Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nonemi

Kopenhaska--STart od DZIS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 07.08.07

Polecane posty

Nonemi -> n atym forum do ktorego podalas link, jest tyle pysznych przepisów, moze takie danie jesc w tym pierwszym etapie czy dotyczą one tego drugiego ?

na tej diecie byłam dosyć krótko jakies dwa tygodnie i schudłam sporo bo jakieś 5 kilo:) ale teraz potrzebbowałam szybkich efektów dlatego przezłam na kopenhaska , ale tak jak mówie dieta south beach jest spoko

anna- lenna- na forum dokładnie jest zazanaczone jakie dania są do I fazy a jakie do drugiej:)

własnie widze, i nie pwoiem ze kusząc.może sprobuje. a alkohol jest zabroniony ? bo u mnie wciaż jakieś imprezy...

Tak...alkohol jest zabroniony ale tylko w pierwszej fazie:)potem możesz pić wino :)

Zaraz pewnie sie pojawia...dzis taki pochmurny dzień pewnie połowa siedzi jeszcze w łóżku:)

Choelra bo tak na codzień to wstaje o 7 i po 14 godzin jestem na nogach HEJ Dziewczyny!!!!! zgłaszać sie :)

Gość Klodi
no właśnie a gdzie jest reszta:)

Gość Klodi
uuuuuuuuuuuuuu nie ładnie;) ja od 7 na nogach:/

ja od 9 ....ale tylo dzis :( a tak normalnie to od 7 na nogach jak ide do pracy......:)

Gość Klodi
widze ze koleżanka ma urlopik:) i tak 9 to jeszcze nie jest późno... oby jak najszybciej ten dzień minął

Gość Klodi
ja dzis dopoiero to się na zakupy wybieram:] i od jutra jestem z wami. nie wiem tylko- ten befsztyk to jakie to ma być mięso i jak je przyrządzic??

Gość monika tuptusiowa
Fajnie tu piszecie o tej diecie, która byłaby dobra po kopenhaskiej....ale ja nie jem mięsa, już w kopenhaskiej mam problemy...gotowany kotlet sojowy, nie jest jak pierś kurczaka...w sensie wielkości i zapełnienia. Może znacie jakieś inne fajne diety, które już stosowałyście? Ech...a co do kopenhaskiej...zaczął się 4 dzień, wczoraj bardzo chciałam zrezygnować i już miałam postanowienie, że to zrobię rano, ale jednak....wypiłam kawę:) Boję się tylko wieczora. Jak Wy się motywujecie?

witajcie dziewczynki:) wlasnie wstałam:) ale i tak jestem niewyspana;( cala noc prawie krew z nosa mi leciala przez osłabienie;( dzis zaczynam 8 dzien i 9kg mniej. co prawda wczoraj troszke zgrzeszyłam ale postanowiłam że dalej bede ciągła dietke.

ja zawsze jak zaczynam diete to wieszam sobie jakąś laske z ckm na lodówce i sie w ten sposóbdobrze motywuję:) Klodi- ja zawsze jem piers z kurczaka zamiast wołowiny:)

Gość Klodi
no w końcu nas więcej:) angelika-17 - to fatalnie z tą krwią z nosa - witaminy jakieś bierzesz?-moga pomóc

Gość Klodi
dzieki Noemi:) a gotujesz ją czy pieczesz , a może smażysz na oliwie?? jakies przyprawy?

robie mięso w ten sposób w taki sposób że ziołami je smaruje i pieke w piekarniku w folii

Gość monika tuptusiowa
Jako motywacja...babka, którą program komputerowy odchudził i pięknie poprawił:( Ech. No, ale może popatrze sobie w necie na jakieś ładne dziewczyny...ale to może dziwnie wyglądać:P Teraz piję sobie wodę z cytryną...codziennie do wody mineralnej wciskam sok z połowy cytryny i mam prawie do wieczora, to lepsze niż sama woda, mało kalorii, a chyba zdrowsze i pomaga?

Gość monika tuptusiowa
Myślicie, że taką wodę z cytryną mogę pić całą dobę, bo teraz starałam się tylko do ostatniego posiłku, a później tylko sama woda. Fajne są też kostki lodu z cytryną, albo ciepła woda z cytryną, prawie jak herbata:P:P:P

Monika---- te laski które sa w ckm nie zawsze sa komputerowo odchudzone:( znam jedną ktora tam była i powiem ci że na żywo jest jeszcze ładniejsza niz na zdjęciach więc......pewnie by się obraziła gdybym ci teraz przytakneła:):):)

Gość monika tuptusiowa
Z tego co wiem, tylko Wysokie Obcasy nie przerabiają zdjęć, ale fakt faktem, nie odchudzamy się po to by miec zwykłe ciała:P Ech....teraz wszystko neguje, bo się łamię...ale gdybym tylko przerwała dietę...byłabym na siebie zła, a chęć zrzucenia kg i tak by wróciła. A co z tą wodą...jak myślicie?Bo ona dodaje energii bardziej niż kawa...w każdym razie mi. O...i mam pytanko...dziś jest ten serek wiejski...ile wy go zjadłyście, bo ja mam opakowanie 00g, ale to chyba za dużo?