Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Liga24

siedze i rycze

Polecane posty

ehh dziewczyny trafic na dobrego faceta to dzisiaj naprawde jak wygrac w Totka, takie mam zle zdanie bo widze co sie dzieje dookola;/ dobry facet to skarb

myszko co za palant z tego twojego faceta!!! zwykly klamca brzydze sie klamstwem;/

Gość samasama
wiedziec co powiedziałam mu żebyśy się dziś spotkali bo ja jutro wyjezdzam i żebyśmy sobie wyjaśnii na żywo a nie gadka przez telefon a on że dziś nie ma czasu!!!

Samasama przestan do niego wydzwaniac i narzucac sie. Olej go! Boze, zrozum, to menda, a nie facet! Daj sobie wrezscie z nim spokoj!!!Co ty chcesz z nim wyjasniac? To, ze zachowuje sie jak scierwo, a ty chcesz mu dac kolejna szanse? Przeciez tu nie ma nic do wyjasniania! Myszka, kurde, nawet nie wiesz jak bardzo ci wspolczuje.....a kto ich widzial razem? Wiesz, ze to ona byla? On zaprzecza?:(

moja znajoma ktorej wczoraj powiedzialam ze z nim ejstem mowi tak \" przeciez on ma laske , taka brunetka w ciazy \" no to przeciez to nie siostra :((( a jak mu napisalam wczoraj o tym napisal : \"to normalne ze bede sie z nia widywac od czasu do czasu\" ale to juz nawet nie chodzi o to , tylko ze klamal ze nie widuje sie z nia :( inaczej bym to odebrala gdyby przyszedl i powiedzial\" jutro spotykam sie z nia bo bla bla \" a on nic ...

paranoja czemu czasami takie fajne dziewczyny trafiaja na takich palantow niemytych!!

Hej dziewczyny, czytam te Wasze posty i smutno mi się robi. A ja narzekam na swojego, że czasem mnie nie słucha, olewa, jak się napije to cwaniakuje, bywa wredny, złośliwy i popisuje się przed kumplami jaki to z niego macho. Nie raz już rozmawailiśmy na poważnie co mi nie pasuje i co mnie boli, ale ONI to chyba mają jakieś blokady na słuchanie kobiet. Może nie jestem w tak smutnych sytuacjach ja Wy, ale mam nadzieję, że mogę się też pożalić...:( W końcu my babki musimy się trzymać razem. Zasługujemy na miłość i przede wszystkim na SZACUNEK.

nie wiem co zrobic , czy dac mu szanse, czy wysluchac... ale tak juz bylo kilka razy , pisze mi ze teskni , ze mu zle beze mnie itd ... qrwa

pewnie ze tak kazdy zasluguje na szacunek, zwlaszcza w zwiazku, czasami dobra metoda jest robienie tego samego co nasz ukochany, wtedy on wie jak sie my czujemy, ale to tez nie zawsze da sie zrobic, nie w kazdej sytuacji,

wiesz co Myszko on tak sobie pogrywa z Toba, zrobi jakis wałek a pozniej przeprasza, i tak na okraglo ile mozna!?

po tym wszystkim przyjechal pod moja prawce bo mialam jego dokumenty... wylacxzyl silnik , chcial wysiadac , powiedzialam ze nie musze wracac do pracy i poszlam ... musze sie chyba wyciszyc, sprobowac zyc bez niego, tylko nie wiem czy sie uda :(

Gość samasama
jednak stwierdził że ma czas się ze mną spotkać... wydaje mi sie że on po prostu robi mi na złość, że ja go olałam to on teraz się będzie odgrywzał Urażona męska duma....

dziewczyny moze wam wyslac ksiazek czemu mezczyzni kochaja zolzy?, sama ją tu dostalam moze to wam pomoze! oni was MUSZA szanowac zaslugujecie na to, pora sie zbuntowac

Ariane, a co to za ksiazka? Mozna ja wyslac na maila? chcialabym ja przeczytac...

Wiecie co ja myślę? My jesteśmy po prostu dla nich za dobre. Jak mój facet mnie o coś poprosi to jest słodki i kochany, a jak ja o coś proszę to w 90% zapomina. Już się nawet zaczęłam zastanawiać czy on to robi specjalnie... Myszka20...kurcze, serdecznie współczuję Ci Twojej sytyacji. p.s. czytałam tą ksążke i muszę przyznać, że ciężko jest to wszystko w życie wprowadzić, jak zrobiłam kiedyś eksperyment i zaczęła mzachowywać się tak ja kczasem ON to robi to pytał czy mi nie odbiło, bo dziwna jeste mi to go wkurza. Wtedy mu powiedziałam (może to był błąd), że ON właśnie tak się często zachowuje to mi powiedział że wymyślam.

mozna , moza... ksiazka jest o tym jakie kobiety lubia faceci ... napewno nie takie ktoreim wlaza \"w dupe\" bo oni to wykorzystuja tak naprawde

Gość GiaDeath
A JA CHCE KOTA ! DEVONA REXA ! ma ktos na zbyciu?;)

Gość GiaDeath
wywalcie tych facetow na zbita paszcze i przestancie z siebie robic takie meczennice!

ej dziewczyny, podeslijcie mi prosze jak ktora ma ta ksiazke. Moj adres: magda@mrdevries.nl A co do nadskakiwania facetom to naprawde dziewczyny nie mozna za duzo, bo oni to naprawde potrafia wykorzystac. Ja znam takiego sluchajcie, ktory siedzac w kcuhni i majac ZA soba szuflade sam nie wymie sobie lyzeczki tylko wola swoja kobiete, ktora jest w pokoju obok i ona leci i mu podaje ta zasrana lyzeczke bez slowa...przeciez to jaka paranoja... Moze to glupio zabrzmi, ale faceta trzeba sobie tez troche wychowac i NIGDY nie pozwalac mu sobie wchodzic na glowe i robic za niego wszystkiego..

Ja tez w pracy, ale tak mi sie juz nie chce siedziec... Myszka, jak znajdziesz chwilke, podrzuc mi ja na maila.

Gość aaa..
to ja też poproszę: regina-n@o2.pl myszko współczuję Ci naprawdę.. ale pomyśl on kłamał i oszukiwał przez tyle czasu..czy warto się męczyć??gdy przyjdzie dziecko wiesz przecież że on będzie spędzał z nią dużo czas ze względu na nie wtedy będziesz cierpieć jeszcze więcej..więc pomyśl sobie czy WARTO? a czułego zwyczajnego faceta mozna znaleźć:)

Gość aaa..
dzięki🌻