Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*qrcze*

luźne dziewczyny.....wiedziałam !!!!!

Polecane posty

popatrz, no wyraźnie chce cie ten wawiak przekupić i powyrozdzirać... :P mi pogody nie przysłał... :O o! ja samotna i niechciana!!! 😭

Ja mam pytanie do Blondasa - czy w ogóle jeszcze będzie jakieś spotkanie ??

Rozmowa 2 zakonnic: - Tak sobie myśle Faustysiu, że chyba rzuce ten zakon i zostane jakąś znaną zagraniczną piosenkarką. - Zajebiście!

stic-> nie wiemy, Blondi znikneła... może zrobiła to na co ja sie nie moge odważyć, porwała wypłaty i uciekła do Meksyku... albo-wersja nie dla dzieci- po licznych ostrzeżeniach Pani Cenzor i kasowaniu wypowiedzi... skasowali samą Blondi.... :classic_cool:

Idą sobie dwie zakonnice ulicą i spotykają dwóch metali. Jedna do drugiej ze zgrozą: - Ojej, oni chyba w życiu nie widzieli prysznica! Zakonnice poszły, a metale miedzy sobą: - Ty, co to jest prysznic? - Nie wiem, jestem niewierzący.

stic o jakiego blondasa pytasz bo tu same blondinki jak nie z włosów to z zachowań :P Spotkanie bedzie jak najbardziej całą noc bedziemy balowac teraz tylko mamy problem Stolica czy Mazury :O

spać... 😴 kiedy wraca Energy? to jeszcze tydzień, nie?? i jeszcze raz spać..

czesc blubla :) Ponedziałek to najgorszy z mozliwych dni :):):) Ja tez dzis nie mogłam wstac :O

jaki tydzień............?? ja chcę jeszcze tydzień urlopu.... zwłaszcza że podobno ma być w końcu lato (tęskniliście za mną tak samo mocno jak ja za Wami? :) )

jej i martwilismy ze topick nam skasowali a Ty nas nie znajdziesz :) Oj dzialo się tutaj działo ;) Opowiadalismy sobie jak to na golasa stacv na stopie nie mozesz bo ciagle jakies deszcze :P

wyznam całą prawdę choć nie wszystkie komórki miąły zasięg, internet był :). ale laptopa okupwała zgraja nastolatków, a każdy ruch w internecie był śledzony bacznym młodym spojrzeniem. Przecież stara ciotka nie może deprawować młodzieży i włazić na życie erotyczne i udzielać się na topiku wspierajacym luźne dziewczyny :D:D. Zacisnęłam zęby i trwałam w tęsknocie Poza tym - opaliłam się . znaczy słońce było :p

wow nieeeee wyslij fotki z opalenizna ;) Masz farta ze wawiak na wyjezdzie bo juz by ci nie popuścił obiecalismy sobie ze bedziemy twoją opaleniznę oceniac :P

:) foty same niewyjściowe są :o, ale coś tam wyskrobię dla Was :) Qrcze, jaką ja dizś chwilę grozy przeżyłam, kedy w moich tematach nie było naszego starego topiku. Poczułam się jak dziecko w tłumie :( Dzięki za linka do tego 👄, dobra kobieta z Ciebie :)

czee Energyy :) jak fajnie.. teraz wiesz jak ja sie czułam po urlopie.. :O trzymja sie dziewczyno, bo to ciężkie kilka dni bedzie.. przejsciowych-pourlopowych a foty ja też chce.. oj, wawika bedzie sie buntował, hihi..że my mamy a on nie..

Blubla :) - Cze Laleczko :) Kiedy wraca nasz kolega, bo nie wiem czy ja się w tym marazmie wygrzebię ze zdjęciami do jego pwrotu... :) Dziś nawet nie mam zamaru rozdrapywać ran i oglądać zdjęć ;)

wawiak teraz sie wyleguje leniuch jeden ;) echhhh za to mamy innego luznego :) Krytyk chłop z Mazur i zapraszał nas tam teraz mamy dylemat stolica czy Mazury :P

niech już się skończy ten sezon urlopowy i nikt nikogo nie drażni :) Mazury rządzą! PS. Jestem niepocieszona, ze nie ma tamtego topiku :(. Trzymałam się myśli, ze dziś sobie poczytam, co tam natworzyliście a tu dupa blada :O

nieeee zaraz jak wyjechałas w piatek nam go zlikwidowali :( juz sie prawie z wawiakiem na romans piątkowy umówiłam a tu bach!!!! i topicku nie ma :( ehhhhh ja to mam pecha :o

no coś ty, tyutaj masz pełne 16 stron... i to pełnych treści... erotycznych oczywiście, bo zmusza nas do tego dział erotyczny... ale krytyk zachował sie z klasą i jak przyustało próbował sie dobrze zareklamować, że 3 na 1, że mniam i wogule.. :P:P

nawet fotki chciał wysłac tylko tak jakos nas chciał do tego zmusic w pierwszym podejciu oczywiscie ma mniejszą siłę przekonywawcza niz wawiak i nie dałysmy mu się \"zbałamucic\" jak nas przed wyjazdem wawiak poprosił...narazie trzymamy sie dzielnie :P

Nie płacz, jeszcze się umówicie, zobaczysz :) Hehe, szef przyszedł, popatrzył na bezład na biurku , uśmiechnął się ze zrozumieniem i zamknął drzwi z drugiej strony. Ludzki człowiek :) A organizm domaga sie codziennej dawki alkoholu.. Czy przez dwa tygodnie można popaść w uzależnienie?

.. ny z qrcze to gotowe, tylko miejsce i bach od zaraz na mazury, ale nas Alex zatrzymała, bop jej sie wiek i doswiadczenie krytyka nie podobał.. :O i dupa ! ani stolica nie wyszła ani mazury.. życie jest ciężkie... :classic_cool: a może 😴 sama nie moge sie zdecydować..

Tu przyjeżdżajcie :) ale.. (nie wiem czy powinnam to pisać, bo stracę koleżanki.. boję się okropnie.. no dobraaa...) nie ma już wiśniówki :( przepraszam

blubla Krytyk to tez taki jakis mało zdecydowany zauważyłas??? jakby był konkret to juz byśmy były umówione na wypad ;):P

i zdjęcia by miał, ale co tam.. jego strata, teraz to mysle, że jak on pierwszy nie przesle, to nas nie zobaczy jego strata, bo w końcu może nie medialne z naj ciacha, ale kawał luźnych i sexownych babek z nas jest, nie;)

oj, Energy nie tak ostro, fajny jest ale musi jeszcze powalczyć.. żadnych zdjęć.. a propos wiśnióweczki-dzisiaj by mi sie przydała chyba działa \"solidarność jajników\", bo ja też jakbym miała doła pourlopowego a może to tylko \"poniedziałkowy dół\"..