Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
bl

A znacie taką sieć sklepów PEPCO?

Polecane posty

Gość ANIKA2222
Witam w którym miesiącu mozna iść na zwolnienie(ciążą) pracuję w pepco.Godziny pracy do 12 godzin,monitory,praca stojąca wiadomo....Ile godzin dziennie pracuję się w ciąży??? w pepco oczywiście.

Gość ::::dzidzius::::
na zwolnienie mozesz isc odrazu. sa odpowiednie przepisy mowiace o tym ile godzin moze stac kobieta w ciazy, czy jakie ciezary moze podnosic. poszukaj w google i poczytaj. na zwolnieniu w ciazy mam 100% wyplaty.

Gość ::::dzidzius::::
oczywiscie mialo byc - MASZ 100% wyplaty :)

Gość ANIKA2222
Czytałam sporo że do 8 godzin można pracować,pozycja stojąca 4 godz jak i 4 godz przy monitorze.A jednak nie mam zwolnienia a w pozycji stojącej przy monitorze i tak będe robiła 8 godz :(

Gość do Anika 2222
Nie rób problemów gdzie ich nie ma i,dź na zwolnienie jak jesteś w ciąży i nie zawracaj głowy takimi pierdołami. I tak jesteś tylko jak kula u nogi dla całej załogi

Gość do kobiety w ciąży
Ciąża to nie choroba :) Jeżeli nie chcesz pracować to możesz iść na zwolnienie lekarskie:) pamiętaj, że wybór należy do Ciebie lub pracodawcy, jeżeli nie znajdzie dla Ciebie mniej uciążliwego stanowiska prac.

Gość tanie kupowanie
A czy działają tam zniżki matrics.pl ?

Gość ANIKA2222
DO ANIK: Słucham mlody ja pracuję 12 godzin przez 4 dni pod rząd i dzień wolny,mamy w pracy 33stopnie ciepła,bez klimatyzacji.Dlatego pytam co mi się nalezy

Gość NAPEWNO NIE DO CZLOWIEKA
sam/a jestes jak kula u nogi. wspolczuje twoim wspolpracownikom ze maja taka osobe w swoim zespole. ciezarna nie jest kula u nogi w pracy. sa czynnosci ktore moze bez obaw wykonywac. zal poprostu czytac tak durne wypowiedzi.

Gość REnaldo3
Pepco to wydaj się sklepy trochę tanie. Znajdziecie tam jednak chyba tylko chińszczyznę. Lepiej dać sobie szerszy wybór. Odzież , ubrania i buty średnich marek to już jest gwarancja jakości. Lepiej nie kierować się tylko ceną bo płaci się potem więcej, kupując znowu za niedługi czas. Ja lubię wyszukiwać sobie promocje. Lepsze to, bo można zapłacić sporo mniej a dostaje się coś lepszego. Dla przykładu - http://www.ofertypromocje.pl/okazje_nowosc-w-agito---obuwie-crocs-_11585.php

Gość kolopeco
pracuje w pepco od 2 lat jest roznie ale ogolnie sobie chwale teraz bedzie u nas nowy rejonowy prawdopodobnie jakis karierowicz masakra slyszalam o nim juz wiele ale zastanawiam sie czy to prawda jezeli cos wiecie to napiszcie imie nowego areasa zaczyna sie na K

Gość zmiany sa potrzebne
och Karol ???? ale wy macie problemy - jaki bedzie nowy rejonowy taki bedzie. ja slyszalam ze jest bardzo fajny, ale jak bedzie NIEfajny :) to nie potne sie z tego powodu.

Gość świr po pracy w pepco
3 lata w pepco i praca Cię wciąż cieszy?! większej bzdury nie moglaś/leś napisać!! chyba że należysz do tych osób co liżą d...ę. mialam "przyjemność" pracować w pepco choć z pracą nie mialo to nic wspólnego. z robotą owszem! nawet bardzo ciężką! paść na ryj można, a i owszem!! skoro tak to nazwalaś/leś, to w jaki sposób możesz lubić tą robotę? co ona Ci daje? realizujesz się w niej, dużo się uczysz czy może robisz to co Ci każą bez slowa sprzeciwu?!

