek zapytac.. dlatego z ciekawosci pytam) wlozyla mu reke w majtki i mowi ze bylo wilgotno, pozniej zrobil jej palcowke.. a za max 20 dni powinna dostac okres-ale chce bac tabletki-to troche pogmatfane;p ..ale mam nadzieje ze cos zrozumiecie I KTO TU JEST ZALOSNY ? :O :O :O przyznaj sie ze to o ciebie chodzi i sie wstydzisz zapytac glupia nastolatko ahhahahahaha

Gość hehehehhehe
"a za max 20 dni powinna dostac okres-ale chce bac tabletki" dziwny zbieg okolicznosci i ty i kolezanka w tym samym czasie planuja zaczac zazywac tabletki :O :O :O wiesz czemu jestes zalosna ? bo sie podpierasz wyimaginowana kolezanka zamiast sie przyznac ze to o ciebie chodzi gowniaro :O :O :O

nie jest mi glupio zapytac.. dlatego zapytalam :p nie mam sie czego wtydzic.. a to ze zapytalam to dlatego bo bylam ciekawa! haha.. dziewczynko to nie te klocki! poukladaj sobie w glowie a potem wymyslaj jakies glupie historie;]

hahah.. skad ty to mozesz wiedziec?? -malo dziewczyn zaczyna brac tabletki w te wakacje albo nawet w tym tygodniu!! hahaha.. dla twojego spokoju-NIE BIORE TABSÓW :P:P:P:P:P