Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chłopiec czy dziewczynka

chłopiec czy dziewczynka?

Polecane posty

Gość frisbee
Nie wiem czy dobrze rozumiem tabelke... Mam 27 lat i planuje poczecie.....jesli uda mi sie w tym miesiacu(08) to bedzie syn,a we wrzesniu(09) corka?

no ja tez nie rozumiem tej tabelki,kto podpowie na przykladzie?

.Tu jeszcze raz ja.Co do brzuszka to mały rozlany miałam na Ewcię,zaś na Pawełka wielki szpiczasty,taki duży że butów nie mogłam wiązać.❤️

Gość mama roczniakaaa
heh... zrobiłam sobie to na noworodku: Wynik: Na 31% będzie to chłopczyk. Na 69% będzie to dziewczynka. A mam chłopca:)

Gość frisbee
czekam na podpowiedz dot.wykresu!!!!

Gość a u mnie
Tabela nie sprawdziła sie 2 razy za pierwszym razem wg niej to powinnam miec chłopca i teraz tez -jestem 8 miesiac i na 100% bedzie druga córcia.Przy pierwszej ciazy zajadałam nie zazerałam sie słodyczami i miałam przeczucie ze bedzie dziwczynka a teraz nieraz mam ochote na ogórki,piwo(normalnie to nie lubie piwa a teraz staram sie nie pic ale ten gorzkawy smak wydaje mi sie cudowny)i słodkosci. A ta tabelka jest do dupy,bez sensu bo załuzmy ze kobitka ma21-sze urur. w maju a tabele sprawdza w marcu ,wiec patrzy na20lat a dziecko było poczete w styczniu -wychodzi syn. Ale jak se by patrzyła w czerwcu (bo np. dopiero wtedy załozyła w domu internet-hehe ;-) ) to juz patrzy na 21 lat i wychodzi córcia. Totalna bzdura ta tabela, a ze sie nieraz zgadza to przypadek (potwierdzajacy regułe)

ja cała ciaze miałam ochote na słodycze byle co aby słodkie i urodziłam synka:)

do a u mnie... a moze w tej tabelce chodzi o to ze sprawdza sie wiek jaki sie miało w chwili poczecia a nie wtedy kiedy ktos otworzył sobie tą tabelke i sprawdza wiek w tej danej chwili bo wtedy to rzeczywisice było by bez sensu.ja jak sprawdzałam to brałam pod uwage miesiac poczecia i ile ja wtedy miałam lat i wtedy zgadza sie ze syn i mam syna.sprawdziłam jeszcze u dwoch innych osob z rodziny i tez sie zgadza.ale nie wiem czy to przypadek czy rzeczywiscie cos w tym jest.

Gość bziczek
moje upodobania smakowe sie nie zmieniły. Czekam na dziewczynkę, ale od zawsze byłam nastawiona na kwaśne. Ogórki kwaszone, kwasna jabłka, wisnie, wogóle owoce w przemysłowych ilościach. Słodycze lubie, ale gdyby ktoś kazał mi wybierać to zdecydowanie owoce. Na tych testach dot. płci dziecka wychodziło mi zawsze pół na pół.

Gość NIKI..
ja od kad jestem w ciazy jem slodkie nie mialam wymiotow ani zadnych objawow ktore ciezarne przechodza,i na usc lekarka powiedziala ze syna bedziemy miec.a ja jak nie zjem nic slodkiego przez dzien to mnie szlak ttafia i kreci mi sie w glowie:):)

A ja normalnie tonami wchłaniam słodkości...byle co byle słodkie:czekolada,drożdzóweczkli, ciasteczka...muszą być i już...a kwaśne i ostre wcale...w ogóle mnie nie ciągnie.... I jeszcze sporo owoców:tych słodkich jak nektarynki, arbuz itp:) Podobno na USG pokazała się dziewczynka:D

Gość Jaaa31
Co do tej tabelki to też sie zgadza bo robiłam i wyszło mi ze dwóch synów i tak mam jeden starszy a drugi młodszy teraz teżoczekujemy dziecka ale płci jeszcze nie znamy a wyszło mi że córa zobaczymy czy tak bedzie