Gość cococo Napisano Grudzień 6, 2012 tak :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość duma ciocia Napisano Grudzień 6, 2012 to skoro tak napisali to powinno byc tylko dziwi mnie bo wypłata zawsze ok 12 godz jest juz na koncie :) a teraz nic niema Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość cococo Napisano Grudzień 6, 2012 własnie ja tez sie zaczynam juz denerwowac ! po co pisza ze kasa bedzie jak jej nie ma ! jeszcze poczekam moze zaniedlugo sie pojawi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość duma ciocia Napisano Grudzień 6, 2012 chyba ze my na zwolnieniu niedostaniemy :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość cococo Napisano Grudzień 6, 2012 dostaniemy napewno :D dowiadywałam sie gdzie trzeba :) i u mnie w pracy pisali ze do 6 grudnia pieniadze zostana przelane na konta i ze ja tez dostane :) tekze spokojnie :P tylko ciekawe ile tej jałmuzny bedzie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość duma ciocia Napisano Grudzień 6, 2012 a moge Cie zapytac od którego miesiaca jestes na zwolniniu??ja poszłam na zwolnienie jakos napoczatku lipca. ciekawa jestem jak nam policza :) aj jaka ja niecierpliwa :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość cococo Napisano Grudzień 6, 2012 ja jestem od sierpnia :) i wiem ze dostaniemy tyle samo co inni :) dlatego ze my mamy 100% płacone i dodatek swiateczny tez w pełni dostaaniemy :) chyba ze nie masz roku przepracowanego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość duma ciocia Napisano Grudzień 6, 2012 wiesz co chyba niemam bo pracuje od 1 stycznia...... to pewnie troche mniej dostane :( ale mysle ze napewno cos dostane :) córeczka sie w brzuszku wierci na zakupy chcemy isc :) a tej kasy niema i niema :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nic24156 Napisano Grudzień 6, 2012 Ja tez czekam i nic:(Ale myslę,że do 13 będzie na koncie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pepuś Napisano Grudzień 6, 2012 napewno te co przebywaja na l4 dostana kasę i osoby zatrudnione przed 1 listopada też ale mniej. wysokość świadczeń zależy od przepracowanego czasu.całość pewnie to bedzie350 dla kasjera dostaja te co pracują 0,5 roku i więcej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość cococo Napisano Grudzień 6, 2012 to dostaniesz tyle samo a jak nie to roznica bedzie minimalna :) Gratuluje córeczki :D ja nie wiem jeszcze co bede miała :) byle by zdrowe bylo :) i tez juz bym poszla na zakupy... ach.... zaraz zadzwonie do pracy i sie dowiem co i jak to dam znac :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pepuś Napisano Grudzień 6, 2012 a i swiadczenia napewno nie będą z wyplatą bo w tedy by musieli podatek zapłacic a tak do 350 zł nie płacą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość duma ciocia Napisano Grudzień 6, 2012 dziekuje pepus za odpowiedz :) miejmy nadzieje ze cos bedzie za chwile na naszych kontach :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nic24156 Napisano Grudzień 6, 2012 Cococo to dzwoń i daj znać:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość duma ciocia Napisano Grudzień 6, 2012 do cococo ; dziękuje :* u Ciebie tez niedługo sie pewnie płec ujawni :) daj znac jak zadzwonisz co tam powiedzieli Kochana :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pepuś Napisano Grudzień 6, 2012 ja napewno dostane calość pracuje w tej firmie juz ponad 5 lat :/ i ale aktualnie jestem w czasie oczekiwań nA DZIDZIE I TEŻ NIE WIEM CO BĘDĘ MIAŁA:p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pepuś Napisano Grudzień 6, 2012 HA HA TEŻ CZEKAM NA KASE:) TYLKO NIE MAM KONTA INTERNETOWEGO I NIE WIEM CZY JUZ COŚ MAM CZY NIE.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość duma ciocia Napisano Grudzień 6, 2012 to sie zebrałyśmy wszystkie mamusie :) hehe fajnie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nic24156 Napisano Grudzień 6, 2012 Ja pracuje ponad 2 lata więc też liczę na całość.Fajnie jakby dali więcej niz w zeszłym roku:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość duma ciocia Napisano Grudzień 6, 2012 pepus ja mam konto internetowe w pkobp narazie nic niema....jak cos bedzie napewno napisze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nic24156 Napisano Grudzień 6, 2012 A jak to na L4 ciążowym wygląda z wypłata?Ile dostajecie na stanowisku kasjera? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość duma ciocia Napisano Grudzień 6, 2012 ja dostaje ok 1200 zalezy ile miesiac ma dni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pepuś Napisano Grudzień 6, 2012 CAOŚĆ OCZYWIŚIE BEZ PREMI...:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość duma ciocia Napisano Grudzień 6, 2012 raz mniej raz wiecej zalezy jaki miesiac i ile ma dni. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pepuś Napisano Grudzień 6, 2012 JA TROCHĘ WIECEJ BO JESTEM ST.KASJEREM Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nic24156 Napisano Grudzień 6, 2012 To fajnie,że chociaż całość dają:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość cococo Napisano Grudzień 6, 2012 to widze,że same mamuski czekaja z niecierpliwoscia :** dzwonilam przed chwila i jeszcze nie zdazylam sie spytac gdzie kasa?! a juz zostalam zaatakowana takim samym pytaniem :P moja kochana starsza kasjereczka sama sie mnie zapytala czy juz zapomoga jest bo ona nie ma jak sprawdzic :P i potrwierdzila ze do dzis maja byc :)) czyli musimy uzbroic sie w cierpliwosc i niestety czekac :** Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pepuś Napisano Grudzień 6, 2012 WĄTPIE ŻEBY BYŁO WIĘCEJ NIŻ 350 BO PODATEK BY MUSIELI ODCIĄGNĄĆ:( GDZIE TE CZASY GDZIE SIĘ DOSTAWAŁO 1000 ZŁ W BONACH HAHA Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mnisia Napisano Grudzień 6, 2012 widzę, ze najbardziej czekają ci, którzy od dawna nie pracują... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość duma ciocia Napisano Grudzień 6, 2012 pewnie ze tak :) niema dziewczyny tej kasy co chwile wchodze na konto. Moze trzeba by bylo do kadr przedzwonic i sie dopytac my czekamy zniecierpliwione a to moze wogole nie dzis ten przelew bedzie ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach