Gość Mam dylemat Napisano Kwiecień 8, 2010 Witam:*:* Mam pytanie odnoszące się do antykoncepcji tych tabletek ponieważ już się dużo naczytałam o nich a większość dziewczyn pisze o tym ze biorą je na cerę a nie jako antykoncepcje , i mam pytanie czy mogę kochać się do końca kiedy tylko chce i być spokojna ze nie zajdę w ciążę. Wiem ze na ulotce ze nie trzeba stosować innych zabezpieczeń ale spotkałam się z kilkoma opiniami gdzie dziewczyny pisały ze raczej by im nie ufały;/ czy sa tu dziewczyny które długo biorą sindi i kochają się bez ograniczeń??? ps. TO moje pierwsze tabletki stad moje pytanie Zycze miłego dnia dziewczyny:] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Mam dylemat Napisano Kwiecień 8, 2010 * na ulotce nie pisze Przepraszam ale się spieszyłam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Mam dylemat Napisano Kwiecień 8, 2010 * pisze kurrrde ale zakręcona jestem;p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Yessa 0 Napisano Kwiecień 8, 2010 Mam dylemat tak możesz kochać się bez ograniczeń jeśli będziesz prawidłowo przyjmować pigułki są one równie skuteczne to typowo antykoncepcyjne środki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Yessa 0 Napisano Kwiecień 8, 2010 *co typowo antykoncepcyjne środki, miało być. ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aa_psik 0 Napisano Kwiecień 10, 2010 ja ich uzywam jako tabletek antykoncepcyjnych juz od około 7 miesiecy i wszystko jest jak nalezy, niedawno byłam u gin sie badac. poleca ogólnie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Naaomi Napisano Kwiecień 14, 2010 hej ma może ktoś sprzedać tabletki syndi 35? mój adres e-mail to : naaomi_22@poczta.onet.eu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mandaryneczka Napisano Kwiecień 19, 2010 czesc, chciałabym wiedziec po ilu dniach zauwazyłyscie poprawę cery Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aa_psik 0 Napisano Kwiecień 20, 2010 dniach? ja 7 miesiac biore i poprawa jest taka ze nie mam juz takich malutkich syfków wszedzie i cały czas tylko tak z raz w miesiacu wyskakuje mi gdzies na policzku jeden taki wielki, bolacy jak jakis wulkan, który sie nie chce wycisnac ani nic... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mandaryneczka1 Napisano Kwiecień 20, 2010 przepraszam, przejęzyczyłam sie z tymi dniami, chodziło mi właśnie o czas ogólnie po jakim Wy zauważyłyście poprawę. Dzieki za odpowiedz, zdaję sobie sprawę, że każde tabletki działaja na rózne osoby inaczej, jednakże chciałam zobaczyć jak to u Was jest ;) Pozdrawiam a ze swej strony mogę powiedzieć, że po 2 miesiącach już widzę poprawę tyle, że właśnie pozostały przebarwienia po tym co było, no ale cóż nie ma tak dobrze.. ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość paulaa98 Napisano Kwiecień 21, 2010 Hej dziewczyny ;) Chciałam zapytać Was czy bez problemu chodzicie na solarium biorąc syndi na trądzik? Czy nic nie stanie się później z cerą? jak to u was jest ? Proszę o odpowiedź ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mandaryneczka1 Napisano Kwiecień 22, 2010 solarium, spoko tylko nie z przesadą znów. Ja chodze nic sie nie dzieje ze skóra zadnych niepokojących zmian nie zauważam ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mandaryneczka1 Napisano Kwiecień 22, 2010 solarium, spoko tylko nie z przesadą znów. Ja chodze nic sie nie dzieje ze skóra zadnych niepokojących zmian nie zauważam ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gg 1266527 Napisano Kwiecień 27, 2010 Kupię Syndi 35, proszę o kontakt gg: 1266527 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gg 1266527 Napisano Kwiecień 27, 2010 Kupię Syndi 35, proszę o kontakt gg: 