Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Andzia_a

Życie nie jest takie złe

Polecane posty

a ja na obiad jem pierogi z jagodami i bita smietana:) nie licze na przytycie, ale przynajmiej moje podniebienie poszaleje:D dziewczyny zapraszam na pierozki:)

Cześć moje drogie! :) Własnie wróciłam z pracy i wreszcię będe mogła spokojnie z Wami popisać bez obawy,że ktoś mi będzie czytał przez ramię ;) (jak to się może zdarzyć w pracy) Droga Gregio poszukaj w necie diet na przytycie, bo gdzieś to na stronkach z dietami rzuciło mi się w oczy, ale niestety nie wiem czy to coś daje. Zazdroszczę szybkiej przemiany materii :) Nasza Marilyn nadal zakochana-to bardzo dobrze :) U mnie zimno nie jest, ciepło też zresztą nie :/ Przez pól dnia padało od czasu do czasu, a teraz świeci słońce i wieje wiatr. Piekne mamy lato, nie ma co :D

andzia aj wyszlam z psem na spacer i slonce swiecilo normalnie 1 min i jak lunął deszcze to zanim doszlam do domu to wygladalam jka dupa za krzaka:O

pisze jakbym byla nawalona wiec przepraszam za moje heroglify andzia gdzie pracujesz?

Sorry,że tak wolno pisze ale pomagałam w zrobieniu obiadku :D Pisaniem Gregia sie nie przejmuj m:D Pracuję w szpi talu, jestem sekretarką na Oddziale Chirurgii Dziecięcej

u mnie popadalo i wyszlo slooneczko:D wiec skorzystam i wybieram sie z kumpela pod parasole na piwko mmm:D z soczkiem malinowym/:D bosko;) odezwe sie wieczorkiem milego dnia:D papa

gregia chcesz przytyc, mam sposob nie wiem czy zdecydowalabys sie na to, ja kiedys tez bylam strasznie chuda i mialam nawet początki anemii polecono mi zioła... siemnie lniane, paskudztwo ale dziala przytylam kilka kilogramow ale nie za szybko, wszystko sie ladnie rozlozylo, no ale potrzeba naprawde duzych checi zeby wypic te ziarenka i ten kisiel ktory z nich powstaje podczas gotowania, to ma bardzo dobre dzialanie na żołądek, mi pomoglo paru osobom takze, moze Tobie tez pomoze:)

Ariane baw się dobrze:) Do później. Pa pa PS.Proszę o małe piwko z soczkiem ;)

Gdzie Wy sie wszystkie podziewacie??????? Ja już jestem po obiadku, zdążyłam juz zrobić nalewkę z kukułek, a teraz oglądam serial \"Na fali\".

ariane dziekuje Tobie barrdzo na pewno wyprobuje!! tez bym sie napila takiego piwka z soczkiem malinowym mniami ja ogladam beverly hills wracaja wspomnienia:)

ide dziewczyny bo jestem wsciekla na K dzieciak z niego nic wiecej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gregia ! Nie mow mi o borówkach...jak sobie pomysle, że mam je zbierać to uuchh, w jelitach mnie skręca :D hyhyhyhy... Poczytaj o tych dietach mowię Ci a jak chcesz moge popytać brata i mi poda te swoje stronki czy coś. Ma nawet taki program w excelu, że wpisuje ilość ryżu na przykład i mu się tam kalkuluje ile węglowodanów, biała, tłuszczów blablabla.... :D

U mnie padało (hura) ale niedawno wyszo słoneczko i jest tak fajnie rzeźko na dworze. Lubię taką pogode :D tak chłodno, przyjemnie...bo ciagle było tak ciepło i ciepło. Chce iść dzisiaj pobiegać ale nie wiem czy coś z tego będzie :D Chodzi o serial \"Życie na fali\" ? bo \"Na fali\" nie słyszałam :P Ariane, baw się dobrze :D wypij i za mnie, sasasa... gregia, coż to ? objawy dzieciństwa u Twojego mężczyzny ?

Ja malowałam framugi (no bo u mnie w mieszkaniu tak nie do końca jeszcze), byłam w sklepie po farbe, pędzle, taśmy :D później znowu dotego samego sklepu farbe wymienić bo czymś tam się różniła (no ale nie było) i później jeszcze raz bo taśma się skończyła (hahaha) i znowu do sklepu, tyle że po jedzenie i takie tam....Zaraz idę jeść obiad. Fajna pora, nie ma co. Hi hi hi :D

Tak! Chodziło mi o \"Życie na fali\":P Ale ze mnie głupia blondynka ;) To miałas pracowity dzień. Masz jeszcze siłe na rower? ;) Smacznego?

Na rower ? :P Napisałam, że chce pobiegać ale na rower też moge pójść...na rolki tylko nie bardzo bo mokro. Ale pojadłam, kurde :D...Pojechałam do miasta i zapomniałam pójść do biblioteki, hahahahahahahahaha. MASAKRA ! Mam za to lekturke o Zołzach :P

Robienie nalewek chyba mi szkodzi bo chyba na oczy mi sie rzuciło! ;) Wiem,że napisałas,że pójdziesz pobiegać, a mi sie cos z rowerem ubzdurało :P O rany! :D

Mmmm.... loda też bym zjadła... ale nie chce mi się iść do sklepu :P