Gość przesada
niech sobie przypomne tresc wczorajszego maila......: "wieczorem otrzymaja panstwo liste kilku ( czy kilkunastu ) towarow ktore ulegna przecenie. wieczorem nic nie przyszlo ale rano ?? lista na kilkaset pozycji :( , do tego osobna lista do folderu. nie wiadomo bylo gdzie wsadzic rece. szkoda ze instrukcja do focala i hot spota nie przyszla bo troche nam sie nudzilo...... ale co tam, damy rade. pomimo wielkiej letniej wyprzedazy damy rade tez przerobic sklep bo przeciez standardy sie zmienily. cichy na horyzoncie. w sklepie czysciutko, ekspedientki milutkie. ktoz nie chcialby pracowac w pepco ??

Gość legia
Ktoś robi hajs na tym, że dostajesz w pizdę :D:D:D

Gość dziewczyny z pepco w całej
Polsce mam wielką prośbę! Zaraz wrzucę zdjęcia staniczka - czy jeśli gdzieś by jeszcze taki był - mogłaby któraś z was mi go kupić? U nas był po 19,90, ja co prawda dałam w promocji 9,90, ale nieważne - kupiłabym za normalną cenę nawet dwa! Kolor nieważny, rozmiar 70C. Bardzo proszę!!!!!! On jest taki lekko usztywniany - ale bez żadnych gąbek w środku. Dla mnie jet po prostu idealny, dlatego go szukam. Inne rozmiary jeszcze wiszą, więc może i ten gdzieś by się znalazł? Nie wiem, czy po zdjęciu wiadomo, o co chodzi, może są potrzebne jakieś informacje? na metce napisane: Gorsenia Lingerie, ale na ich stronie nie ma.... Bardzo mi na tym zależy :-) http://www.voila.pl/085/pu7fr/index.php?get=1&f=1 http://www.voila.pl/100/98m1z/index.php?get=1&f=1

...tak ,ta dzisiejsza przecena wyszła wprost idealnie :) ale cóż , czy którykolwiek pracownik centrali zdaje sobie sprawę jak naprawdę wygląda nasza praca ? Na pewno nie !!! Nie sztuką jest posiedzieć za biurkiem,postukać w klawiaturkę i hops,wszystko zrobione. Chętnie zobaczylibyśmy ich postawionych na naszym miejscu tak chociażby na jeden dzień ,gdzie wchodzi gigantyczna przecena , wjeżdża 4 palety towaru,wchodzi folder a przy okazji wypadnie kilka innych spraw które muszą być też zrobione a na sklepie pracuje dwie osoby !!! Brzydko mówiąc "zesraliby się " z samego widoku tego co ich czeka ,nie wspominając o samej "PRACY" A może zaprosimy ich do naszych sklepów by tworzyli z nami WIZJE,NOWE STANDARDY,USZCZĘŚLIWIALI KLIENTÓW I PIĘKNIE SIĘ UŚMIECHALI??? :):):):):):)

Gość dziśdzień ojca2306
ta przecena folder do przygotowania i jeszcze dostawa po prostu ŚWIETNIE organizacja pracy w CENTRALI TYLKO POZAZDROŚĆIĆ a miało już tak nie być że przecena wchodzi razem z folderem albo inną pilną rzeczą ALE TO TYLKO GADANIE ludzie zastanówcie się jak chcemy robić kasę to pomyślcie nad organizacją pracy dla sklepów śmiejecie się z nas że jesteśmy głąby bo potrafimy zadzwonić do centrali z każdą pierdołą a teraz wychodzi kto tu umie zarządzić pracą bo my musimy mieć wszystko zrobione PADNIESZ NA PYSK A ZROBISZ jak można zrobić przecenę przygotować folder rozłożyć dostawę jednocześnie a towar kto doniesie z magazynu proszę niech ten kto to wszystko wysłał na sklepy w jeden dzień niech napisze jak TO ZROBIĆ

prawda.mam wielką nadzieję ze kiedys to sie skończy.albo pozwolą sklepom zatrudnić dodatkowe osoby albo zamiast otwierac wiecej sklepów to będą inne zamykać a powód ? odpowiedzmy sobie sami

