Gość kiler2 Napisano Grudzień 15, 2008 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość PEPOMAN Napisano Grudzień 15, 2008 Alesya coś mi się wydaje że Twoje słowa proroczymi są.Natomiast tego że piszą takie idiotyzmy,, koleżanki,, Kierowników jestem pewien.Dlatego wnoszę swój stanowczy sprzeciw w obrażaniu kogokolwiek.Pozdrawiam Tych , dla których chcieć to móc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wrobelek cwirek 0 Napisano Grudzień 19, 2008 w koncu cos pozytywnego a negatywnych wrzucmy do kotla i rosolku ugotujmy o! nic lepszego nie przychodzi mi do glowy bo zmeczona jestem wiec wikwintnych tortur nie wymysle a na rosolek mam chec ale taki z negatywnych moglby byc trujacy wiec chyba go sobie odpuszcze i wesolych zycze :) swiat oczywiscie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ktossss Napisano Grudzień 20, 2008 ja bym sie skusil raczej na żurek na zakwasie nerwicy i frustracji wydaje mi sie lepszy pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PEPCOMAN 0 Napisano Grudzień 21, 2008 Pozdrowienia dla całego 3miasta od Wielkopolski.Do zobaczyska w lipcu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość slow life ONa Napisano Grudzień 24, 2008 Niech świąteczne życzenia mają moc spełnienia, te całkiem błahe i te ważne, te dostojne i te ciut niepoważne, niech się spełnią. Marzeń o które warto walczyć, wartości którymi warto się dzielić, przyjaciół z którymi warto być i nadziei, bez której nie da się żyć. Wesołych Świąt Bożego Narodzenia Trzymajcie się cieplutko;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość beno Napisano Grudzień 25, 2008 Wesołych świąt! Bez zmartwień, Z barszczem, z grzybami, z karpiem, Z gościem, co niesie szczęście! Czeka nań przecież miejsce. Wesołych świąt! A w święta, Niech się snuje kolęda. I gałązki świerkowe Niech Wam pachną na zdrowie. Wesołych świąt! A z Gwiazdką! - Pod świeczek łuną jasną Życzcie sobie jak najwięcej Zwykłego, ludzkiego szczęścia. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość rudzielec 555 Napisano Grudzień 25, 2008 Wiecie co ale Firma Pepco jest jednym wielkim bagnem ale narazie to trzeba pracowac ale jak sie znajdzie cos lepszego i spierdalam , bo to nie praca tylko obóz pracy??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość rudzielec 555 Napisano Grudzień 25, 2008 ha ha ha ha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość d.kępa Napisano Grudzień 25, 2008 Jestem bardzo ciekawa czemu pewna osoba podaje mój adres meilowy osoby które wiedzą kto jest rudzielcem e pepco i został zwolniony to wie o kogo chodzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pepcowicz Napisano Grudzień 26, 2008 Hehe następna zdesperowana laska :)..sama sie wkopałas niuniu :)... tonący sie wszystkiego chwyta - pewnie sie boisz o wlasny tylek.. i tak cię wcześniej czy poźniej wypier...ą haha nie martw się - Pepco nie jest pępkiem świata. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dimara Napisano Grudzień 27, 2008 Kurcze już dalibyście spokój koniec roku się zbliża...żyjcie świąteczną atmosferą... pozdrawiam tych którzy z niecierpliwością czekają na to co w Nowym Roku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PEPCOMAN 0 Napisano Grudzień 27, 2008 Tu się wywija. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pepcomaniaczka Napisano Grudzień 27, 2008 kto znowu nawywijał w pepco że znowu jest głośno i się pisze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pepcowicz Napisano Grudzień 29, 2008 Życzę zdrowia, pomyślności, szczęścia w "totku" i w miłości. Radość niech w naszych sercach zamieszka, aby zawsze uśmiech na twarzach widniał. A na pecha złego sam znajdź coś wesołego. Ale to jeszcze nie wszystkie życzenia, bo nie było w nich nic o marzeniach. Więc niech spełniają się marzenia krok po kroku w tym nadchodzącym, nowym roku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pepcowicz Napisano Grudzień 29, 2008 Życzę zdrowia, pomyślności, szczęścia w "totku" i w miłości. Radość niech w naszych sercach zamieszka, aby zawsze uśmiech na twarzach widniał. A na pecha złego sam znajdź coś wesołego. Ale to jeszcze nie wszystkie życzenia, bo nie było w nich nic o marzeniach. Więc niech spełniają się marzenia krok po kroku w tym nadchodzącym, nowym roku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość IWAN Napisano Grudzień 29, 2008 Zasatanawiam się,dlaczego moje posty zostały wykasowane???Osoba,która bezczelnie z desperacji podszywa się pod kogoś,wytyka jakieś pomylone błędy nie jest wykasowana,a człowiek,który po prostu napisał prawdę,został wykasowany-CZYŻBY PRAWDA W OCZKA KOLIŁA??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PEPCOMAN 0 Napisano Grudzień 29, 2008 IWAN jest taka opcja i pewnie z niej skorzystali? Ale dlaczego Twoje posty poszły delete?Nie wiem ale coś mi się wydaje że cenzura nie skończyła się w 1989 roku.Policyjne państwo!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nOwO NaRoDzOnA Napisano Grudzień 31, 2008 wszystkim szczęśliwszego roczku pracy w pepcio życzę :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość monsieur Napisano Styczeń 9, 2009 posnęli wszyscy na tym forum? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jupikk Napisano Styczeń 9, 2009 o matko jaka tu cisza!!!! CO Z WAMI WSZYSTKIMI SIE DZIEJE? JAK TAM STYCZNIOWE WYPRZEDAZE U WAS? ? ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mmmmkkklllooo Napisano Styczeń 15, 2009 hej do kogo mam zglosic jezeli w pracy kierownik stosuje mobing do pracownikow zastrasza i wogole to jest nie do wytrzymania aatmosfera jest straszna pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dimara Napisano Styczeń 15, 2009 dzwoń do rejonowego, a jeśli to nie pomoże to pisz ogólnie pismo do p. Spychalskiego i P. Stańko i p. Chorążaka - dyrektora personalnego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mmmmkkklllooo Napisano Styczeń 15, 2009 telefon chyba nie pomoze a czy wogole jest jakas szansa zeby ktos cos zrobil bo naprawde to juz nie daje sie wytrzymac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość slow life ONa Napisano Styczeń 15, 2009 Zapewniam Cię, że telefon z pewnością pomoże. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mimoziner Napisano Styczeń 15, 2009 telefon naprawdę pomoże, co w pepco złego jest to każdy wie ale mobbingu tu nigdy nie tolerowano, pozdrawiam i daj znać jak załatwiłaś tą sprawę i czy były jakieś tego efekty :) wytrzymałości Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mamba20 0 Napisano Styczeń 16, 2009 a gdzie tak was strofują?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dimara Napisano Styczeń 18, 2009 Jeśli rejonowy to olewa, to własne dlatego trzeba napisać wyżej i uwierz mi, że gdy to pójdzie wyżej, to na pewno nie zostanie nie zauważone. Ja już w ten sposób duuuuzo załatwiłam. pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość miniś Napisano Styczeń 24, 2009 Pepco wymarło? gdzie jesteście? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość slow life ONa Napisano Styczeń 27, 2009 Co sądziecie o akcji nalot srok? lol Nazwa mnie rozwaliła. Ja proponuję... hmm? Wejście smoka:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach