Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

helen_doren

szukam przyjaciółki

Polecane posty

Jak będzie chlapa to będziesz siedzieć w domu.:D No,chyba,że się deszczu nie boisz?:) Chociaż,ja nie lubię łazić nigdzie jak pada deszcz.Tym bardziej na zakupy,albo jak jest jakaś imprezka typu Jarmarku. Dużo psów było na wystawie? ♥♪♫

pojde nie zaleznie od pogody ale przyjemniej jest gdy słoneczko swieci a piesków sporo sporo gdyby nie burza to do samego konca bym została :P bo ja jesli chodzi o piesyyyy to bardzooooo mam zamiłowanie :))

Ja też mam psa,koty i jedną(!)kurkę.:D A mój facet ma króliczki:mamę,tatę i sześć młodych.:) Mój pies uwielbia króliki,tylko mu powiem:\"Idziemy do trusi\"?,to pędzi do nich jak szalony.:D Dzisiaj pewna dziewczyna dała link do forum o psach.Chyba się zapiszę. A Ty?Chciałabyś? ♥♪♫

Już się robi:) http://psy.phorum.pl/ to teraz się zapiszemy,czy później? To jest nowe forum.Widzę,że dopiero powstało.Będziemy tam jedne z pierwszych.Lubię pogadać sobie o psach. Za bardzo nie mam z kim,bo moje znajome,albo nie posiadają psów,albo nie bardzo je lubią.:( I tak to jest.:O ♥♪♫

Ja sie próbowałam zarejestorwac ale cos mi internecik zamula dzisiaj ja sie pozniej zarejestruje ale Ty sie wtedy juz dzis mozesz zarejestrowac i powiesz mi czy fajnie sie gada :))

Chodzi o to,że na razie nie tam z kim gadac:D To jest nowe forum,widzę,ze jest po jednym poscie dopiero. A byłaś tam w ogóle?Czy nie możesz wejść? ♥♪♫

Byłam włąsnie widzialam jakas jedna dziewczyne to moze zaczekajmy pare dni az sie rozkreci :)) moze jakies fajne fotki dadza piesków a jaka jest Twoja ulubiona rasa :)?

Ja się zarejestruję też jutro.:) Czyli będzie nas trzy.Następni też dojdą,nie ma obawy.:) Ja najbardziej lubię owczarki niemieckie,ale długowłose.:) Miałam suczkę tej rasy.Niestety,odeszła 1,5 roku temu:( Teraz mam mieszańca.Nie miałam wyboru,ktoś go podrzucił.Takim ślicznym szczeniaczkiem był.Teraz też mu nic nie brakuje.:) Moja siostra,miesiąc temu przygarnęła psa,też podrzutka.Okazał się być sznaucerem.Wyobraź sobie,że też takim małym szczeniaczkiem jest.Ludzie sumienia nie mają,nie wspomnę o sercu.......:( Mo brat też ma przybłędę.Przybłąkał się do nich w zimie.Miał sznurek na szyi.Podejrzenie jest takie,że ktoś go przywiązał do drzewa w lesie,ten się zerwał i szczęśliwie trafił do mojego brata. A TY?Jakie masz pieski?Rasowe,mieszańce.....? ♥♪♫

Ehmmmm nie rozumiem takich ludzi ja mam pekinczyka i yorke a kiedys miałam czarnego kundelka biegał w samopas miedzy ulicami pełno samochodów podszedł do nas i nie moglismy go zostawic przeciez :// ja ostatnio przez przypadek natrafiłam na brutalna sprawe ale nie bede o tym pisac bo sie rozkleje znowu :((

---------Marketa, od godziny zagladam na gg, ale jestes niedostepna. Chcialam pogadac o facetach i troche sie pozalic, bo sama wiesz jak jest... Niestety jutro o 19.00 znow przyjda panowie do dziur i niebardzo bede wieczorem dostepna. Wczoraj mialam niezla awanture przez te dziury!

My z facetem zastanawiamy sie nad zakupem zwierzatka. Mamy trzy opcje- Chow Chow, Syberian Husky albo kociak brytyjczyk. Sama nie wiem co wybrac, bo wszystkie sa cudne. Mieszkam w bloku, wiec to chyba za bardzo ogranicza takiego duzego psiaka.

Nie,nie lepiej nie pisz!Mam tak tak samo jak Ty,zaraz beczę😭 Nie mogę czytać o okrucieństwie ludzi:( Pewnie zauważyłaś na Ogólnym topik,o psie przywiązanym do drzewa? Sam tytuł mówi za siebie,weszłam tam,ale czym prędzej uciekłam.... Mówię Ci,ZGROZA! Te Twoje rasy są bardzo sympatyczne.York oryginalny czy ma domieszkę innej rasy?A pekińczyk?Też czysty rasowiec? ♥♪♫

Wiesz uwierz mi ze w tamtym wypadku przywiazanie do drzewa byłby nagroda ;(( nie czyste raski mam a moj pekinczyk to mniej wiecej wyglada jak mały gremlinek :D duze wyłupiste oczy jezyk na wierzchu gruba włochata kuleczka :D i zazwyczaj w czyms w pyszczku :P kochana laleczka moja :)

Migota No cóż,sama widziałaś,że rozmowa nam nie wyszła.:( A ja tu sobie z Niunią gawędzę:) Jeśli mieszkasz w blokach,to nawet nie myśl o dużym psie,a w szczegolności o Syberian Husky.Te psy potrzebują BARDZO DUZO ruchu.I to codziennie.Muszą przebiec parę kilometrów dziennie,aby utrzymać kondycję. Lepiej weźcie sobie kota.Piszę poważnie. Psy dużych ras się po prostu męczą w blokach.A już jeżeli chcecie koniecznie psa,to weźcie sobie pieska małej rasy,np.takiego jak ma Niunia---->York albo pekińczyk. ♥♪♫

nniiuunniiaa pekińczyki są fajne.Od mojego faceta kuzynka miała,ale nie był czystej rasy.Mimo to fajny psiaczek był.Piszę był,bo odszedł miesiąc temu.Miał 17 lat.Poważny wiek jak na psa,prawda? ♥♪♫

Hey Migotka :) wiesz Yorki sa bardzo hałaśliwe pekinczyki poduszczki przytulanki wiesz gdy płacze ona zawsze do mnie podchodzi i sie kładzie koło mnie i jak na nia patrze to ona ma wtedy szklane oczy wyglada to tak jakby płakała ze mna no i jak Ci cos spadnie na podłoge to nie bedziesz sie musiała schylac bo to takie małe odkurzacze sa :D

--------Marketa------Nie rozumiem czemu twierdzisz, ze rozmowa nam nie wyszla... Nawet nie wiesz co ja mialam wczoraj w domu. Meble powynoszone, wszedzie pył i brud, wrzeszczący na balkonie sąsiedzi, itp. Komp byl włączony w drugim pokoju i zaglądałam kiedy tylko mogłam. Nie dało sie pogodzic wszystkiego na raz, abardzo chcialam chociaz przez chwile z toba pogadac, bo tak sie umowilysmy. Szkoda, ze tak szybko mnie ocenilas i w zasadzie chyba skreslilas...

Pekinczyki to ogólnie rasa długozyjaca bo zyja nawet po 20 lat a Yorki np przez wzglad na swój nerwowy tryb zycia zyja juz krócej ale to tez chyba zalezy od psa tak jak z ludzmi jeden zyje dłuzej drugi krócej 17 no to juz dziadzio albo babcia ale powiem Ci moja laleczka ma 13 a zachowuje sie jak szczeniak :D nikt jej nie daje wszyscy góra 6 latek mam nawet filmiki z nia podesle jak zrzuce na kompa jak da rade wysłac na maila :)

Migota,nie wyciągaj pochopnych wniosków.Ja napisałam,że wczoraj nam się rozmowa nie kleiła.Przecież wiem,co miałaś w domu.......:O A dzisiaj Tlenu nie włączałam bo jak widzisz gadamy z Niunią o psach:) Nie skreśliłam Cię,nie przesadzaj......🌻 Niunia,to był dziadzio:D Mój obecny psiaczek ma 6 lat,a zachowuje się jak szczeniak:O Taki mały swirek:D Gdybym miała Twojego maila to bym Ci wysłała jego zdjęcia.Mam parę na kompie.Nowych też mam parę,ale muszę dopiero dać na kompa. Ty jak masz coś to możesz mi przesłac.Adres mailowy mam pod nickiem. Mam już zdjęcia kotka od KaleidoStar.Śliczny,mały kociaczek.....:) ♥♪♫

okazuje się,ze nie mam na kompie fotek mojego psiaka jak był mały.:( Mam tylko te,które robiłam niedawno,ale zaraz zeskanuję i Ci wyślę,Niunia.Rano sobie pooglądasz.:) A teraz mówię wszystkim-dobranoc,spokojnej nocy ♥♪♫