Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
bl

A znacie taką sieć sklepów PEPCO?

Polecane posty

Gość gość
hahhaha,premia za inwenture,ktora rejonowa to pisala,!?przeciez wy robicie wszystko zebysmy mieli jak najgorszy wynik,te niby niesprawdzanie dostaw aby nam lepiej bylo i szybciej sie dostawy spra2dzalo...o,a potem milion kodow ktorycj nie mamy na sklepie,bo nie sprawdzona dostawa byla,i wiecie o tum doskonale,ze sa takowe bledy,ale co???nasz wynik inwentury i tak sie nie zmieni,mimo iz to nie jest nasza wina!!!!to jest chamstwo!!!!wszystko zrobicie,zeby tylko nam zabrac a sobie pod d**e przygarnac!!

Gość gość
Żadna rejonowa,pracuję w Pepco już 6 lat. Więc czep się siebie. To że masz problem nie znaczy że wszyscy tak mają.

Gość gość
A czy jest jeszcze taka premia która dostaje się co 5 lat za przepracowane lata?

Gość gość
Tak. Po pełnych 5 latach wyłączając ewentualny macierzyński czy wychowawczy. 50% wynagrodzenia

Gość gość
Ludzie to nie premia tylko nagroda jubileuszowa.

Gość gość
Jak zwał tak zwał czy od razu trzeba zwracac uwagę? Ludzie wiedzą o co chodzi więc nie pluj jadem kobieto

Gość gość
Premia inwentaryzacyjna jest do równego podziału? Kto tym rozporządza, odgórnie czy kierownik ma coś w tej sprawie do powiedzenia?

Gość Anna gość
Nie jestem pracownikiem ale klientką. Często coś kupuję w Pepco. Narzekacie dziewczyny , to dlaczego nie zmienicie sobie pracy.Jest tyle innych sklepów ... Jeśli ktoś pracuje rok i dłużej a narzeka , to albo lubi narzekać na wszystko , albo kłamie narzekając. Jeśli ktoś jest niedoceniany albo przepracowany , to szuka sobie innej roboty.! Kasjerki innych sieci też polecają np.pasty do zębów czy dezodoranty , popatrzcie w Rossmanie , Hebe i w wielu innych. Ja was wszystkich płaczliwych nie rozumiem !

Gość gość
Odezwała się kolejna paniusia z biura, która pracuje w stałych godzinach, ma wolne weekendy, a potem przychodzi na zakupy dwie minuty przed zamknięciem i nie interesuje ją że ktoś jest już 12 lub 13 godzin na nogach i też już chce iść do domu.

Gość gość
Oj kobitki kobitki. Nigdy wam nie dogodzi się. W każdej pracy jest źle. A to zle warunki, a to zle koleżanki w innych kierownik. Poczytajcie fora innych sklepów, banków itp. Dużo ludzi narzeka na swoją pracę. Jeśli przychodzicie zrypane po pracy, wkurzone bo jakiś klient znowu się czepnal o coś to jaki jest sens wchodzić na forum i pisać tu i się ponownie nakrecac. Ja mam dwójkę dzieci po pracy to jest czas dla nich. Czasami w drodze powrotnej poplacze sobie bo mam dość tej pracy, ale w domu mija wszystko. Trzeba pogodzić się z tym, ze tak już zostanie. Albo szukać innej pracy która może okazać się jeszcze gorsza. Powinnyśmy się wspierać A nie ciągle być naburmuszone. Warczec na forum jedna na drugą. Po co to nam? Lepiej nam się po tym zrobi jak jedna naskoczy na drugą? Pozdrawiam wszystko kobiety prcujace w pepco. Obyscie miały jak najmniej wrednych i czepliwych klientów. Aby góra nie czepiala się ciągle o byle gow... I jak najmniej dostaw:)

Gość gość
Ja napisze tak, bądź sympatyczna miła dla klienta ( w końcu każdy lubi pójść do sklepu czy do jakiegoś miejsca gdzie z uśmiechem się traktuje ludzi a nie z nadąsana miną że z łaską odbębnia się dnióweczke ;) ....więc jak taki klient raz naskoczy drugi raz tego nie zrobi bo mu głupio że za pierwszym się nie dałaś wyprowadzić i byłaś miła i mimo że ktoś dla nas nie miły ja zawsze i tak na przekór może taki styl bycia mam ale pomaga w codziennym życiu zresztą może z 2 razy się zdarzyło ale klientowi faktycznie szczena opadła ze mimo wszystko zapanowana byłam. Wiec nie ma co się denerwować o ile ktoś nie ma nerwowego charakteru to już bajka ;) dostaw mniej życzysz ale czy ja wiem dostawy dają nam nowy towar wiec - utargi fajne wtedy są byle kupowali to co jest wiec może życzmy sobie nie mniej dostaw a więcej ludzi kupujących dużo ;) a dostawy będą wchodzić chyba że nie kupują mało klientów wtedy tak mniejsze dostawy bo gdzie to upchać jak nie schodzi co jest.... wtedy się zgodzę szkoda że to nie my mamy wpływu minimalnego na zamówienia znamy potrzeby klientów wiemy o co pytają czego nie ma na sklepach żadnych a co nam nie schodzi a przychodzi w ciągu dalszym to też nie fajne... . Narzekać ludzie będą zawsze narzekali powinno się szanować co się ma dbać o to a jak coś jest nie tak naprawiać to w grupie siła. Próbować przynajmniej rozmawiać nie na przekór sobie razem pracując stajemy się drugim domem po co sobie komplikować życie a jak atmosfera fajna to i klienci fajni bo czuć to wchodząc do sklepu i nie piszcie że nie bo się nie zgodzę ;) życzę zadowolenia z pracy satysfakcji z każdej wykonywanej czynności a jak się pracuje lojalnie uczciwie wobec siebie i innych koleżanek w pracy to nie ma stresu i nie ma co kto komu zarzucić ....wiec powodzenia wszystkim i wzajemnego zrozumienia pepcowiczkom ;) i nie piszcie tu tylu obelg bo pracujecie w tej firmie i same sobie na nią bluźnicie i obrażacie nas te zadowolone z pracy wykonujące swoje obowiązki dobrze starające się i potem nas wszystkie wrzucają do jednego wora. A to już nie uczciwe. pewnie takie charaktery macie i wychowanie swoją droga już trudne do wyplewienia....Pozdrawiam.

Gość gość
W końcu coś mądrego dziewczyny napisała ;-) , w pełni się zgadzam z dwoma ostatnimi postami. Mnie też się wiele rzeczy nie podoba ale nasza praca to nasz drugi dom - prawie ;-).

Gość gość
Obóz pracy a nie dom

Gość gość
Obóz pracy nie dom

Gość Justyn_ka
Pepco..hmm getry zmieniłay kolor po pierwszym praniu..RESZTA PRANIA TEŻ..przyjeła odcień getrów :) Pare razy tam kupiłam i przyznam że raczej nie jestem zadowolona..tanio..ale jakoścuiowo kiepski...wolę dołozyć zł i kupić naprzykład w http://nicomag.pl

Gość gość
Pity to znowu dadzą 1 marca:/

Gość Dk98
Pepco - płacisz grosze jakość słaba :) nadaje się na raz :P www.ekubas.pl

Gość gość
Nie rozumiem Was dziewczyny.Sama już chwilę pracuję,jest to moje kolejne miejsce pracy i jak dotąd-najlepsze.Jak tak Wam źle,to poszukajcie innej pracy.My mamy super kierowniczkę i pomimo tego,że jest ciężko(dostawy 4 razy w tygodniu po 3 palety),motywujemy się wzajemnie i sobie pomagamy jak tylko umiemy.Wtedy się lepiej pracuje,klient jest zadowolony i wraca,choć skargi też się zdarzają.U nas każda się stara jak może i wychodzi to potem przy wypłacie,bo zarabiamy o wiele więcej niż 1300.A ciągłe zmiany hot-spota,gazetki,przemeblowania na sklepie?Uciążliwe ale niezbędne,by zapewnić dobrą sprzedaż i wcale nie po to,by zrobić nam na złość.

Gość gość
Oczy bolą od czytania tego wszystkiego...tyle nienawiści do Pepco przez jego pracownice w życiu nie widziałam... WSTYD i nic więcej. Jak sie nie podoba to prace możecie zmienić ale przestańcie ciągnąć bo tego już czytać się nie da! Tak zaraz będzie bulwers że przecież musicie gdzieś pracować bla bla ale ile można wałkować jeden temat!! Tyle w was żalu i nie nawisci że na prawdę serdecznie wam współczuję bo skoro w internecie jesteście takie wylewne to w życiu osobistym mogę tylko współczuć osobom w waszym otoczeniu. Nic tylko narzekać!! Nadal nie mogę tego pojąć. Inne sieciowki czekają na te wielce obrazone na Pepco jak wam ta firma nie odpowiada. POZDRAWIAM

Gość gość
Pozdrawiam. I po tym powinno się przedstawić. Czyż nie prawda? Która rejonowa jest taka mądra?

Gość gość
Dopóki nie znikną problemy o których piszą pracownice sklepów to temat będzie kontynuowany , bo dla nich jest cały czas aktualny .

Gość gość
Ile teraz zarabia k/s na rękę?

Gość gość
Up up

ubranka dla dzieciaków są fajne. taka sama jakość jak w smyku czy innych, a kosztują o wiele taniej. tylko oczywiście trzeba patrzeć z czego są zrobione. talerze też dobrze się sprawdzają.

Gość gość
chodzi o nowootwarty sklep

Gość gość
Zwykly kasjer zarabia 1500zl. i nie gadaj glupot ze premia jest zawsze bo tak nie jest. Jak nie wyrabia sie normy to nie ma premi. Kazdy kasjer zarabia tyle samo. Chyba ze jestes starszym kasjerem to masz ciut wiecej.

Gość gość
Jak za takie małe pieniądze można żyć ? I chcieć przychodzić do takiej pracy ?

Gość gość
My zawsze wyrabiamy z plusem,więc zawsze premia jest :) Tak jak mówiłam,jak się stara mieć dobre podejście i się współpracuje z załogą to i łatwiej jest klienta zatrzymać

Gość gość
Jak bys miala 3 sklepy pepco w obrebie 10km to ciekawe co bys powiedziala.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować