Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość escapikowa

pomozcie przejsc escape!!!1

Polecane posty

Crazy - no miałaś farta albo taka zdolniacha jesteś:) Ja miałam Beethovena też i doopa - nie zagrałam:( Nutki spadały.Ale - napisz czy: najpierw trzeba zagrać? Czy najpierw ułozć te nutki:o bo sę zamotałam:(:( Może jeszcze raz zagram w tę grę:o Miałam Chopina i Czajkowskiego (za zbója nie mogłam go wpisać), Mozarta i klapa.Nic.Nuty spadały...........Asasello 🌼 - pas? Nieee no nie takie gierki sie przechodziło:):)

Zagarłam!!!!!!!!!!Koncert sie odbył!!!!)Beethoven był łaskawy:):) Nie da sie obejść jednak tych nutek - trzeba je zagrać najlepiej ze słuchu:):):) Zielona płytka ma 3 melodyjki, stad trzy różne układy nut.Ale sajgon jest tez z ułożeniem hasła z wejściem do szafy:o i znowu gramy.....aż wazon pęknie.Ale w sumie dobra gierka ale muzyczna, może wrócę do 2keys - z dzwonkami? Jak czas pozwoli:):) Pozdrówka.❤️

hehe jestem zdolniacha, ale bez pomocy komentarzy z linka w zyciu bym tego nie przeszla. mialam beetovena i problem ze znalezieniem gornego do. ale tam jakas dziewczyna dokladnie wszystko opisala i sie udalo. ❤️

wow, ale sie podniecilam, a teraz nie moge zagrac, moze pozniej.. powinno byc zabronione dodawanie linkow na noc :P bo nie wiem czy dam rade sie z tym zmierzyc teraz, albo nie zasne. tak czy siak jak dam rade to zobacze jescze dzis...widzialam tylko niedzwiedzia :D reszte zostawie na pozniej..ehhhh a tak wyczekiwalam:D dzieki 👄

Crazy!🌼 Przeszłam ale autorzy też przeszli samych siebie:-P. HERE I COME ! z wykrzynikiem i wychodzisz:) Pisz bo jestem do wieczora na kompie:):) Też czekałam na nową i nie odeszłam aż przeszłam.:-P :-P 1.Rada - zajmij się NAJPIERW sejfem - strzel do obrazu z hipciem.Dopiero później szukaj \"ząbków\".Ja zrobiłam błąd - naszukałam się tych ząbków metalowych i musiałam wyjść bo za zbója nie mogłam \"zresetować\" sefju:o (rogi łosia).Nie pisze więcj.Acha i za każdym razem \"ustawienie\" sefju jest inne:)powodzenia!!!!!!!!A ząbki układasz w pile:)Ufffffffffffff.

ja tez nazbieralam zabki, a pozniej mialam problem z sejfem. zrobilo sie pozno i zostawilam na dzis. byc moze uda mi sie za to zabrac wieczorem, ale mam obawy co tym razem wymyslili ;)

Jestem! Zaczelam grac! nameczylam sie z sejfem.... ale w koncu sie udalo. Teraz zbieram te zabki do piły

Hej dziewczyny! :) Jeszcze nie przwszlam... nie wiem jak sobie poradzic ze sladami...nie wiem do kogo naleza :D Calusy, ide powalczyc teraz jeszcze.

Przeszlam. Slady byly trudna.Kilka mi pasowalo do niektorych zwierzat. NO ale sie udalo. To czekamy na nasteona z tej serii,co? :D Teraz zagram w te ktora posala lena.

Asasello ❤️ - a dlaczegóż to nie miałybyśmy się ROZERWAĆ :-D:-D:-D🌼

cholera mam juz te kulki w drzwiach, mam fioletowy kolor na O w "lock" i nadal nie moge wyjsc. Nie wiem coz to jest to E granatowe. Help :)

Asasello - nie zauważyłam CIe 🌼 " E" zostaw w spokoju.Gierka ma 2 wyjścia LOCK i FAKE .Masz LOCK więc tylko dopasuj do LOCK czy FAKE kolory kulek - one są zawsze przy otwarciu gierki różne ale jest jedna zasada : jasnoniebieska: 3 czerw+ 3 nieb czerwona: 3 czerw + 2 nieb zielona: 2 ziel + 1 czerw fiolet: 3 nieb + 3 czerw. i wychodzisz przez...szafę...

wiemmmmmmm wlasnie chcialam wczoraj wkleic poznym wieczorem ale kafe nie dzialala. Ale kurde nie rozgryzlam :D Prosze o podpowiedzi :D Calusy dla was!!!

otworzylam te drzwi ale nie wiem co dalej, nie mam pojcia co z tym lozkiem i lancuchami :D i mam tez karte.

Asasello 🌼 kart musisz mieć 4 :), łozko przesuniesz jak popodnosisz wszystkie bety w górę i łańcuchy , klucz jest w marynarce - kliknij w item i pod lewą kieszenią \"poprzesuwaj\" w stronę kieszonki....nie wiem gdzie jesteś ???? Może juz pojeźdzłas czołgiem. Gra fajna ale....jak na te serie krótka:o