Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Załamana panna

OSIAGNIJMY WRESZCIE NASZE CELE!!! SCHUDNIJMY RAZ NA ZAWSZE!!

Polecane posty

Gość Zgubiłam czerwoną parasolke
Sorki, nie mam specjalnie czasu pisać, ale wszystko ok. Zjadłam śniadanko, wypiłam kubusia, teraz idę coś zjeść :):);)

hej dziewczyny;) jak wy w weekend przestezegacie diety u mnie rodzice mowia ze mam jesc to co wszyscy i ja jem a zawsze jak troche jem to potem moge nie przestwwac;( ale mimo to widze ze jestem szczuplejasza niewiela alee napewno troche;) pozdrawiam i milego dnia;*

Ja też chcę zrzucić parę kg. Mam 16 lat 175cm wzrostu i ważę 67kg. Najgorsze są moje uda, jakby nie one nie byłoby tak źle. Ja codziennie jeżdżę na rowerze około godziny i biegam 30minut. Ograniczam słodycze i nie jem nic po 18:00. Nie stosuje zadnych diet, po prostu staram sie nie jesc za duzo. Poya tzm pije duzo wody i zielona herbate. Pozdrawiam!!! :-)

hej! no jak mamy osiagac wspolny cel skoro wszyscy spia! ja nie spie i chce porozmawiac .... o niejedzeniu.... przed snem oczywiscie :)

hej dziewczyny!! gdzie wszystkie sie podzialyscie napiszcie co u was slychac i jak efekty u mnie wczoraj byl dzien kryzysowy, a mianowicie jadlam wszystko;( ale teraz mam dobry humorek i o 11 ide na rower poki nie pada Milego dnia;*;*

siemka kurcze ja dziś miałam zaczać ale wszamałam już rogala francuskiego , postaram sie do wieczora trzymać dietke i oczywiscie rowerek też :D

U mnie ok, już czwarty dzień bez słodyczy! Jakoś się trzymam. Ja też zaraz idę na rower. Wcześniej biegałam. A jak u Was Dziewczyny?

to ja ;) Zgubiłam czerwoną parasolkę. Zważyłam się dziś waże ok 65kg... przy 174cm nie wygląda to może źle, ale nie cierpię mojego brzucha :(

zgubilam czerwona parasolke witaj pod nowym nikiem;) a co do bezucha to musisz cwiczyc nie ma rady co wy na to zebysmy \'razem\' cwiczyly moze to by nas bardziej zmobilizpowalo. ja nawet juz mam wymyslony plan treningu ale dopiero od poniedzialku bo bede milal chate wolna a ile czasu dziennie poswiencacie na trening? jak u was z dieta u mnie nawte dobrze no moze gdyby nie te lody ktore pochlaniam litrami;););) dziewczyny gdzie wy sie wszystkie podziewacie???

hej dziewczyny;) jak wakacje wam leca ja dzis wyjezdzam na wioske;) ale tam zamiezam kontynuowac diete;) mam nadzieje ze jak wroce to ten temat sie troche rozwinie. nie bedzie mnie 2 tyg POZDRAWIAM I DO ZOBACZENIA WKROTCE;*;* MILEGO DNIA;* ps tylk niech nie upadnie man ten topik trzymam kciuki za was wszystkie zebyscie osiagnely swoje cele;) PAPAP ;*;*