Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fistaszka

najgorsze imiona swiata!!!- biedne dzieci

Polecane posty

Gość cxzcxz
kociaczek666 - Analiza ?

Gość a mi się podobają
takie imiona...wszystkie pierwsze imiona tych dzieci podobają mi się...drugie już nie...bardzo podoba mi sie Kewin....sama bym tak dała dziecku na imię...tylko przez ''V'' a nie przez ''W''....KEVIN---BARDZO ŁADNE !!!!!!!!

Gość a mi się podobają
czemu od razu biedne dzieci?...ja bym wolała mieć na imię Nikol niż Zofia....każdy ma inny gust...skoro rodzicom takie imiona się popdobają i sobie wymażyli że właśnie takie imię dadzą dziecku i są szczęśliwy i o to chodzi....gówno was powinno obchodzić jak ludzie dają SWOIM dzieciom na imię...

Blanka b. ładne imię ja znam jeszcze Antonine - która miała nazywać się Tekla lub Kunegunda :-o

Gość najlepiej polskie imionka

Gość jh2
a ja znam Estellę

ja mam koleżanke Sonię... w dzieciństwie wszyscy mylyli ja z sunią :/ i uważali ze to imię dla psa...

nie jest tak źle:) te imie przewijało sie juz z pare wielków w naszej kulturze:) to co innego niż typowo amerykańskie imiona, które w naszej są raczej czymś egzotycznym:)

Gość a mi się podobają
Antonina...jak stara baba

Gość najlepiej polskie imionka
niektóre sa beznadzeiejne nawet polskie naprzykład stasia zosia czesia ble

Gość hbhgbhg
tez znam Denisa tylko dzieci wolaja na niego Denis-penis suuuuper

Gość ...MIsia..._lka
Miałam być Stellą albo Diana...zostałam Natalią...hmmm... chyba najlepsze co? :D

Bardzo nie chciałabym mieć na imię Zofia, Helena, Maria albo Antonina i miałabym o to żal do rodziców. Żalu nie mam, bo mam na normalne imię, ale na pewno ucieszyłabym się gdybym miała takie bardziej amerykańskie imię np. Sandra, Nikola.

mojemu koledze chcieli nadac na imie Kalasanty, malo sie nie poplakalam jak nam to opowiadal

Anyżówka ahaaaa to dlatego nie na kafe też Cię nie widywałam :classic_cool: :D :D :P

nauzyka, ja sie musialam powstrzymywac, bo nie wypadalo tak calkiem roftla walnac bo sie chlopina peszyl

no ale ja nie wiem jak mozna nadac tan na imie dziecxku, no przeciez pozniej cale zycie ma sie przegwizdane, a juz w szkole podstawowej czy jak to jest teraz w gimnazium to juz ogolnie psychicznie dziecko bedzie zniszczone no ale Kalasantym okreslalismy go czasami miedzy soba, i byla polewka na calego :D

dzisiaj siedze, bo mam ostatni tak naprawde dzien wakacji.. 😭 PS. idiotyczne jak dla mnie te \"amerykanskie\" imiona rodem z filmow i seriali. mozna pomyslec, ze rodzice to jacys telemaniacy :P