Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alholk

dr jan stępniewski-dobry wybór?

Polecane posty

Gość alholk

chodzi mi o operacje plastyczna nosa czy polecilibyscie mi tego chirurga prosze o odp osoby które operowały nochaliki u tegfo doktorka pozdrawiam:))))))))):)

Gość kurczakopolarnik
możecie mi dać namiary na tego doktora? jaka klinika? gdzie? jakis numer do niego?

Gość kris-mar
Mam gorącą prośbę, podajcie prosze namiary na pana doktora. Chcę zrobić operacje nosa

Gość elsol
Z doktorem nie trzeba sie umawiac na wizyty, mozna jezdzic codziennie po 16 sie z nim spotkac bez wczesniejszego umawiania. Konsultacja kosztuje 50 zl. Klinika ma tez swoja str internetowa - latwo znalezc wpisujac w google kobylniki stępniewski. Pozdrawiam

Gość Majka35
Super lekarz!!!! Mój synek urodził się z rozszczepem wargi i podniebienia, dr Stępniewski robił 2 operacje a teraz nawet nie ma znaku po rozszczepie. Naprawdę bardzo dobry lekarz.

Gość kris-mar
Pani Maju czy mógłbym prosić o adres tej kliniki?. Na forum przy moim pseudo jest podany adres. Dziękuje

Gość zosia2009
Maju czy mozesz mi napisac jak przebiegla operacja podniebienia?jaki to był rozszczep?my mamy zaplanowana na przyszły rok operacje rozszczepu obustronnego podniebienia twardeo i miekkiego-rozszczepu wargi nie ma.Ile mialo Twoje dziecko gdy bylo operowane?pozdrawiam

Gość mam pieknie zoperowany nos
a operowal mnie dr Stepniewski.Widac,ze konkurencja nie spi :) Nie wierzcie tym zazdrosnikom bo Stepniewski to wspaniaiy fachowiec od nosow.Mnie sie pare osob pytalo u kogo nos operowalam bo chca swoje nosy zoperowac wylacznie u tego samego lekarza wiec jestem zywa reklama.Mam sliczny juz nie nos a nosek. Przed operacja mialam wielki i garbaty kulfon.Polecam z calego serca tego lekarza on ma dar do korekt nosa.

a ja odradzam. kompletnie nie polecam. facet za bardzo zmniejsza nosy. poza tym nic nie tłumaczy.....odradzam!!!!!!!!!!!!!!!!!! KAŻDY TYLKO NIE STEPNIEWSKI. może i ma zadowolonw pacjentki ale ma i bardzo niezadowolone. udo sie albo i sie nie udo!!!!!!!!!!!!!!! lepiej nie ryzykować według mnie....bo a nóż sie nie udo!!!!!!! kto chce ryzykować???? ja zaryzykowałam bo się zasugerowałam pozytywnymi opiniami i żałuję!!!!!!!!!!

Gość zoozoo
nie wiem jak nosy ale sadze ze skoro doktor potrafil ze mnie zrobic czlowieka - a mialam wielka narosl na twarzy, to z nosem sobie poradzi bo to latwiejsze.... ja polecam, mialam kilka operacji ale jestem zadowolona!

Gość gość
Potrzebuje opini na temat operacji brzucha przeprowadzonej przez tego dr. Dziewczyny korzystalyscie z takich usług???

Gość gość
nie znam tego pana

Gość gość
?