Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tttttttttttt

chce cos sprawdzic-słyszeliscie otym ?

Polecane posty

Gość zejdź trochę w dół
Rodzinka w składzie: mama, tata, i 5 dzieci zamieszkali w pewnym domu. Ludzie mówili, że w tym domu straszy. Oni się nie przejęli tym. W domu nie było nic prócz jedynego, pustego obrazu. Próbowali go zdjąć na różne sposoby - nie dało się. Wreszcie dali sobie spokój i zaczęli się rozpakowywać. Co kilka nocy z obrazu spływała krew. W tym samym czasie, ktoś z rodziny umierał. W ten sposób umarło już dwoje dzieci - Natala i Bartek. Oboje mieli po 13 lat. Gdy następnym razem obraz zaczął krwawić, Madzia szła do łazienki. Przechodziła koło obrazu. Obraz zwykle był czysty - nic nie było na nim namalowane. Tym razem na obrazie był krwawy napis: NIE OGLĄDAJ SIĘ ZA SIEBIE. Ale ciekawość zżarłą Madzię. Obejrzała się za siebie i...nic już więcej nie zobaczyła. Ktoś a raczej coś wbiło jej kuchenny nóż prosto w serce. Zwłoki Madzi przeniesiono do jej łóżka. Następnego dnia rodzice zaczęli wieżyć w klątwę przeklętego obrazu. Postanowili z pozostałą dwójką dzieci się wyprowadzić. Niestety dom stanął w płomieniach. Nic nie ocalało. Jedynie przeklęty obraz wisiał w powietrzu jakby wisiał na niewidzialnej ścianie. Z jego ram płynął strumień krwi. Na obrazie był tylko krzywy krwawy napis: ŻEGNAJCIE...

wlasnie wiedzialam ze to jakis scenariusz.. fajny ten film \"Urban legend\" ? chociaz i tak pewnie nigdy nie zobacze.. :O ostatnio bylam na ognisku i znajomi opowiadali takie przerazajace historie.. myslalam ze umre.. dlatego ta co autorka przytoczyla znalam.. brrrrr

Urban legend to taki typowy horror dla nastolatkow. Cos jak \'krzyk\' i \'koszmar minionego lata\'. Taki sobie. Ale ta pierwsza scena jest naprawde dobra i mocna. Zwlaszcza jak sie oglada pierwszy raz :)

Gość 1w2e3r45t
ze co?

Gość przestraszona1982
Zajebiste są niektóre. Ja słyszalam historie prawdziwa, podkreślam!Mojej przyjaciółki kuzynka jechała z ojcem samochodem. Droga prowadziła przez las(codziennie tą droga jeździłam do szkoły) Było juz bardzo poźno, ciemna noc, jadą sobie aż tu nagle ni z tąd ni z owąt przed maske wyskoczyła im starsza kobieta, jakas babcia z laska. Ojciec tej dziewczyny zachamował, babcia przetoczyła sie przez maske i spadła na ziemię.Byli przerazeni, myśleli że zabili kobiete. Wysiedli szybko z auta, przerazeni, patrza a tu nikogo nie ma! Facet zaczał szukac po rowach bo myslał ze moze tam babcia bedzie leżeć i nic. Nikogo nie było. Widzieli przeciez jak im wpadła na maske, jak spadła na ziemie, a tu nic nikogo nie ma!!Zobaczyli jeszcze tylko rozbite światło i zagietą maske!!! Masakra. Historia jest autentyczna w 100%

Gość przestraszona1982
Dajcie coś jeszcze

Gość papaya coconut
historia autentyczna w 100% brat babci wracał do domu ...szedł lasem.....po drodze napotkał cmenatrz ,z grobóe wydobywał się fosfor który wyglądał jak unoszące się ku ziemi dusze zmarłych... przeraził się ale nie zbyt mocno...ponieważ wiedział o fosforze ,który wygląda jak zjawy.Dreptał dalej leśną drogą przed wyjściem z lasu przy drodze do wioski...ujrzał coś na drzewie. Nie wiedział co to,podszedł blizej ,patrzył w górę....myslał ze ktoś wrzucił na drzewo ubrania.... Przeszedł na druga stronę drzewa i ujrzał wisielca.......jego serce zaczelo tak bić ze czul je w całym ciele..... Biegł ile sił w nogach....wezwał pogotowie,policję. Ku zdziwieniu wszystkich po godzinie nikt tam nie wisiał.......................

Gość bad luck
prawdziwe!!!ja mam taka sobie historie kiedys siedzielismy na obozie przy ognisku i tam byla taka jedna dziewczyna nie pamietam jak miala na imie, ale pamietam ze byla bardzo smutna i nagle wypalilem niepotrzebnie "a co ty taka smutna dziadek ci umarl?" kurcze jak ona zaczela ryczec. co sie pozniej okazalo rzeczywiscie jej umarl dziadek mysle ze to zbiego okolicznosci

Gość przestraszona1982
podnosze

Gość przestraszona1982
uppppppppppppppppppppppppppppppppp

Gość co za bzdury
Jak wyżej. A ten obraz np. przy tym całym pożegnaniu się, nie uronił z płótna też paru łez..? Pozdrawiam mądrych inaczej ;) napalających się na tego typu historyjki.

Bedac jeszcze w liceum(14 lat wstecz) spalam z kumpelkami u niej w domu gdyz jej ojciec musial wyjechac sluzbowo.a ona bala sie sama zostac w domu.Dopiero pozniej zrozumialam dlaczego.....Otoz bylo nas 5 dziewczyn .ogladalysmy telewizje .wyglupialysmy sie.i jedna z nas wpadla na pomysl zebysmy opowiadaly straszne historie...Zaczela Ewa(to bylo u niej w domu)...oto jej historia....Jej mama zmarla gdy ona miala kilka miesiecy .a ze byli biedni nie mieli nawet jednego zdjecia jej mamy .Ewa uprzedzila nas .ze cokolwiek zacznie sie dziac nie mozemy krzyczec i uciekac z pokoju! Otoz powiem wam .ze jej mama przyszla do nas....Zadna z nas jej nie widziala ale bylo czuc taki przerazliwy wiatr i otwieranie szafek .ktos nam zgaszal i zapalal swiatlo .oprocz tego Ewa nam mowila .ze ona z nami zostanie na noc .gdyz bez niej ona nie zasnie.....nigdy nie zapomne tej nocy .nie zamknelam oczu przez cala noc...Nigdy wiecej nie bylam u niej...

Gość uppppppppppppppppppp

Gość teraz jaaaaa
Ja tez wam cos opowiem :) Podobno to prawdziwa historia wydarzyła się niedawno w moim mieście....Pewnego wieczoru parę mlodych dziewczyn posz.lo na bardzo znaną w okolicy dyskotekę, jedna z nich poznala chłopaka...bardzo dobrze się z nim bawiła, zaczęli się całować i on chciał ją zabrać do siebie do domu, no ale dziewczyna jeszcze resztki rozumu w głowie miała i się nie zgodziła :) Budzi się na następny dzień rano, podchodzi do lustra patrzy a na jej ustach pojawiła sie jakaś obrzydliwa wysypka, poleciała odrazu do lekarza i co się okazało lekarz powiedział jej, że to jest trupi jad, dziewczyna tak sie przeraziła, że poszła na policje i opowiedziała o tym chłopaku którego poznała dzień wcześniej, policja zaczęła poszukiwania i go znależli, a w jego mieszkaniu znależli zwłoki dwoch dziewczyn, z którymi podobno ten chlopak odbywał cały czas stosunki seksualne i stąd wysypka na ustach tej dziewczyny...:/

Gość jescze piszcie

mimo iż wiem że te historie są zmyślone i że jest biały dzień to jednak sie boje :/

Gość dawajcie jeszcze

Witam.Odpisuje na opwiadania autorki.Słyszałam to ale nie o takim zakonczeniu a reszte to to samo.tyle ze facet jechał za nia bo wczesniej jak wchodziła do auta to zgubiła portfel.I on za nia jechal a ona myslała ze to jakis zboczeniec .Wiec to plagiat z innym zakonczeniem :(

Gość strachy na lachy
Pewna babcia mieszkała sama, miała tylko psa, wilczura. Zawsze wieczorami siadała w bujanym foteli i czytała książki. Pewnego wieczoru czytając jedną z nich zgasło światło, zabrakło prądu. Jej pies jak zwykle siedział przy jej nodze, położył na jej dłoni mokry pysk, zaczął lizać ręce i tak sobie siedzieli w ciemnościach aż babcia przysnęła. Po pewnym czasie ocknęła się i zobaczyła że w kuchni świeci się światło. Wstała i poszła w tym kierunku. Najpierw zobaczyła powieszonego na przywiążanym do żyrandola sznurze, psa z poderżniętym gardłem. A potem ogromny, krwisty napis na ścianie "ludzie tez ptrafią lizać..." Mówią że prawdziwe, kto wie?:p

Gość erioka
Bzduryy. Wymyslone a potem w nocy nie będziecie mogli spać:(

No to jeszcze ja: nocą moją ciocię obudziło stukanie do okna,ciocia wstała i wyjrzała przez okno,okazało się że koło niej stukała świecąca kuleczka,kulka znikła a po dworze przeszła procesja ludzi którzy mieli kaptury,głowy mieli zwieszone,ręce zchowane.Nigdy tego nie zapomnę.

Gość chodzacezwłoki
taaaaaak a sasiadka babci, z klatki na przeciw mojej cioci, ktora jest kuznka meza siostry ciotecznej brata mojego szwagra wstala w nocy, bo obudzil ją halas, poszla w strone zrodla halasu, czyli do lazienki, a tu okazalo sie, ze maz spusc w kiblu wode, a kobiecina sie taaaak przerazila do dzis nie spi, jak maz sra w nocy w laziece po grochowce :o wierzcie w cos takiego, wierzecie....

hehe fajne opowiesci :D Tylko dlaczego wiekszosci sa w lasach:P Czy tlyko tam sa psychole itp.?;) Mnie sie najbardziej 1wsza opiwiesc spodobala i ta z obrazem krwawiacym :) Pozdrawiam :D

chodzacezwłoki -- hahaha \"badzo straszna \" opowiesc hehehehe. Mam nadz,ze babcia juz spi spokojnie:P