1266527 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość naaomi :) Napisano Kwiecień 28, 2010 jeżeli ma ktoś sprzedać syndi 35 proszę również o kontakt moje gg 5349179 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Naaomi Napisano Kwiecień 28, 2010 ma może ktoś sprzedać syndi 35 moje gg 5349179 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Naaomi Napisano Kwiecień 28, 2010 kupię również syndi 35 gg 5349179 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Yessa 0 Napisano Maj 4, 2010 ciężko sobie podejść do lekarza po receptę ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sara88 Napisano Maj 5, 2010 Hej! ja dopiero dzis bedac w poczekalni swojej ginekolozki natknelam sie na broszurke o syndi. i od razu poprosilam o recepte ;) mam nadzieje ze stan mojej cery sie poprawi bo praktycznie tylko ze wzgledu na to chce je stosowac. a co do skutkow ubocznych to kazdy organizm reaguje inaczej, ja po wiekoszsci tabletek hormonalnych nie mam zadnych dolegliwosci ;) pozdrawiam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gosiik Napisano Maj 6, 2010 hej dziewczyny a czy lekarz przepisujac Wam syndi na tradzik zlecił badania hormonalne, czy tylko ze tak powiem "na czuja" bo nic innego nie pomagało? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
barca 0 Napisano Maj 8, 2010 Hej dziewczyny, aktualnie jestem po 21 tabletkach syndi 35 i dziś mija 5. dzień bez tabletki. "Okres" mam dopiero od wczoraj i przyznam się,że jest dość obfity. Dużo czytałam na tym forum o Waszym samopoczuciu i objawach niepożądanych. U siebie zauważyłam na początku lekkie mdłości i bóle głowy, ale nie obwiniam za to tylko syndi, ale również stres, szkołę i inne czynniki. Chciałam zapytać się Was, czy któraś miała problem z budzeniem się w nocy i bezsennością? :( Od kilku dni budzę się o 3. lub po 3. i nie mogę spać przynajmniej do 5. Nie wiem,czy to przez syndi. Może za późno je brałam, bo dopiero o 18:00? Pozdrawiam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
barca 0 Napisano Maj 8, 2010 Hej dziewczyny, aktualnie jestem po 21 tabletkach syndi 35 i dziś mija 5. dzień bez tabletki. "Okres" mam dopiero od wczoraj i przyznam się,że jest dość obfity. Dużo czytałam na tym forum o Waszym samopoczuciu i objawach niepożądanych. U siebie zauważyłam na początku lekkie mdłości i bóle głowy, ale nie obwiniam za to tylko syndi, ale również stres, szkołę i inne czynniki. Chciałam zapytać się Was, czy któraś miała problem z budzeniem się w nocy i bezsennością? :( Od kilku dni budzę się o 3. lub po 3. i nie mogę spać przynajmniej do 5. Nie wiem,czy to przez syndi. Może za późno je brałam, bo dopiero o 18:00? Pozdrawiam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
barca 0 Napisano Maj 8, 2010 a śpicie normalnie? :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
barca 0 Napisano Maj 8, 2010 ale naspamowałam :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aa_psik 0 Napisano Maj 8, 2010 ja spie normalnie, a nawet bym powiedziała ze jestem w dzien senna a biore tabletki prawie rok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
barca 0 Napisano Maj 8, 2010 więc wykluczam ten objaw jako niepożądany i szukam problemu gdzie indziej. dzięki za odp :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Yessa 0 Napisano Maj 9, 2010 Kejt_Kejtowa Twoja bezsenność to prawdopodobnie wynik stresu a nie wina tabletek. Po ok. 32 miesiącach stosowania Syndi 35 zmieniam tabletki :) moja gin. zapisała mi Sylvie 20 - nie są to tabletki antyandrogenne jak Syndi dlatego obawiam się powrotu tłuszczu i trądziku na twarzy... :( no ale nie przekonam się jak nie spróbuję. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach