Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bl

A znacie taką sieć sklepów PEPCO?

Polecane posty

Gość gość
łaski nie robia to i tak idzie z naszych socjalnych składek które zapier.....ą nam co miesiąc !

Gość gość
Jedziemy, bo musimy. Należy to do naszych obowiązków służbowych. Na zebrania rejonu tez chcesz jechać i "laury" zbierać? Myślę, że nikt Ci nie broni zostać kierownikiem, wykaz się i wtedy pojedziesz z nami się super bawić.

Gość gość
...Nie potrzebuję Twojego miejsca na konferencji, po prostu wkurza mnie to, że na takie wystawne bankiety z gwiazdą wieczoru zawsze są pieniądze, a na etaty, czy większe świadczenia gwiazdkowe, to już nie bardzo.. A bawcie się ile wlezie za firmowe pieniądze, nikt Wam nie zazdrości, tak to już jest, że korzysta kierownik, tylko szkoda, że pomija się zwykłych ludzi, którzy ciężko pracują na wspólny sukces czy też wynik, bo przecież tylko cyferki liczą się w tej firmie

Gość gość
a Pani z pytaniem o dekoracje świąteczne, to o co chodzi, ma rozładować napięcie czy co.. Tak ozdoby świąteczne są przepiękne, co roku te same :)

Gość gość
Ktoś już kiedyś pisał że to korporacja , a w korporacjach liczą się tylko cyferki , statystyki itp a nie pracownicy najniższego szczebla . Równie dobrze zamiast nich mogłyby pracować roboty - dla "góry" to byłby idealny pracownik : bo nic nie chce i nic mu się nie należy oprócz serwisu co jakiś czas, he he..

Gość gość
Dostalam przelew po godzinie 17 i dostalam 450 zl

Gość gość
Przelew świadczenia gwiazdkowego???

Gość gość
NASTĘPNA PLOTKA

Gość gość
To się ciesz , ja nic nie dostałam .

Gość gość
Jak myślicie dali by tyle kasy

Gość gość
Ja nic nie mam

Gość gość
Kolejna plota....te 450 zł

Gość gość
W tym roku nie podano info o wysokości tej zapomogi na Święta i wszyscy niewiedzący głowią się: " ile to będzie ? Tyle co rok i trzy temu ? A może więcej ? A może mniej ?..." itp. W sumie to "góra" ma niezły ubaw z tych naszych pytań i domysłów . Nie wiem co to miało na celu nie informowanie pracowników o wysokości tego "świadczenia" . Żałosne i tyle . Jutro się dowiemy .

Gość gość
Na pewno wiedzą ile dostaniemy kierownicy rejonu ale powiedzieć nie powiedzą bo po co. Na pewno nie będzie to mniej niż rok temu. Może zaskoczą wszystkich i będzie więcej. Jutro wszyscy się dowiedzą :) i tak pieniążki przydadzą się na święta i tak :)

Gość gość
najwyzsza kwota to 350 zł

Gość gość
ktos pisze bzduzy ze dostal 450 zl

Gość gość
ktos pisze bzdury ze dostal 450 zł

Gość gość
A już są ?

Gość gość
Jezu ludzie pisali że przelew będzie 18tego. Nie róbcie z siebie..... Naprawdę Góra ma z Was niezły ubaw. I prawda jest taka że chyba jesteśmy jedną z niewielu firmą. Chodzi mi tu o sklepu. Która daje dodatkowe pieniądze na święta. Więc wypada podziękować choćby za 100. Zawsze to coś. A nie wiecznie narzekać. Pozdrawiam.

Gość gość
Nie 18 a DO 18.

Gość gość
To zalezy o ktorej zrobia jutro przelew, bo jak pozno to kasa moze byc w poniedzialek

Gość gość
Niech Najlepiej dadzą przelew w wigilię

Gość gość
jak beda to napiszcie to ruszam na zaupy jak bedzie z czym hi hi

Gość gość
zreszta 18 to 18 ale zawsze byly wczesniej

Gość gość
Rzeczywiście jesteśmy tak docenieni przez firmę i powinniśmy na kolanach za ta 100 zł dziękować. U nas sąsiadki z rosmana dostały po 600 zl i paczki dla dzieciaków. A my więcej za mniej...

Gość gość
dokladnie wiecej za mniej

Gość gość
Do firmy trafilam 3 lata temu i to nie jest ta sama firma. W firmie mowi sie o SZACUNKU-wiec doceniajcie nie tylko slowami. WSPOLPRACA- liczcie sie z naszym zdaniem. DOSKONALENIE- dajcie szanse ludziom z charakterem a nie wygodnym lizusom. UCZCIWOSC- badzcie z nami szczerzy. ENTUZJAZM- tracimy go przez frustracje codzienne. W tej firmie technikami couchingu zastepuje sie szczerosc.

Gość gość
nasza firma jest jedną z niewielu które dają pieniądze na święta ? to chyba jakiś żart ! chociaż z drugiej strony to fakt, nikt już nie daje tak śmiesznych pieniędzy , nie dają pieniędzy w ogóle, ponieważ dają bony sodexo lub karty płatnicze sodexo, na których jest określona kwota na zakupy i zapewniam że nie jest to ani 100 zł, ani 300 ani nawet 600 zł tylko więcej, więc z całym szacunkiem ale nie mam za co dziękować swojej firmie, chyba tylko za dostawy do samych świąt, nocną wyprzedaż tuż po świętach I zabrane etaty...... i wiem co mówię, pracuję w bardzo dużej galerii i sklepów jest mnóstwo, a i znajomych też mam w różnych sieci ów kach i to co my dostaniemy to jest po prostu żart moi drodzy, koszmarny żart

Gość gość
ale nie dramatyzujcie bo nie wiecie ile dostaniecie

Gość gość
Jak Ci zle jest w Pepco to kto was trzyma tu sila. Idz na studnib, zrob dodatkowe kursy,szkolenia i zmien prace, wyjedz za granice. Ja nie mowie ze nasza marna wyplata jest super ale po co tak narzekacie na tym forum. Uwierz mi jest duzo firm, ktore nic nie daja na swieta.