Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość solansz

Krótkie kawały hihihihihi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość solansz

Wraca mąż z pracy do domu. Wchodzi do sypialni i zastaje żonę w łóżku z jakimś facetem. - Co wy tu robicie? Na to żona mówi do kochanka: - Mówiłam ci, że to idiota.

Gość solansz
Mąż przyłapał żonę z kochankiem. - Stasiek, Ty tu? - patrzy na niego zdziwiona. - To z kim ja leżę w łóżku?!

Gość ida 3 tampony i spiewaja
:było nas trzech w kazdym z nas inna krew:O

Gość solansz
Żona wróciła z wczasów. - Czy byłaś mi wierna? - dopytuje się mąż. - Tak samo jak ty mi... - No, moja droga, ostatni raz pojechałaś na wczasy.

Gość solansz
- Jakie są rodzaje kobiet? 1. Rusałki - ten mnie rusał, tamten rusał. 2. Damy - temu damy, tamtemu damy. 3. Kotki - ten mnie miał, tamten miał. 4. Złote rybki - rypią jak złoto. 5. Słomiane - rżną się jak sieczka. 6. Pobożne - najchetniej leżą krzyżem. 7. Dziecinne - co do rączki, to do buzi. 8. Chemiczne - rozkładają się w temperaturze pokojowej. 9. Partyjne - przyjmują wszystkich członków. 10. Domatorki- byle komu, aby w domu.

Gość solansz
Rodzina kowalskich jedzie na wakacje. - Stop! - krzyczy nagle pani Kowalska. - Zapomniałam wyłączyć żelazko! Musimy wracać, inaczej spali się nam dom! - Spokojnie, kochanie - mówi jej mąż - Nie będzie pożaru. Właśnie przypomniałem sobie, że nie zakręciłem kranu w łazience!

Gość solansz
Siedzi baca i łowi. W końcu słyszy głos : -Tu nie ma ryb! Jednak nie reaguje,w końcu znowu ale teraz głośniej -tu nie ma ryb!! Jednak nie reaguje w koncu znowu -Tu nie ma ryb!!! Baca pyta się -a kto to mówi?? -Kierownik lodowiska.-odpowiada głos

Gość solansz
Siedzi góral na kamieniu i myśli. Podchodzi turysta i pyta: - Co tak myślicie? - Waham się. - Czemu się wahacie? - Wczoraj z żoną byliśmy na weselu. Mnie pobili, a żonę zgwałcili. - No i? - Dzisiaj zaprosili nas na poprawiny. Żona idzie, a ja się waham.

Gość solansz
WE WTOREK BACA IDZIE PRZEZ MIASTO I TRZYMA W RĘCE KSIĄZECZKĘ DO MODLITWY TURYSTA GO PYTA A GDZIE TO BACO IDZIECIE/ NA TO BACA ODPOWIADA DO BURDELU DO BURDELU Z KSIĄŻECZKĄ DO MODLITWY NO BO JAK BĘDZIE FAJNIE TO ZOSTANĘ DO NIEDZIELI ODPOWIADA BACA