Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaaaaaaannn

kurdwanów Beata Chmura ginekolog

Polecane posty

Gość aaaaaaaannn

Witam nie mogę sie dodzwonic do przychodni na Kurdwanowie dokladnie do poradni K , mam pytanie nie orientujecie sie w jakie dni pryjmuje Beata Chmura ?

Gość i tak do znudzenia
bazyliszek26 => licz sie ze slowami, pisanymi na forum P.Chmura moze cie pozwac i wygra sprawe o znieslawienie jak nic

Przyjmuje w środy i piątki od godz chyba 10.30 ale wiadomo trzeba przyjsc zpół godziny wczesniej by sie załapac na tzw. pierwsze 10 osób ;) w środy napewno od 10.30 a w piątki nie wiem czy tak samo.. a co tak daleko by sprawdzić ?;)

Gość aaaaaaaannn
Naciągaczka ? ja chodze do niej na ubezpieczenie więc nic nie płace to po pierwsze a po drugie uważam ,że jest świetną lekarką bardzo dokładna i nie robi problemu ze skierowaniami na badania . Arafacia , dzięki ... nie nie mam daleko 8 km w jedną stronę ale skoro nie mogę sie dodzwonic a moge za to zapytać na forum to nie mam potrzeby specjalnie tam jechać ?

Gość aaaaaaaannn
Aha no własnie , przecież żeby załapac sie do pierwszej 10 to trzeba przyjść już duzo wczesniej chyba ? ja ostatnio jak byłam to kazała przyjść między 8 a 10 przyjmowała pierwsze 10 kobiet chyba ,ze cos sie zmienilo ?

Gość fatamorgaaana
Bardzo, ale to bardzo niemiła kobieta. Cyborg a nie lekarz, niestety. Myślałam, że do ciężarnych podchodzi się ze spokojem, a nie z tzw. \"ryjem\" na dzień dobry:-) Widać albo kobieta popadła w rutynę, albo nie ma powołania, albo sama w ciąży nigdy nie była... Przykre:-(

Gość katarzyna_83
P.Beata Chmura to wspaniała lekarka, jestem pod jej opieką od początku ciąży i jestem bardzo zadowolona. Nie płacę ani grosza bo chodzę w ramach NFZ do przychodni na Długiej. Stać mnie na prywatne wizyty ale po co płacić skoro można bezpłatnie miec tak fachową opiekę. Naprawdę polecam, to wspaniała, miła, ciepła i cierpliwa lekarka.

Gość kruchoscporcelany
Tak jezdzicie po Pani Doktor.. jest masa lekarzy ktorzy nie dogodza wszystkim, baaa nikt wszystkim nie dogodzi. http://ranking.abczdrowie.pl/d/1346,beata-chmura tutaj sa same pozytywne o niej opinie. Sama jestem pacjentka i wiem ze to znakomity lekarz, cierpliwy i z duza wiedza.. Chodze do niej prywatnie w Optimal-medzie na Zakopiańskiej 166 w Krakowie i szczerze polecam! Ginekolog to taki lekarz do ktorego na NFZ nie bede chodzila bo w gabinetach panuja obskurne warunki!

Gość kruchoscporcelany
Tak jezdzicie po Pani Doktor.. jest masa lekarzy ktorzy nie dogodza wszystkim, baaa nikt wszystkim nie dogodzi. http://ranking.abczdrowie.pl/d/1346,beata-chmura tutaj sa same pozytywne o niej opinie. Sama jestem pacjentka i wiem ze to znakomity lekarz, cierpliwy i z duza wiedza.. Chodze do niej prywatnie w Optimal-medzie na Zakopiańskiej 166 w Krakowie i szczerze polecam! Ginekolog to taki lekarz do ktorego na NFZ nie bede chodzila bo w gabinetach panuja obskurne warunki!

Gość kruchoscporcelany

Gość gość
P. Chmura ma jakies problemy do mnie tez podeszla ostro. Jak sie poplakalam to powiedzial ze jestem nienormalna bo jej corka w moim wiwku juz dziecko bawi chyba cos ja boli ;d