Gość gość Napisano Grudzień 18, 2015 Jaka cisza zapadła, każdy już dostał kasę? Ja nie dostałam i żyję... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 18, 2015 W jakim banku jest już zaksiegowany przelew Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 18, 2015 Jakieś banki zaksiegowaly przelew??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 18, 2015 Zrobili sobie z Was jaja na weekend Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 18, 2015 PKO sa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 18, 2015 to jaka kwota? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 18, 2015 A w millenium??? Ktoś ma?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 18, 2015 Ja mam w pekao i mam 350 zl. Wiec spokojnie wina waszych banków ze nie macie niestety Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 18, 2015 Ja w PKO nie miałam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 19, 2015 Cieszmy się że wypłat nam tak nie przelewają bo nie jedna miałaby kłopoty z opłaceniem rachunków w terminie.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 19, 2015 Troche późno dali Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 19, 2015 To nie wina bankow a centrali ze nie wyslali kasy tal aby kazdy dostal 18! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 19, 2015 bez sensu jakby nie mogli wczesniej wysłac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 19, 2015 Ja nadal nie mam :-( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 19, 2015 Bo niestety w sobote wiekszosc bankow nie ksieguje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 19, 2015 A ja mam kasę, od wczoraj. Szału nie ma, ale dobre i to. Max 350zl czyli nic sie nie znieniło. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 19, 2015 Macie już wszyscy kase świąteczną ?????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 19, 2015 Ja nie mam :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 19, 2015 Ja dostałam, mimo że dochód nie przekraczał 1000 zł na osobę, to dostałam mniej niż 350 zł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 19, 2015 To zależy od stażu pracy od kiedy pracujesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 20, 2015 Ja też nie mam jeszcze !!!!!! Do 18 go miało być ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 20, 2015 Dzisiaj niedziela, nie ma co sie dziwic :-( ja tez licze na to ze jutro bank mi zaksieguje pieniazki na koncie. Ile by nie bylo, przyda sie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 20, 2015 i co ta madra pisała ze 810 chyba cos jej sie przysnilo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 20, 2015 może Warsiawka tyle dostaje, tam przecież inne pensje, zapewne brzuchy i ludzie też inni......... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 20, 2015 wszyscy dostają według tych samych zasad świadczenia gwiazdkowe. wystarczy przeczytać informację z centrali- u nas wisi w socjalu. warszawa też. ważny jest dochód na osobę w rodzinie i staż pracy. minuta lektury i wszystko wiadomo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 20, 2015 Któraś bawiła się Wami i tym że tak łykacie wszystko. Na przyszłość lepiej i uważniej słuchajcie kiero albo zwyczajnie swoich kiero pytajcie. Poznań wszystko przesyła na maila więc po co te wszystkie domysły. Ech mam nadzieje że coś Was to nauczy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 21, 2015 ja nie dostalam kasy pomimo tego ze juz w moim banku byly ksiegowania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 21, 2015 A ja juz dostalam pracuje w pepco od 1 marca 2014 I dostalam 300zl :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 22, 2015 A co taka cisza? Kaska wpłynęła na konta to wszystkie pieniaczki się pozamykały? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 22, 2015 Jak zostały 810zł to szaleją na zakupach;) he ha ha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach