Gość zdegustowany Napisano Marzec 16, 2009 wikipedi, nie wiem czyś kobieta, czy facet, więc zapytam bezosobowo, pewnie chciałoby sie inwenturkę robić tydzień co? i jeszcze żeby 1 procencik wyszedł, bo jak nie to wina stock kontrolera pewnie, że źle zliczone jest he he he. Każda pani od inwentur ma swój rejon gdzie jeździ i nie robi inwentur na akord, bo i tak musi pojechać do swoich sklepów i nigdzie wiecej, a jak wam jest za szybko, to sobie możecie posiedzieć do 2.00 lub dłużej, pewnie rejonowy zapłaci za nadgodzinki, ale potem was zrówna z ziemią. Zostaw więc inwektywy typu "wariaci", lub już lepiej wariatki, bo to panie są tylko, dla siebie. pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość annaf Napisano Marzec 19, 2009 witam.ja dzisiaj ide na rozmowe w sprawie pracy.....w sklepie Pepco który wkrótce zostanie u nas otwarty.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość annaf Napisano Marzec 19, 2009 ale po tym co czytam to mam coraz wieksze wątpliwosci czy tam iśc..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość annaf Napisano Marzec 19, 2009 no to jednak sie zdecydowałam na ta rozmowe ......pójde ciekawa jestem co mi powiedza.....hmmmmm a tak wogóle to dostałam zaproszenie na rozmowe kfalifikacyjną poprzez smsa...smieszne.......zaraz wiec oddzwoniłam po ten nr i zaczełam rozmowe ..normalnie szok.......szkoda im na tell>>>>> Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tatarata Napisano Marzec 19, 2009 mi jak przysłali smsa to też im odpowiedziałam smsem:) pracuję w pepco i poboba mi się tu. Mamy ładny, zadbany sklep i fajną ekipę- no może z małym wyjątkiem, ale damy radę;))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość original nick Napisano Marzec 19, 2009 eee, ja też wysłałam esa w czasie rekrutacji, ale Pani z Centrali, która zajmuje się tymi sprawami oddzwoniła do mnie. Bez ściemy proszę. Pozdrówki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość annaf Napisano Marzec 19, 2009 no byłam na rozmowie .....najpierw było spotknie ogólne a pózniej kazdy indywidualnie rozmawiał z facetem......przyszło ok 20 kobitek a potzrebuja własciwie 6osób........mamy czekac na telefon do przyszłego piątku.......mi facet zaproponował stanowisko zastepcy kierownika ale to mi to nie na reke bo trzeba wyjechac na 4tygodniowe szkolenie........a ja mam 3letnią córe i nie zostawie jej na tak długo(umarłabym z tęsknoty......)no sama jestem ciekawa....... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość annaf Napisano Marzec 19, 2009 original nick no ja dostałam wczoraj tego smsa..od własnie tego goscia z którym dzisiaj rozmawiałam.........zaczełam sie smiac ze oszczędnosci chyba szukają bo szkoda im zadzwonic i osobiscie zaprosic na rozmowe....tylko smsa wysyłają....ŚMIESZNE ............ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tatarata Napisano Marzec 20, 2009 original nic tu nie ma żadnej ściemy tak było i tyle może u Cibie to się odbyło inaczej! nie przyszło Ci to do głowy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość orginal nick Napisano Marzec 20, 2009 Do osoby powyżej: A czy to ważne w jaki sposób dostałaś zaproszenie na rekrutację?? Idź do UP, sprawdź ofertę i podejmij decyzję. Ja znalazłam ofertę w gazecie, wysłałam esa i... pracuję w Pepco ponad rok. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość annaf Napisano Marzec 20, 2009 w sumie to podjełam decyzje ,,czekam teraz tylko na info z ich strony......... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
milutka23 0 Napisano Marzec 22, 2009 Hej Wszystkim! Mam pytanie odnosnie doladowan do tel. Jak jest w waszych sklepach? Czy kasjerki pytaja o to klientow? a moze jakis klient wypowie sie na ten temat? Pozdrawiam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość czarus... Napisano Marzec 24, 2009 ja uwazam ze sklep jest spoko tylko osoby w nim pracyjace...brrr.... niektorze osoby to naprawde totalna porazka!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zapomniałam_nicku Napisano Marzec 24, 2009 Dzieciaku powyżej skumaj najpierw o co chodzi, a później wyrażaj swoje poglądy na tym forum! Żałosny był twój post. Zamiast pisać tutaj, lepiej odrób lekcje albo porób marginesy w zeszycie lol Pozdr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kirila 0 Napisano Marzec 24, 2009 Witam,ja też znam tą sieć sklepów pepco byłam niedawno w takim jednym u rodziny w bogatyni i tam to normalnie cyrk na kółkach.Latały po sklepie jakieś dzieci wchodziły za kasę i na socjal to były dzieci jednej z pracownic.Dziewczyny były pijane śmiały się z byle czego i wogóle szok przeżyłam obsługa nie miła.taka pani Maja bardzo nie miła była i jakaś taka .....No a co do rzeczy które tam są to polecam sama kupuję je w moim mieście. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PEPCOMAN 0 Napisano Marzec 24, 2009 kirila- następna zwolniona?Następna,której firma nie chciała w swoich szeregach?Ohyda! Ostatnio sam apelowałem żeby takie posty ignorować ale nie mogłem przejść obojętnie. Posłuchaj kirila: dziewczyny w tym sklepie śmiały się ,bo są zadowolone z pracy w Pepco! Dzieci,które tam widziałaś to przyszli pracownicy tego sklepu i były tam z kurtuazyjną wizytą. Szok,który przeżyłaś związany jest zapewne z zazdrością,że nie znalazłaś się w gronie-tak zaszczytnym-pracowników tej wspaniałej sieci. Pozdrawiam wszystkich uśmiechniętych pracowników PEPCO. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość druga strona medalu Napisano Marzec 24, 2009 w takie bzdury jak powyżej to ja nie wirze buuuuu wstyd. Byłaś przypadkiem i wiesz jak pracownica ma na imię i że dzieci po socjalu... a w to ze załoga pijana to już wogóle nie uwierze... wiesz co, ja myślę że jesteś kolejną niezadowoloną pracownicą pepco która chce dołożyć swoje pięć groszy. Tylko wiesz, jak się nie ma nic ciekawego do powiedzenia to lepiej nie mówić nic...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość druga strona medalu Napisano Marzec 24, 2009 przepraszam PEPCOMAN, twojego wpisu jeszcze nie było jak pisłam swój post. Oczywiście prostuję, moja wypowiedź powyżej dotyczy postu KIRILLI czak jej tam... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tatarata Napisano Marzec 25, 2009 szczerze mówiąc to KIRILA napewno jest albo była pracownicą Pepco skąd ona może wiedzieć, że dzieci były na socjalu, bo skąd zwykły klient ma WIEDZIEĆ GDZIE JEST SOCJAL!!! Żenada kobieto, żenada... Aż słów brak do twej wypowiedzi AGUSIUPUSIU Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość annaf Napisano Marzec 25, 2009 tatara,druga strona medalu,pepcoman,,,,,tam 3mać....ja tez nie wierze w to co napisała Pani kirila ...................... czarus....a dlaczego tak uwazasz....?????!!!!!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kirila 0 Napisano Marzec 25, 2009 Nie pracuje w tym sklepie nie pracowałam i nie mam takiego zamiaru.Pracuje od kilku lat w porządnej firmie.a co do socjalu to każdy wie gdzie się znajduje bo drzwi były otwarte na roścież i było tam same te dziecko.!!!a wiem jak się nazywa bo pani przy kasie wołała ja bo potrzebowała coś zrobić z kasą fiskalną.tak jak pisałam wcześniej to jako sklep i rzeczy tam są ok i polecam chodzę i kupuję w PEPCO w swoim mieście!!!!nie podobało mi się tylko to w tym sklepie i to napisałam reszta jest ok!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kirila 0 Napisano Marzec 25, 2009 Nie pracuje w tym sklepie nie pracowałam i nie mam takiego zamiaru.Pracuje od kilku lat w porządnej firmie.a co do socjalu to każdy wie gdzie się znajduje bo drzwi były otwarte na roścież i było tam same te dziecko.!!!a wiem jak się nazywa bo pani przy kasie wołała ja bo potrzebowała coś zrobić z kasą fiskalną.tak jak pisałam wcześniej to jako sklep i rzeczy tam są ok i polecam chodzę i kupuję w PEPCO w swoim mieście!!!!nie podobało mi się tylko to w tym sklepie i to napisałam reszta jest ok!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PEPCOMAN 0 Napisano Marzec 25, 2009 kirila-NIE ILOŚĆ ALE JAKOŚĆ!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość druga strona medalu Napisano Marzec 25, 2009 więc co z tymi doładowaniami? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
