Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy jest ktoś taki

JAKA OSOBA PUBLICZNA NAJBARDZIEJ WAS DENERWUJE ???

Polecane posty

Gość A MOZE KTORAS
Stawiam na:Tusk,Miller,Kwasniewski,Jaruga

Gość poprostuja...*
a wiecie, że ja.....mam na nazwisko Rokita??;p

Gość solansz
o jeny ja nie znoszę Joasi Senyszyn z SLD nie za głos, ale prostackie wypowiedzi i to ponoć pani profesor szczególnie jak się wypowiada na temat aborcji a nie ma dzieci Jaruga też porąbaniec nawet PO mi zbrzydła

Gość mnie wkurza Szymon Majewski
ktory probuje być siłowo śmieszny. I ten jego sztuczny śmiech :O

Gość powiem wam że
Dwa ziemniaki :(

Doda, Lepper, Giertych, Bosak, Łyżwiński, bracia Mroczek, Stachursky, Rydzyk, Zakościelny, Brodka, Cieślak, Młynarska, Prokop, Kaczory, wszyscy z LPR.

oczywiście Rydzyk , bo jest jak mój sąsiad ( ten oczywiście na pierwszym miejscu) obłudny, duzo leje wody, oszust, krętacz, na piersi krzyż a za skórą diabeł .... i nie ma na niego rady :(

Gość szprota999
rydzyk , giertych, rosati, stachurski, wisniewski, doda, aaaa i cichopek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość alvion
Bracia Mroczkowie. Jolanta Pienkowska i Magda Molek. Posel Bosak

Gość kaczynscy lepper
doda, zasrana frika czy jak jej tam, czarownica kaczynska

Gość kaczynscy lepper
i ibisz z tą przesłodzoną Cichopek -blleeee rzygac sie chce!

Gość OJ DUżO ICH
RYDZYK a pozostali to: Miłościwie nam Panujący Wierzejski Giertych LeppER wyblakłe gwiazdki tzw show biznesu, ze najlepszym przykładem będzie Kasieńka zamartwiająca sie o swój rozmiar 34

Gość frk-09
frk-09

hej , a moze pomijajmy polityków- bo oni z reguły sa denerwujacy i pie przą farmazony?? ja sie skupiam na \"artystycznej\" stronie , so: \"margaryna\":o do piosenkarki to jej duuuuzo brakuje.. doda j.w wymieniany juz stachurskY- j.w. aaaa bracia mroczki dwaaa- miernota aktorska :o kasia cichopek-j.w. maryska zajac- alez to ułozone i piekniusie- zawsze dzieki bogu nikt nie zmusza mnie do ogladanie seriali i słuchania takiej a nie innej muzyki )

Gość Alexxxa
Ziobro - on tak wszystko robi pod publiczkę. Temat jest na topie - to robi dużo szumu wokół niego. Niby jakieś reformy, a efektu zero :(

Kaczyńscy Giertych Lepper Mroczkowie Wiśniewscy Ibisz Młynarska Mołek Cichopek& Hakiel Foremniak Maserak Omena Olivier Janiak Agnieszka Włodarczyk Natasza Urbańska

Mroczkowie, herbuś, kasia tusk, maria wałęsa.... i cala reszta ktora jest znana z tego ze jest znana i mysli ze inni ich uwielbiaja 😠

Gość
Mroczkowie akurat sa okej - obok tego, ze graja w m jak m., to studiuja, nie opieraja swojego zycia tylko na telewizji Herbus jest beznadziejna, przykro mi jak ja widze Doda jest do bani, moze gdyby sie tak nie lansowala, zmienilaby swoj wizurenuk w oczach innych, jej katharsis, no coz

Gość
Jolanta Kwasniewska, taka z niej dama, ze powala, jakie ona ma wyksztalcenie ?

Gość ja ich nie lubię
Bracia Mroczek to lanserzy. Może ktoś zna ich osobiście i przyzna, że są w porządku, ale po tym co widzę w reklamach, gazetach telewizji muszę przyznać, że ich nie znoszę.

wszyscy członkowie LPR i samoobrony, ta od teletubisiów...i wiele, wiele innych osób, które gadają bzdury przed kamerą. W obecnej chwili na pierwsze miejsce wysuneła się pani od wybierania ludziom książek do miejskich bibliotek (zapomniałam jak się nazywa) :D i Rydzyk (nie słucham, nie oglądam) Pozdro🖐️

Gość zieeeeew
durczok bo to bufon, kalisz bo nie ma nic ciekawego do powiedzenia a czesto sie udziela, tusk bo jest nijaki i smutny, Lis też jest nijaki i bez charakteru, gosiewski tez troche bo to taki chłopek

Gość
Brodzik, Kożuchowska

Moniska Kwasniewska jest z wyksztalcenia prawnikiem, jesli masz jakies watpliwosci, istnieja google Mnie denerwuje cala ta odmozdzona, wulgarna, chamska Doda, byl czas, ze wszedzie bylo pelno przeslodzonej Cichopek i jej boyfrienda z usmiechem dookola glowy, co tez bylo irytujace.