Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nonemi

Kopenhaska--STart od DZIS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 07.08.07

Polecane posty

ja dawalam, jabło, banana, gruszke i brzoskwinie. ładnie w kosteczki i jogurt do tego i pychotka była

ze tak powiem reklamowo - czuje sie zdrowo najedzona ;p kurczak i salata, znow zamienilam. salatke wspominam z przyjemnoscia i nie moge sie jej doczekac znow (juz w piatek ;)) jablko, banan, kiwi, nektarynka i kilka winogron plus jogurt :)

łooo matko ale dlugo to wszystko trwalo :D o 10 wyszlam z domu a wrocilam po 19 ;) no wiec... mialam robione takie male 3sesje w 3 roznych stylizacjach. Oprocz mnie byly tez jeszce 2 inne dziewczyny ale ja siedzialam najdluzej:P ATMOSFERA byla a 6+ nie sadzilam ze wogole nie bede sie denerwowac... caly czas slyszalam pochlebne uwagi itd. :) wlascicielka powiedziala ze widac ze schudlam !!! a schudlm jakies 2 kilo ----- jak bylm kilka tyg temu to miaam 91cm w biodrach i 59 w talii a dzis juz jest 58cm w talii i 89 cm w biodrach ! jeeeeeeeeeeeest !:D juz sie nie muze odchudzc tylk o 3mac wage ;) CO NAJWAZNIEJSZE spodobalam sie i mam ze soba umowe ! jeszcz jedna agencja z wawy jest mna zainteresowana i tez mi dali umowe jednak zdecydje sie raczj na ta dzisiejsza bo promuja przede wszystki modelki za granica a ja chce wyjechac:Djestem zmecona ale szczesliwa! :)):):)

Gratuluje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 Gwiazda nasza!!!!!!!!!!!!!!

No i wrocilam:):) dziewczynki stesknilam sie za wami;* niestety przerwalam dietke bo babcia sie obrazila ze nie chce z nia jesc ze ona specjalnie dla mnie gotowala i ze ja ja lekcewaze tym ze jej odmawiam wiec chyba rozumiecie:P tyle we mnie wpychala ze zamiast isc to sie toczylam:( ale przytylam tylko 1 kg na szczescie:P kupilam slicznego szczurka dis:) tylko nie wiem jak go nazwac;(

hej angeliczka17-- etz zaToba tęskniłam,:* ja juz na 4 dniu i 3 kilo do tyłu:) moze przemysl sprawe i zrob sobie diete sb?? nasz Gwiazda i_want dostała umowe!!!!!!!!!!1 ale jazda!!!

jutro 1 dzien kopenhaskiej na szczescie juz niewyjezdzam nigdzie:) sesja mi sie udala niedlugo trafi do agencji mojej a pozniej do mediolanu:P:P

No to teraz mamy 2 Gwiazdy w naszym gronie:p Gartuluj Dziewczyny !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 tak trzymac !!! trzeba miec marzenia i je realizować:p::p:p:p angeliczka17- to od jutra jestes na kopenhaskiej???

i_want- ja to Cie podziwiam za te rolki:p ja nie umiem jezdzic:p ale sie naucze chyba:p hej Dziewczyny jak tam u WAS dietka?\\ ja juz po 4 dniu jestem:p:p:p;p:p;p;p

Dziewczyny zaraz mykam spać bo jestem strasznie zmeczona :o 5 dni po 12 godzin pracy:o ostro

angeliczka juz to tlumaczyla kiedys... spokojnie, wymyslisz jakies imie ;) nie musisz sie spieszyc przeciez :)

wlasnie juz topisalam kiedys cofnij sie o pare stron to bedziesz wiedziala o co chodzi:P a z jaka firma podpisujesz umowe?? kurcze a co do imienia to nie wiem;(( pomozcie mi;(

Gość wiernna
czesc ale tu sie dzieje :) i_want_to_be_skinny oczywiscie ja tez gratuluje, dzis na sniadanie zjadłam poł małego jogurtu za chwilke zrobie sobie kawke i lece na zakupy musze kupic kilka rzeczy na to wesele

hej wiernna---- ja ez juz prawie po sniadanku:p ja tez mam wesele w sobote:p przyjaciel mego meza sie żeni:p

hej:) ja juz godzinke posniadaniu dzis mi sie zachcialo jajecznicy na kielbasce hehe :) no wiecna sniadanko zjadlam 1 tosta pelnoziarnistego(67kcal) jajecznica z 1 jajka(90kcal) malutka kielbaska 40g niecale (100kcal) 1/2pomidorka +odrobina cebulki i jogurtu nat(30kcal) =ok.280kcal wiec nie jest zle a naprawde sie najadlam:) na drugie sniadanie zjem drozdzowke:Pmoj tata dzis wyjatkowo kupil i zostawil wiec ja zjem:P bede teraz na diecie Mż od czau do czasu bede jadla cos slodkiego i nie bede sie caly cas ogranicza po prostubede malo jadla tak zeby utrzymac wage...wczoraj przzez ta sesje ne jadlam nc prawie caly dzien rano tyko owsianke i mus a dopiero ok18 wybrlam sie na hamburgera i lody i dzis waga bez zmian 50,8kg wiec mozna jesc wszystko w malych iloscach a itak sie nie utyje nawet od hamburgerow :D buziak

ha, półmetek ;) ide na herbatke, potem wychodze. odezwe sie pewnie po moim obiadku :) trzymajcie sie ciepło dziewuchy!

hej nie ma jak to tylko kawka na sniadanie :P boze ... ktory raz ja juz dzień pierwszy przerabiam :P

Gość Klodi
cześć wam:) niestety-w weekend sie złamałam i przerwałam diete:( chce mi sie wyć:( czas wziąć sie w garść i znów zacząć...od dzis raczej nie zaczne ale postaram sie od jutra