milutka23 0 Napisano Marzec 25, 2009 WitaM! wiecie co... ja nie wiem, czy ta laska zmysla czy nie, ale prosze uwierzcie mi, ze slysze ciagle o jednym sklepie w ktorym alko czesto sie pojawia. i wiem to z pierwszej reki. pzdr i piszcie o tych doladowaniach, prosze! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dimara Napisano Marzec 26, 2009 u mnie wklepie dziewczyny walczą jak lwy, o doładowania żeby móc zakupy zrobić 40% taniej, więc same zagadują klientów. Doładowania wzrosły u mnie chyba o 500% albo i więcej :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pepcunia Napisano Kwiecień 2, 2009 Co do pracownic i niektórych sklepów to wiem co nie co bo bo często dziweczny są wysyłane na inne sklepy gdzie trzeba zrobić ład i porządek bo laski nie radzą sobie z utrzymaniem !! Syf na socjalu i na sklepie ciuchy porozwalane regałówce rozpiździel itp! Laski wyjeżdżają żeby ogarnąć wszystko nie dość że ciężko pracują u siebie w sklepie to jeszcze za kogoś na innym sklepie muszą się namęczyć a niektóre mają wszystko w nosie i po tygodniu znów to samo!! To jest straszne!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kasjer-sprzedawca Napisano Kwiecień 5, 2009 Dobry wieczór ;] Wypadałoby się przedstawić Marlena - Kasjer-sprzedawca BOGATYNIA. Może na początek zacznę od tego, iż internet to genialny wynalazek a jak większość takowych wynalazków służy głównie nie temu do czego był stworzony. Celem powstawania portali internetowych jest możliwość aktywnego uczestnictwa wszystkich chętnych internautów w wymianie poglądów.Niestety tak nie jest wiele wpisów i opinii to po prostu pomówienia.Anonimowość danego komentatora daje mu wiele możliwości niestety nie daje prawa do bezpodstawnego-wymyślonego podważania dobrego imienia w opinii publicznej.Więc może czas zastanowić się czy zazdrość i chwilowe podreperowanie własnych kompleksów jest warte popełniania przestępstwa: "K.k-Rozdział XXVII "Przestępstwa przeciwko czci i nietykalności cielesnej" art. 212 § 1. Kto pomawia inną osobę, grupę osób, instytucję, osobę prawną lub jednostkę organizacyjną nie mającą osobowości prawnej o takie postępowanie lub właściwości, które mogą poniżyć ją w opinii publicznej lub narazić na utratę zaufania potrzebnego dla danego stanowiska, zawodu lub rodzaju działalności,podlega grzywnie, karze ograniczenia albo pozbawienia wolności do roku.§ 2. Jeżeli sprawca dopuszcza się czynu określonego w § 1 za pomocą środków masowego komunikowania(tj. prasa, radio, sieć internetowa),podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2."... Inwektywy zwykle pisują osoby niedowartościowane, które w życiu niewiele albo niczego nie osiągnęły, choć zdarzają się zapewne osoby z sukcesem, którymi kieruje zawiść. Internet to nie czarna dziura każdy z nas pozostawia swój ślad w postaci IP.....( nawiązanie do cyt: "....Dziewczyny były pijane..."- wypowiedź kirila 21:59). Kirila jeśli byłyśmy nie miłe to przepraszam w imieniu własnym oraz współpracownic, jak już ktoś wspomniał jesteśmy tylko ludźmi, każdy ma lepszy bądź gorszy dzień .....A jeśli chodzi o panią Maję to każdy jest "jakiś taki..." Pozdrawiam i dobranoc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość adfsdagfht Napisano Kwiecień 6, 2009 Witam gadzetomaniaków Mam dla was link do stronki, gdzie za wypelnianie ankiet mozna za punkty zdobyć rózne nagrody. Od doladowań do telefonu az po bony o wartosc 200 złotych Trzeba sie tylko zarejestrowac i czekać na ankiety , za nic się nie placi. Strona jest za darmo. Absolutnie. Wiec zapraszam wszystkich do zabawy http://www.askgfk.pl/index.php?id=32&L=pl&L=pl&srcid=88&a=33240&b=0&fwf_pimp=e4eef45581b66f84 P.S. BARDZO PROSZE O POMOC REJESTRACJA TRWA TYLKO 3 MINUTY WYPELNIAJ ANKIETY, ZA NIE DOSTANIESZ PUNKTY A ZA PUNKTY NAGRODY. ZAREJESTRUJ SIE I ODWIEDŹ SKLEPIK. ZAPRASZAM CHĘTNYCH! Pozdrawiam i zycze wam udanego dnia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość misia0306 Napisano Kwiecień 6, 2009 Czy może mi ktoś powiedzieć jakie są wymogi na zastępcę kierownika w tym sklepie?? Dzisiaj wysłałam do nich CV.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach