Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Madinnpanic

styl emo

Polecane posty

Gość kufka
Czy wy w ogóle wiecie co to jest emo ?? Jakbyście były emo to raczej byście tu bzdet nie wypisywały ;) Green day emo ? błagam was ! Litości, zaraz mi tu z tokyo hotel wyjedziecie że są ikoną muzyki ! Tak naprawdę to jesteście marnymi podróbami, na których zarabiają sklepy odzieżowe itp, przereklamowane i komercyjne, a to raczej nie jest EMO :) Natapirujecie włosy, powycinacie w cały świat, pomalujecie oczy jak panda, paznokcie i zalożycie groszki i się wyróżniacie ? Przejdzicie się gołe, albo ubrane z zwykłe jeansy i biały top, to sie wyróżnicie ;)

Gość madafak
Dokładnie haha niech mi któraś odpowie czym jest EMO, jak dla mnie to jesteście wypucowanymi lalkami barbie i tyle.

Gość Sandrina
do madafak:sam jesteś lalą!!! A emo to muzyka przede wszystkim,no i styl ,emo się nie tną,ani nie płaczą,są róźni emo,ubierają się różnie,najważniejsza jest muzyka.Lecz się ,i nie obrażaj innych

Gość Love Emo***
Dla mnie ten styl jest czyms innym.:) od tego coo prawie większosc ludzi nosi ...;/ Emo to jest na miastka czegos tajemniczego ale i tez dziwnego ja tez jestem Emo ii kocham ten styl ii nie rozumiem was dlaczego tak o nas sązice DZIWOLONGI CHORZY UMYSŁOWO..;/ normalnie masakra ten styl czeba kochac:) Tak mam Grzywe na puł buzi oczy czarne zawsze i paznokcie 2 kolczyki na ustach..:) w języku 1 ii kochm swuj wygląd nigdy bym go nie zmieniła boo ja nim zyje .:** ii mam nadzeje ze nie kuurzy zmieniĄ o mnie i o innych emo zdanie :) bo to jest nasz włoasny wybur:) I CZEBA SIE POGODZIC Z TYM odjechanym stylem:) Pozdro:**

Gość jskdmskfmdklfmd
Ty się chyba powinnaś pogodzić ze słownikiem, bo kłótnie Ci nie służą ewidentnie..

Gość kruczyskowa
Kurde, dobra zgodzę się że są przypadki że fajnie wyglada osoba, oczy na czarno, jakiś fajny oszałamiający strój itp. ale po cholere te kolczyki :/ jakieś tapiry które ledwo się do autobusu mieszczą i zgrywanie że jaki jestem pokrzywdzony, smutny itp ? Nie chcę nikogo obrazić, ale zastanówcie się ile osób dla szpanu i lansu sie tak ubiera ? to jest tak jak z punkami, metalami itp. Ile sie uwaza za metali wielkich, nosi glany, długie włosy, ciemne ciuchy itd. a jak sie spytasz czego słuchają to wymienią komercję, albo co gorsza zespoły typu linkin park... porażka, i tak sami jest z EMO - 3/4 ludzi którzy sie maja za emo słucha jakiegoś tokio hotel ;| Te dziewczynki, które nie potrafią sie ubrać, mieć własnego zdania, naoglądają sie gazet, poczytają blogi i nagle : O! JESTEM EMO! poza tym w polsce przynależenie do jakiś grup jest tandetne ! bo nie wiem czemu ale się przyjeło że metale muszą się ubeirac na czarno i mieć tłuste włosy i tak robią :/ emo musi wygladać jak dziwka z japońskiej kreskówki i tak robicie, punki musza być wygoleni, mało kto słucha i kocha prawdziwą muzykę i nie jednoczy się z bandą przebierańców .. a szkoda, to jest zwykła tandeta, komercja, a to nie jest żaden styl bo o to tu nei chodzi !

Gość StrangeSt
Kocham ten styl, ta muzyke i wszystko co z nim zwiazane. I niech sobie inny mysla, ze nie mam wlasnego zdania i ze jestem wykreowana lalka przez gazety. G**no prawda!Ten styl mnie wyraza, jestem w nim soba i nikogo nie udaje!!! Emo dziwczyny, rozkrecmy http://-emogirlse-9.kipme.pl !!!

Gość Aga EmO is okey
Dla mnie emo jest okey sama myślałam nad tym czy by sie zrobić na emo ale mieszkam na wsi więc raczej nie bo było by pier*** xD

Gość magdag_1988
Mam 21 lat ,myślicie że jestem za stara na styl emo? mam qrtkie wlosy wiec zanim mi urosna do odpowiednej dlugosci bede jeszcze starsza..a głównie mi sie podobaja te fryzurki i make up,pozdrawiam.

Gość nigdy nie jest za późno

Gość magdag_1988
a czy nie bede dziwnie wyglądała? tymbardziej że mam qrtkie włosy zanim mi urosną bede sjeszcze starsza...a strasznie mi sie podoba te n styl...no i moje życe w pełni go odzwierciedrla jest mroczne i pesymistyczne :/

Gość Kocyk
kochm swuj wygląd nigdy bym go nie zmieniła boo ja nim zyje .: Kurwa,wyglądem żyjesz?

Gość tylko kup sobie cos bardziej
dojrzalego , np skórzane spodnie i bedzie OK

Gość Kocyk
Dojrzałego?Chyba pod tym względem,że skórzane ciuchy można było wybaczyć w 77' podczas wybuchu punk rocka na Wyspach,ale tak czy siak to wielki modowy błąd.Nie pisz dzieciom,żeby nosiły coś takiego :P

Gość widac ze nie jestes na czasie
skórzane i skóropodobne legginsy i rurki to teraz HIT ! (wszystkie gwiazdy zaczely je nosic)

Gość skórzana the best
swieta slowa - wszystkie gwiazdy i pseudo gwiazdy (m.in. doda, rutowicz), w takich obcislych a'la legginsy teraz chodza i trzeba przyznac ze wyjatkowo dobrze pasuja do styłów EMO i gothic ! przed chwila gdzies nawet widzialam dzis fotke laski emo w takie ubranej - zaraz poszukam jeszcze

Gość Kocyk
Fakt faktem,nie jestem na czasie,nie lubię wmawiania mi,że powinnam coś nosić. Ale do rzeczy. Mówicie o gatkach w typie wet look.To nie żadna skóra czy materiał skóropodobny tylko lateks.Spora różnica.

Gość nie tylko latex ta osoba ma
racje w tym samym stylu (najdrozsze) sa skórzane - choc rzeczywiscie z daleka moga wygladac jak jakies skóropodobny material, poczytaj sobie: http://moda.gazeta.pl/moda/1,77805,5552447,Skora_i_lateks.html

Gość nie tylko latex ta osoba ma
racje w tym samym stylu (najdrozsze) sa skórzane - choc rzeczywiscie z daleka moga wygladac jak jakies skóropodobny material, poczytaj sobie: http://moda.gazeta.pl/moda/1,77805,5552447,Skora_i_lateks.html

Gość Kocyk
W linka nie wchodzę,nie moja to brocha,piszę po prostu jak jest. Leginsy wet look to zwykle nie żadna skóra,która z daleka wygląda jak materiał skórpodobny(wtf?) Skórzane są,owszem ale napewno nie w polskich sieciówkach,w które owe oryginalne pannice się ubierają. Poza tym,biorąc pod uwagę,że styl emo to rozrzut wiekowy między 12 a 17(wszystko powyżej tego wieku to już choroba psychiczna :P) to trudno,żeby taki dzieciak zakupił sobie skórzane spodnie.

Gość racja racja racja
ale skóropodobne juz jak najbardziej tak ,, no i ja np. wiek podciagnelam nawet do tych 2oparu lat bo i studentki w stylu emo czasem mozna spotkac

Gość Ala.
Kurde. Ludzie, przerażacie. Jak można być muzyką, co ? Bo przecież emo to muzyka. Co najwyżej można być scene, jeżeli o to wam chodzi. x/

Gość blondyneczka_69
styl emo.

Gość Łasica-chillout-everbody
Nie ma czegoś takiego jak styl emo. To jest gatunek muzyki. Styl emo poprawnie nazywany jest scene. Dziewczyny które się tak ubierają czerpią także inspirację z japońskiego stylu dzielnicy Harajuku. Na mnie czasem mówią ,że wyglądam jak emo, nie obchodzi mnie to , noszę to co lubię. Dla osób niezorientowanych w tym stylu \"scene\" to tylko: -natapirowane włosy -hello kitty -czarny i różowy kolor -makijaż a na ten styl składa się wiele innych elementów. Z resztą każda z nas poszukuje własnego indywidualnego stylu. A więc chill out i zajawa.

Gość EMO to tez STYL UBIERANIA SIE

Gość kim jestes
hmm..jak na moje to ludzie ktorzy pisali wczesniej maja racjie co do ubioru..lecz to nie tylko ubior....charakter muzyka i tp. w samej rzeczy dla mnie każda subkultura jest do bani...powinno sie byc soba..ale jesli juz chcesz byc emo..to poczytaj na ten temat(emo raczej p;owinnas byc z powołania) pozdroooO bywaj pozytywnie^_^