Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Andrzej z Biłgoraja.

Czy to przypadek że człowiek zaistniał??

Polecane posty

Gość zapowiadalo sie ciekawie
niestety,uczestnicy nie dorosli do dyskusji.Dyskusja to wymiana pogladow,udawadnianie teorii.Kiedy zaczyna sie zwyczajna pyskowka,swiadczy to o partnerach:( Niestety dziecinada i niewiedza polaczona z malomiasteczkowym pieniactwem

Gość maniek z bramy
andrzej-chetnie dowiedzialbym sie od ciebie o tej ewolucji.Szczegolnie ciekawi mnie jak sobie poradzisz z...brakujacym ogniwem.Ze do pewnego stopnia wszystko co zyje ewoluuje-to fakt,ale bez przesady.Stad moje zlosliwe pytanie

Gość ukulele
zgadzam się,przecież nie o to chodzi w tej rozmowie żeby się kłócić i mam nadzieję,że nikogo nie obraziłam.?

Gość ukulele
mówią że to kłótliwy topik.

Gość maniek z bramy
OK,OK,-wprowadzam pokoj.Juz teraz.Andrzej-co z toba?Jestes?

Andrzeju oczywiscie masz racje, ale jedynie w 50% ..nie zaprzecze, że układ nerwowy odgrywa tutaj duza role, ale nie jedyną.... i obstaję przy swoim... bo gdyby było do konca tak jak mówisz, to bylibysmy zdominowani przez automatyzm pracy niektórych części układu nerwowego...

Gość ukulele
No widzisz Andrzej,to tak samo z dowodem na istnienie Boga:)

ukulele, ja uwazam, że jest to w dalszym ciągu rozmowa, nikt nie bluzga, nie krzyczy, nie obraża... a to, że Andrzej ma zupełnie inne poglady niz ja i ja sie na przykład z Nimi nie zgadzam....to chyba normalne biorac pod uwage ilośc ludzi zamieszkujacych te planetę:]

Gość nudne to już
zapowiadało się ciekawie, ale teraz to gra - udowodnię ci że jestem lepsza/y i mądrzejsza/y

Gość ukulele
chodziło mi o to że jeśli brak Ci dowodów to nie znaczy że On nie istnieje.

Gość maniek z bramy
no tak,tlumaczy zroznicowanie.Ale Arka Noego tez tlumaczy.Nie wiem czy widziales na Discovery o ile pamietam byl dokument,udowadniajacy fakt istnienia potopu.Wszystko tak jak w Biblii.To wszystko tlumaczyli naukowcy.Postanowili oni sprawdzic to co napisano o potopie w Biblii.Umiejscowili potop miedzy morzami Martwym i Marmara.W turcji.

to \"coś\", \"dusza\", różnie może to być nazywane.... gdyby to był sam układ nerowwy wszyscy na wszytsko reagowaliby tak samo.....

jesli mnie coz nudzi to zazwyczaj daje temu spokój, więc \"nudne to\" co tu jeszcze robisz??

Przecież mamy inne doświadczenia życiowe, różnice genetyczne, jestesmy jednym gatunkiem ale nie jesteśmy przecież identyczni. A co do kochania:nikogo nie kocham, mnie też nikt ale to nie ma wpływu na mój ateizm lub agnostycyzm

Gość U mnie
Andrzej ma plusa bo nie polemizuje z głupimi postami jak ty powyżej Noelio

ukulele, jak dla mnie dość słuszna uwaga:] i w moim własnym odczuciu (naprawde nikogo nie obrażam), gdybym wierzyła wyłącznie w samą naukę - nie czułabym szczęścia, a czułabym się bardzo ubogo... ale tak jak to jest, ile ludu tyle pomysłow na życie:]więc dopuszczam inne odczucia w tej materii, aczkolwiek ich nie rozumiem:]

U mnie ---> Andrzej załozyl tego posta, a skoro ja z Nim polemizuję, (a polemizuje z głupimi postami) to znaczy, że ten post jest głupi? wiesz, nie wyszła Ci obrona , i chyba obraziłes nie tylko mnie, ale i Jego...

Gość U mnie
kolejny plus dla niego

Gość U mnie
i głupie posty to nie chodziło o posty A z B. no ale ty już wiesz swoje...

Gość no cóż...
Andrzej z Biłgoraja. " a czym jest miłosć jak nie wytworem mózgu???????" CZYM ?????? i tym wytworem kochasz????....... interesujące. Moim zdaniem miłość podlega emanacji jest odczuwalna jest też widzialna. Miłość jest JAK. czy Andrzeju jesteś bezczujem?

Gość U mnie
ja też :P dobranoc

Andrzeju, zadałam mało konkretne pytanie, wtedy odnosnie kochania..ale to juz niewazne, nie zamierzam Cie pognebiac, natomiast myśle jednak odmiennie:]

Podziwiam tych którzy wchodza, aby obrazic rozmówców, nie wnoszac nic do rozmowy...brak zrozumienia tematu? czy nieumiejetnośc czytania? równiez zycze dobrej nocy i tak tak wiem, kolejny plus dla Andrzeja:]

Gość ukulele
ja mówię już dobranoc,może do jutra?;)

Gość no cóż...
"nie jesteśmy przecież identyczni." :) tak jak płatki śniegu. Każdy inny i to jest piękne.