Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

coco szanel

natychmiast sie przespie z facetem

Polecane posty

jota w jote podobnym do boskiego antonio banderasa:) czy znajdzie sie tu choc jeden tak przystojny pan?

Gość ajajaj a bardzo podobny
być musi?

Gość lkjter
ja nie jestem przystojny ,ale ładny coś jak justin timbelake

Gość **banderas**
ja wygladam jak banderas tylko nie za madry jestem

coco jak go znajdziesz to zabieraj si edo dziela a po wszystkim mi go podrzuc :) tez bym takiego banderaska wykorzystala :)

a możesz przetłumaczyc stopkę?

Gość **banderas**
halo tu nieinteligentny banderas. Gdzie jestescie cizie?

Gość **banderas**
No to jak wystarczy wyglaad?

Gość **banderas**
a to sorki-odpadam

a w jakiej dzielnicy mieszkasz, słiti?

no powiedzmy 7 :)

Gość i co dalej

:)

No dobra, namyśliłam się ostatecznie jednak może być jakikolwiek facet, nawet menel z dworca PKP śmierdzący moczem i spirytusem kosmetycznym - byle tylko mnie ostro wyruchał w moją cuchnącą rozklapichę oraz w odbyt, zwracając przy tym baczną uwagę na wiszącą przy nim, niczym serce w dzwonie Zygmunta, potężną 20-cm hemoroidę :classic_cool:

s z a n e I oblesna podszywo, malolacie badz impotencie ríe mejor quien ríe el último, a tak w ogole ignor

zdesperowana jeszcze nie jestem, ale wszystko sie moze zdazyc :P niemniej jednak na pewno nie tak jak ta paskudna podszywa bleeeeeeeee

Gość Pentagon
Coco-każdy facet jest podobny do banderasa jak go postawisz na kanał:).Punkt widzenia zależy od pkt.siedzenia :).A tak na marginesie -masz ochotę -to podaj -wiek -wymiary-miejsce kopulacji-upodobania seksualne a nie tak na wariata czychać:). Skończyły się te czasy że chop na krowę i już cielę -chłopy dzisiaj świadome swojej wartości i żaden na śmietniku chu.a nie znalazł :). Jak to pisałaś najważniejsze to dobry seks i humor -całkowita zgoda:) Dawniej mówiono że żeby być szczęśliwym to trzeba mieć dobry humor i wolny stolec :).Buźka!

Nie jestem zdesperowana, ponieważ wiem doskonale, że jest wielu facetów, którzy mną nie pogardzą - i to pomimo faktu iż mam tak obwisłe cycki, że jak się przechylę na bok to mi sutek wchodzi do pępka. O moim powodzeniu świadczą moje liczne zdobycze seksualne, takie jak pan Marian (emerytowany SOK-ista z dworca Wrocław Mikołajów), pan Józef (56-letni kontroler biletów autobusowych w wałbrzyskim MPK), czy pan Stanisław (będący nieco przy kości (230 kg) rencista, a niegdyś pracownik oczyszczalni ścieków) - warto w tym miejscu napomknąć, iż ten ostatni zapłacił mi nawet za seks! Wprawdzie tylko 1 zł 30 gr, ale zawsze to miło z jego strony :)

chyba raczej dzis sie nie przespie z a'la banderasem. nie trace jednak nadziei:D zeby wiecej nie uzywac wulgaryzmow w jezyku ojczystym antonio b. udaje sie na spoczynek z moim ukochanym misiem :P adios

P.S. Mój ukochany ❤️ Misio ❤️ właśnie mnie zawołał! Powiedział do mnie \"Rób laskę szmato!\" - lubię, kiedy jest taki męski, mrrrrrauuu :)❤️

pentagon chyba nie mamy na mysli tych samych facetow. ja nie znam zadnego podobnego do antka, niestety. co ci przyjdzie z tego, ze podam ci kilka maloznaczacych cyferek. jestem Zdecydowana Optymistka Ladna Zgrabna Ambitna, w skrocie ZOLZA i uwielbiam perfekcyjny, wyrafinowany seks z nutka perwersji i wyuzdania :P:P:P hasta la vista!