Gość legia
Mówią, prać brudy należy w wąskim gronie. Za kurtyną. Ktoś Wam zrobił krzywdę, że się nie wyrobiliście? Spokojnie..

nie wyrobiliśmy się przy tak małej obsadzie stanowisk pracy . a wiadomo że przyszły przyjdą inne instrukcje zlecenia które jednoznacznie mówią o tym ze zrobimy to ale z opóżnieniem i przez nawał zleceń jesteśmy z innymi zadaniami do tyłu. a potem przyjeżdza kier.rej i to nie jest zrobione co już powinno byc itd...

nie wyrobiliśmy się przy tak małej obsadzie stanowisk pracy . a wiadomo że przyszły przyjdą inne instrukcje zlecenia które jednoznacznie mówią o tym ze zrobimy to ale z opóżnieniem i przez nawał zleceń jesteśmy z innymi zadaniami do tyłu. a potem przyjeżdza kier.rej i to nie jest zrobione co już powinno byc itd...

Przerażają mnie niektóre wypowiedzi. Ja również pracuję w Pepco i bardzo sobie chwalę tę pracę. Czasem jest ciężej, czasem łatwiej - ale nie ma na co narzekać. Ja sobie nie wyobrażam pracy, do której przychodzę i tak naprawdę nie ma co robić. Mówicie o dużej ilości, nadmiarze obowiązków - one uczą nas organizacji pracy. Jeśli dobrze sobie pracę zorganizujemy to w odpowiednim czasie ją ukończymy i z odpowiednim rezultatem. A Wszystkie standardy i procedury są niezbędne po to byśmy wiedzieli jak pracę zorganizować. Nie ma co narzekać i przede wszystkim iść z pozytywnym nastawieniem do sklepu bo to wpływa na przyjazną atmosferę i na nastrój innych pracowników. Głowa do góry, z uśmiechem na twarzy i będzie dużo lepiej. A jeśli nie - to po co się męczyć - każdy z Nas ma wybór. A co do wyprzedaży pracy troszkę jest, ale przejdźcie się do innych sklepów sieciowych, sytuacja wygląda tak samo, a nawet i gorzej. Taki okres ;) Nawet przyjemny bo dużo towaru sprzedaje się w ekspresowym tempie.

Gość pepik
nie wydaje mi sie zeby to była kwestia zorganizowania sie, bo jesli masz w danym dniu dostawe, w niektorych sklepach przerobka przemysłowki, plus moze jescze zbilzajaca sie wizyta czy moze inwentura, i w danym dzien jestes tylko we 2 na zmianie, to moze pokaz jak to Zorganizowanie ma wygladac??? najgorzej sie ma tłumaczyc kasjerka , jeSli do kasy przychodzi klient a tu zonk, cena wyższa, bo nieby kiedy mialy zdazyc z podwyzka, co innego jako przecena...

Więc najpierw trzeba zaczą od podwyżki, a później od niższych cen... a czas jest do poniedziałku, także spokojnie ;) Pozytywnie :)

Gość sygnia
od dziś nowy rok operacyjny oby był lepszy od poprzedniego. Dla wszystkich pracujących w Pepco trzymajcie się damy radę bo jak nie my to kto

Do babsi0412 Kochana/Kochany , do poniedziałku to mamy czas ale z ewidencją na portalu a nie na sali sprzedaży , gdzie przyjdzie klient a tu zonk. I co mu powiesz ? - , że masz czas ? ,do poniedziałku zmienić cenę ? śmiechu warte :) Poczytajcie dokładnie o czym inni tu piszą a potem komentujcie z głową :) Pozdrowionka pepcowe :)

Jeśli klient podejdzie do kasy i zobaczy niższą cenę niż była na produkcie to wierz mi że będzie zadowolony, a nie zniesmaczony. Pisałam przecież, że najlpeij zacząć od podwyżek cen, a tych towarów tym razem było naprawdę mało. I kto tu nie czyta dokładnie postów ;)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować