Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
bl

A znacie taką sieć sklepów PEPCO?

Polecane posty

Gość gość
Oczywiście wiem ze musze poinformować o swoim powrocie co już zrobiłam-bo nasza kierowniczka zawsze ma czas tylko później się nie może wyrobić i pojawia się problem.Przerabialam to już jak byłam w ciąży i po porodzie.Sama musiałam dzwonić do kadr bo niczego nie mogłam się dowiedzieć ani doprosic.Teraz również pytałam kadrowa.Powiedziała ze wszystkim powinna zająć się kierwowniczka.A kierowniczka mówi ze ona musi się dowiedzieć co i jak od kadrowej heh.No i czas ucieka.Pytanie moje jaki termin jest na złożenie tych wszystkich papierków?Tydz a może dwa?Ktoś coś wie?Pozdrawiam

Gość gość
Ona musi przesłać info o powrocie pracownika z dłuższej nieobecności i napisać Ci grafik i tyle. No i wysłać na badania okresowe i kontrolne. Tak więc tydzień przed i jest ok.

Gość gość
Dziękuję za konkretną odpowiedz.Pozdrawiam.

Gość gość
Czegoś nie rozumię...piszesz że już raz to przerabiałaś!ta sama sytuacja a ty nie wiesz co masz robić najlepiej zwalić na kiero

Gość gość
Jak już coś to nie rozumiem :)

Gość gość
A ja nie rozumiem jak można być tak złośliwym.Jak ktoś o coś pyta to większość jadem pluje.Ludzie wyluzujcie trochę.Forum jest po to aby wymieniać się doświadczeniami,pytać i odpowiadać a nie ciągle się obrażać.Skoro zostało zadane pytanie oczekuje się odpowiedzi a nie zbędnych komentarzy.W Nowym Roku życzę również mniej jadu,więcej spokoju,czytania ze zrozumieniem i opanowania.Pozdrawiam

Gość gość
Podpisane nowe umowy?

Gość gość
Juz sa do podpisania?

Gość gość
W biuletynie że aneksy przyjdą do końca stycznia . Kierowniczka nie poinformowała was ? Zmieńcie kierowniczkę .

Gość gość
A co z tą premią poswiateczna ?? Wiecie coś ?? Dla sklepów z największym starciem grudniowym ??

Gość gość
Jaką premią poświąreczna ?

Gość gość
Ile ma teraz zarabiać kasjer po podwyżce?

Gość gość
Przeciesz nie kazdy zarabia tyle samo i jest to uzalezione od sklepu do jakiej kategori sie zalicza.

Gość gość
Kategoria standartowa

Gość gość
Kategoria standartowa

Gość gość
Czy to tak ciężko zaczekać do aneksów, ciągle pytania i pytania.

Gość gość
Z 1440 na 1500. I mamy te 100 zl NETTO

Gość gość
Eh, dziewczyny. Przynajmniej macie coś na święta. U nas przysyłają koszyk ze słodyczami ;/ Za 1600 zł (idzie 3 rok bez podwyżki na tym stanowisku) jestem zastępcą kierownika, kasjerem, sprzątaczką, ochroniarzem, dekoratorem... powiedzcie mi na ile w PEPCO może liczyć zastępca kierownika? U mnie w mieście jest rekrutacja i zastanawiam się, czy nie startować, bo moja obecna praca mnie dobija. Doradźcie, opłaca się do Was startować, czy nie?

Gość gość
Wszystko zależy od Twoich ambicji finansowych . Jedne są bardzo zadowolone bo są normalnymi osobami a inne "... wyżej sra...niż ... wiesz... i te drugie wiecznie narzekające .... ;). Powiem Ci tak jak atmosfera w pracy jest super i nawzajem sobie się pomaga a nie patrzy na posadki i nawzajem się fajnie dziewczyny dogadują "wszystkie" to nawet lepiej mniej zarobić a z psychika mieć w porządku niż zarabiać nie wiadomo ile a kosztem psychicznym .... Każdy punkt widzenia zależy od kąta siedzenia ;) Ja i moja brygada jesteśmy zadowolone to widać od razu ;) i POLECAMY pracę w Pepco ;) Ale cieszyłybyśmy się jakby firma dofinansowywała wakacje ;)

Gość gość
To praca dokładnie taka sama jesteś kierownikiem, kasjerem, sprzataczką, dekoratorką , kadrową, ochroniarzem, magazynierem a pensja jak na ten zakres obowiązków stanowczo za mała.

Gość gość
Chyba jest 4 czy 5 kategorii sklepów A B C D E . Od tego do której sklep jest przypisany zależy płaca kierownika i zastępcy(?) natomiast kasjerki mają tyle samo . A , i typ lokalizacji : standartowa i szczegółowa (czy coś takiego).

Gość gość
Parę lat temu uwielbiałam pracę w Pepco.Dawała mi satyswakcję,energię,chęć do działania.A teraz? Nie mam siły na nic.Jestem wypompowwana.Nie mam pomysłóów bo firma mnien ogranicza.

Gość gość
Dziewczyny ile dostałyście z ubezpieczenia za urodzenie dziecka?

Gość gość
2000tyś. W polisie ubezpieczeniowej jest napisane ile za co się dostaje.

Gość gość
Zależy kto jaką składkę ubezpieczenia opłaca

Gość gość
A to jest dodatkowe ubezpieczenie z zakładu pracy?

Gość gość
Ludzie gdzie wy pracujecie, albo raczej jakich kierowników macie skoro nie wiecie że jest dodatkowe ubezp.

Gość gość
A jakie są warianty pieniężne tych składek

Gość gość
O ubezpieczenie dodatkowe spytaj kierownika ma taki żółty segregator kadrowo płacowy a w nim wszystkie informacje min dotyczące ubezpieczenia ;-)

Gość gość
Czytając wasze wypowiedzi musialyscie trafić na naprawdę beznadziejny sklep. Sama pracuje w Pepco i jestem bardzo zadowolona. Kierowniczke mamy super, bez problemu można się dogadać. Atmosfera w pracy też jest miła, pamiętajcie ze atmosfere tak na prawdę tworzą pracownicy. Nie pracuje się ciągle po 12h skoro wiecie ze okres rozliczeniowy jest 3 miesięczny więc jeśli macie więcej przepracowane to potem wam się to oddaje. Skoro tak wam źle pracować w takim sklepie to idźcie pracować gdzie indziej a nie wrzucacie wszystkie sklepy do Pepco do jednego worka.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować