Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość patish-on

co mu powiedziec, zeby ich nie spraszal

Polecane posty

Gość patish-on

od niedawna wynajmuje mieszkanie 100 km od mojego dotychczasowego miejsca zamieszkania. zaczynam studia, wiec nie bylo innego wyjscia. za miesiac ma do mnie dolaczyc moj facet.na razie widujemy sie co weekend i cholernie za nim tesknie...wiec jak juz przyjezdza, to chce go miec tylko dla siebie. problem w tym, ze on sprasza co weekend naszych znajomych zeby pokazac im, jak bedziemy mieszkac. tlumaczylam mu, ze wszystko fajnie pieknie, ale zaczniemy ich goscic jak juz bedziemy tam mieszkac razem, pozatym jestem teraz w trakcie remontu, rozpierdziel w calym mieszkaniu, a on co weekend przywozi mi po 2-3 osoby...Tlumacze mu, ze nie wyrobie na wode i na jedzenie, no bo przeciez ugoscic ich jakos trzeba, a oboje nie zarabiamy kokosow. moze macie jakis argument, ktory by do niego przemowil?

Gość tak sobie myslę
no chyba wlasnie to co tu napisalas powinna smu powiedziec a nie nam?

Gość patish-on
mowilam mu....ze nie wyrabiam na oplaty, na jedzenie, ze chce go miec tylko dla siebie chociaz te 2 dni w tygodniu...a do niego jak grochem o sciane.wiem, ze mnie kocha, ale to nic przyjemnego kochac sie i slyszec za sciana smiech kumpli, ktorzy popijaja piwko...:/

Gość tak sobie myslę
to mu powiedz, ze nie chcesz go w ogole widziec, chyba ze przyjedzie sam, a jak kogos przywiezie to zagroź ze nie wpuscisz do mieszkania, pojdziesz na masto albo bedzies zudawac ze cie nie ma.

Gość patish-on
w ostatni weekend wkurzylam sie i poszlam do kumpeli, ale on nie zczail o co mi chodzi;/ dziwie sie, zawsze byl bystry, a teraz:/ nie chce zakazac im przyjazdow, zeby nie wyjsc na niegoscinna...

Gość **Johanna22**
poprostu ma w dupie twoje zdanie i juz pokazuje kto tu rzadzi wiec sie przyzwyczaj powoli albo mu powiedz zeby nie przyjezdzal do ciebie wogole przez jakis czas bo masz juz dosyc jego zachowania i obslugiwania znajomych .dziwny on jest widzicie sie tak zadko a on jesczze sprowadza znajomych zamiast sprdzic czas z toba..

Gość **Johanna22**
pamietaj jak sobie poscielisz tak sie wyspisz od ciebie zalezy jak on bedzie sie zachowywal i czy bedzie ciebie sluchal