Gość gość Napisano Lipiec 12, 2014 o co chodzi z wymiarami etatów firma chce kolejny raz na nas zaoszczędzić? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 12, 2014 najlepszy sklep w sieci (jeśli chodzi o inwentury) chyba coś dostaje... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 12, 2014 Może i dostaje ale nie słyszałam o specjalnych nagrodach z tej okazji. Natomiast wynik inwentaryzacji ma wpływ na wyliczanie wysokości premii tzn jeśli jest gorszy wynik to i premia mniejsza % przy realizacji budżetu na plus a jakby inwentaryzacja wyszła lepiej to i premia byłaby wyższa przy tej samej realizacji budżetu . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Paulina81 0 Napisano Lipiec 13, 2014 Znam, często robię tam zakupy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 13, 2014 czy do dyżurnego kierownika należy obowiązek robienia kawy rejonowemu ? czy coś się zmieniło ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 13, 2014 Raczej nic się nie zmieniło , ale to chyba nie jest bardzo męczące ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
donusia288 0 Napisano Lipiec 14, 2014 ja wpadam po dodatki do domu sa fajne i tanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 14, 2014 Co do robienia kawy rejonowemu, sorry ale nie ma tego w zakresie obowiązków kierownika, zastępcy czy starszego kasjera. Męczące może i nie jest ale rączki każdy ma więc w czym problem zrobić sobie samemu??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 14, 2014 rączki każdy ma ale jak do ciebie przyjdą goście to robisz im kawkę? Kierownik rejonu czy regionu to też gość sklepu w którym pracujesz .Ja nie mam z tym problemu . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 14, 2014 dorwaly sie dzieci dokompa i pisza . . . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 14, 2014 co wy zrobilibyscie jakby Wam zabrali dostep do neta ?? bo ja wiem ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eliza104 0 Napisano Lipiec 15, 2014 Uwielbiam sklepy Pepco - mają tam bardzo ładne i tanie rzeczy do kuchni. Nieraz udało mi się też tam coś kupić z ubrań. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ruda2331 0 Napisano Lipiec 15, 2014 Znam ten sklep :) godny polecenia :) fajny;) Fajne ubrania dla dzieci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 15, 2014 ostatnio pojawiło się bardzo dużo nowych rzeczy - są piękne !! i te kolory - Pepco odżywa :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 18, 2014 czy sprzedawczynie mogą chodzić w krótkich spodenkach i sandałach w lato? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 18, 2014 aniby cZemu nie mogą ????!! jest własnie lato!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 18, 2014 Nie mogą. Buty mają być pełne, żadne klapki czy sandałki, spodenki, chyba dadzą radę, byle nie za krótkie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 18, 2014 buty i owszem... ale szorty przed kolano są jak najbardziej właściwe.. a jak ktos ma jakies ale to niech posiedzi tak jak one w budynku po 12 godz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 18, 2014 Toć napisałam to samo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 22, 2014 hej, wiecie może kiedy będą wprowadzone nowe bluzki, koszule dla pracowników? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 23, 2014 ubierzcie je w waciaki i kozaki-masakra nawet ubranie kasjera wam przeszkadza,ludzie wy nie macie co robic...... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 23, 2014 nowe bluzki mamy mieć pod koniec sierpnia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 24, 2014 o super, dzięki za odpowiedź:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 25, 2014 Oj nie !! A już miałam nadzieję że zrezygnowali z tego głupiego pomysłu ! Jestem ciekawa z jakiego materiału będą te brzydactwa bo w sklepie często jest prawie 30 st i duszno ? Nie zazdroszczę tym co się bardziej pocą bo plamy murowane pod pachami w takich warunkach . Szkoda pieniędzy - lepiej by je przeznaczyli na skaner dla każdego sklepu żeby nie trzeba było z każdą rzeczą biegać do kasy spr cenę ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 25, 2014 możecie chodzić nawet nago ewentualnie w stringach a na tacy podawajcie Pana RS dyr jak również Panią DSZ regionalną na tacy z dodatkiem winogrona i schłodzonego szampana a nieść powinna ich kierowniczka ale z jakiego sklepu to nie chcę psuć sobie nerw szkoda gadać trzymajcie się dziewczyny:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 27, 2014 Dobreee ! ha ha ha ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 27, 2014 a za co nie przedłużają umowy? Za jakieś przewinienia czy co? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 27, 2014 Nowe koszule to koszmar po paru godzinach pracy człowiek tak się poci ,że nic innego się nie widzi tyko plamy potu pod pachami.Co do obuwia to przyznam racje że powinny być zakryte palce ponieważ sama nie raz już w coś przywaliłam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 27, 2014 Co do nowych koszul...hmm. Czy oni myślą, że Pepco to jakiś butik? Przecież my zasuwamy tam fizycznie od rana do wieczora!!! A taka koszula tylko krępuje ruchy, a poza tym ciekawe, czy jest w 100% bawełniana? Śmiem twierdzić, że nie...a może się mylę? W takiej koszuli i przy beznadziejnych klimatyzacjach, które nic nie dają...masakra. Klienci narzekają, że w sklepie duszno. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 28, 2014 1jak to ostatnio jedna osoba z centrali powiedziała... a co to wieś! ma byc ładnie i tyle. ich nie interesuje że coś przeszkadza czy krępuje ruchy. ma wyglądac. a im zza biurek łatwo mówic.dziękuję i 3majcie się !! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach