Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Andrzej z Biłgoraja.

Czy to przypadek że człowiek zaistniał??

Polecane posty

Gość jedno jest pewne
nauka nie odkryla jeszcze wszystkiego i nie rozwiazala wszystkich zagadek wszechswiata. Wiec opieranie sie tylko na nauce jest glupota

Gość nauka nie Andrzej tak
Nauka nie odkryła, ale Andrzej z B. wie wszytsko!!!

Gość czy kiedy obrażałes
tutaj ludzi, to pewnie tez nie myslałeś o Bogu, jakoś trudno uwierzyc mi, że ratowałes jakąś dziewczyne, kiedy potrafisz byc tak niekulturalny i przykry w obejściu, czyz własnie twoj czyn, to co napisałes, nie świadczy o Tobie??

Gość czy kiedy obrażałes
faktycznie, brak Ci konsekwencji, jestes człowiekiem bez własnego zdania, tylko powielającym to co gdzies tam przeczytasz czy usyszysz..wolałabym chyba tego napastujacego zbira, który taki jest niz takiego obłudnego obrońce jak Ty...

Gość czy kiedy obrażałes
nie, bo jeszcze bedziesz chcial mnie obronic..hah

Gość wattcher
andrzej-a ja zrobilbym moze to samo z milosci do blizniego.Ja wcale tak nie mysle ze robie cos bo ktos mi to kaze,czy cos w tym stylu.Ja w to wierze,ze tak trzeba,bo Bog mi to mowi,a jak wiesz,wierzymy,ze On jest pod kazdym wzgledem najwiekszy.Natomiast popatrz sobie np.jacy ludzie rozpetuja wojny.Czyz to sa wierzacy?Alez to sa wlasnie ateisci.

Gość wattcher
Ja tu stane w obronie Andrzeja z Bilgoraja.Otoz moim skromnym zdaniem nie mozna w dyskusji atakowac osoby,zamiast jego pogladow.To sa metody nie fair-play.Wtedy atakowany zaczyna pod presja innych udowadniac ze nie jest wielbladem.Tak nie mozna.Dyskutujmy,wymieniajmy swoje poglady i racje.To nie ma nic do rzeczy jaki i kto jest.

Gość nie mozna atakowac
to prawda...ale to andrzej z bolgo...atakowal...kolezanke nazwal trollem...po czym wybielal sie ratujac rzekoma ofiare napastowanej osoby, owszem moze kolezanka N rownie zazarcie bronila swoich pogladow, ale nie mniej przyznala, ze kazde z nich moze meic racje, i zaakceptowala to, podczac gdy Andrzej uwaza jej wierzenia i innych tu osob za stek bzdur...chodzi o podejscie, nie o poglady...

Gość kiedys rozmawiałam
z Andrzejem i musze przyznac, że jak tylko ktos powie cos zupełnie odmiennego słyszy obelgi z Jego strony:(to smutne...(nie podam czarnego nicku)...a do tego bardzo często zdarza sie, że Andrzej stara sie mówić o czyms mądrym, a okazuje sie, że ma spore luki, nie byłoby z tym nic złego gdyby np nie udawał znawcy w kazdym temacie i nie traktowal tak przykro ludzi:(

Gość jednym slowem okazal sie
zwyklym psycho:(

Gość kiedys rozmawiałam
nie wiem, ale na pewno bardzo niemiłym człowiekiem..kiedys powiedziałam mu cos milego, bo z tego co mówił był smutny...a On zaczął wygadywać rzeczy typu, takiego, że wyszło, że ejstem banalna , prosta...itd..oczywiście to było w troche innym wyrażeniu, w każdym razie ja tylko wyraziłam andzieję, że się mu samopoczucie polepszy...naskoczył jakbym nie wiem co mu powiedziała...

Gość kiedys rozmawiałam
a ja ejstem naiwna , bo mnie takie rzeczy nawet od obcej osoby dotykają...:|

Gość smutne to
coz na tym forum nie brak pomylencow,najlepiej zacznijmy omijac go szerokim lukiem,moze nauczy go to wspolistnienia:D

Gość kiedys rozmawiałam
ja od tej pory sie w sumie do Niego nie odzywam...widzę po tym dzisiejszym topki i innych, że nie tylko mnie tak potraktował...a ma sie z anie wiadomo co...

Gość wattcher
OK-kochani,w takim razie mam taka jak wyzej prosbe do nas wszystkich.Ja sam jestem tez przez niektorych atakowany personalnie.Tez tego nie lubie.Nieraz gdy juz nie mam wyjscia tez odcinam sie tym samym-przyznaje sie bez bicia...

Gość jestem pewna że tak

Gość kiedys rozmawiałam
nie, nie oczerniam Cie, jestem tak głupia, że przejęłam sie wtedy tym, tym, że sprawiłes mi przykrość.....widze, że te pratyki stosujesz wobec wiekszości, więc widocznie masz taki styl bycia na forum...

Gość kiedys rozmawiałam
dokładnej daty Ci nie podam, bo nie pamiętam, ale było to może miesiąc , może dwa miesiace temu...mysle, że nie więcej...

Gość Andrzejku czy ty napewno
nazywasz się Andrzej bo poprzeczytaniu twoich postów pasujesz mi do mojego znajomego Krzysia też z Biłgoraja

Gość kiedys rozmawiałam
po tym jak mnie potraktowałes nie dałabym Ci numeru gg... cieszę sie , że byłam choć na tyle przezrona, aby nie dawac Ci Go wczesniej...a ąz do tego przykrego momentu sadziłam, że jestes okey...ale Ty musisz zawsze powiedziec cos tkaiego, co w Twoim mniemaniu czyni Cie wyzszym nad innych... powodzenia życze...to nie jest fajne, ani miłe..pa

Gość kiedys rozmawiałam
nie wyzywam sie...i widzisz, nie wiedziałam, że nie masz gg..a swojego Ci dac nigdy nie chciałam...nie jestem zawistna...chciałam wtedy tylko z kims pogadać

Gość I się dziwi dlaczego nie ma
dziewczyny...